• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ahhh kusum hıc sorma astarı vurmadıgı ıcın 3 sınıf bar duvarı gıbı koyu bır mavımız oldu ustune sagolsun bız ona oyle yap demısız gıbı boyayı sulandırdım 3 kat vurdum demezmı saka gıbı ya bu boya patates baskısı gıbı ruloyu asagı cektınmı bır daha yukarı bıle vurmuyorsun ondan acık renk oluo ama bız ona 3 kat vur dedık sankı bırde yetsın dıe sulandırmıs normalde artması gerekıodu zaten zor yetıstırmısmıs bırsey degıl yarın mobılyacı gelcekdı aradım adamları sımdı dıvarların bır daha boyanması gerekıcek vazgecdım bu boyadan zaten duz bır mavı alıcam tatlı bır mavı tonu babam boyucak saclarımı yolucakdım sınırden aglıycakdım yaa

onunla geçmiş olsun sıkma canını yaae altı üstü boya bizim düz beyaz boyatmadık bile

kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı :KK61::mad:
aaa tüh yaa keşke hiç öyle boyamamış birine boyatmasaydınız bilen biri yapsaydı yada nebilim aslında gerçekten boycaıysa nasıl yapması gerektiğini bilmesi gerekti.. neyse sağlık olsun üzülme yaa geç olsun güç olmasın dimi ama ;)

aaa tüh yaa keşke hiç öyle boyamamış birine boyatmasaydınız bilen biri yapsaydı yada nebilim aslında gerçekten boycaıysa nasıl yapması gerektiğini bilmesi gerekti.. neyse sağlık olsun üzülme yaa geç olsun güç olmasın dimi ama :KK66:

oyle kusum ya tarıf ettıkde anlatamadıkkı burnunun dıkıne gıttı kusum ben yaparım ederım edasıyla neyse bır daha boyancak

kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı :KK61::mad:
hmmm kötü olmuş:( neyse sen strese sokma kendini sinir bozucu bir durum ama ne yapcan..Düzelir inş çok daha güzel olur:)

kızlar ya sizin de göğüsleriniz kaşınıyor mu..Benim çok kaşınıyoo niye ki o da mı çatlıcak yoksam :)

kızlar siz de kasıklarınızda ağrı hissediyor musunuz?29 haftalıkken erken mi böyle olması?erken doğumdan korkuyorum :KK57: sizde çok sık tuvalate çıkıyor musunuz?artık sinir olmaya başladım.insan her tenefüs tuvalete gider mi :KK17:

Back