2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bu haftanın kodları neydı tatlımmmmm

alarm caldıgı an uykuya dalmısımmmm benımde bugunle bırlıkte son 3

bende 18 inde çalışamaz alcam canım.Günlerimiz aynı seninle..Çlışmayı bende planlıyordum en azından 35 e kadar falan da kar buz korkuyorum işe gelmeye o yüzden riske atmak istemedim miniğimi:)

iyi yapmışsın tatlım Ankara 'da halaa kar yok muhtemel bu hafta yağar ama benim geldiğim güzergah ana hat eşim bırakıyo bakalım kasabildiğim kadar kasıcam sıkıldığım anda bende bırakırım. insanın kendine de vakit ayırması lazım. azıcık gezeyim tozayım istiyorum bakalım şartlar ne olacak..

aynen cnm...Bunaldım ben de 3 ay oldu annemleri de göremiyorum gurbetteyim..İzne ayrılınca annemlerde kalcam inş hem biraz yürüyüş yapma imkanım olur burda buz kar var diye çıkamıyorum dışarıya..Hem de bebişe küçük birşeyler öreyim vakit geçiririm..Ortam değişikliği iyidir :)

yaaa dımı bende bayıldım valla elını koyunca nasıl gelıp sarılıyor :):):) aminnn canım hepımız saglıcakla hıc bır endısemız olmadan kucagımıza alalım ınsallah
inşallh cnm benim :)

bu arada bizim ikiz anası harme den haberi olan varmı ki..evde diye giremiyor herhalde inşallah bir sıkıntıları yoktur..

guwenlı yanı dımı canım sımdı bır donence begendım de buyuk ıhtımalle ızmırdeyse alıcam
Sipariş verip ödemeyi yapınca parayı hemen aktarmiyorlar karşı tarafa.ürün sana ulaşıp onay alınca aktariyorlar.bakarsın geldiğinde anlatıldığı gibi değilse iade eder paranın geri alırsın.bi sorun yaşanmaz yani..

Kızlar günaydın. Anne -bebek bakım çantanızı aldınız mı? Ben sırt çantası almayı panlıyorum ama markasına karar veremedim stylo nasıl sizce, bilen var mı?

aaa cok ıyımıs o zaman begendım bu sıstemıııı

Kızlar günaydın. Anne -bebek bakım çantanızı aldınız mı? Ben sırt çantası almayı panlıyorum ama markasına karar veremedim stylo nasıl sizce, bilen var mı?
ben aldım stylo canım hemde termostat hedıyelı ıdı n 11 den coook guzel umdugumdan daha guzel cıktı hemdee 120 tl ye aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…