• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy ınsallah canım yaaa bı karar verırsem oyle cok sıkıstırmayım dıyorum 2 ayda tamamlayım dıye sımdıden basladım valla bakalım:)
tamamlanır da işte karar verme aşaması biraz uzun sürüyor...Kapı süsü falan yaptırcam ben daha da beğenemedim bir türlü..

bende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıye
hmm neyse ya artık ne zaman olursa onlar daha iyi bilir..İnşallah bir sıkıntımız olmaz da o zamana kadar gideriz:)

IMG-20160112-WA0007.jpeg

Tombis oglusummm.isteeeee karsinizdaaaa kizlarrrr...normal dogum olabilie pozisyonu almiss kafa asagidaaa ama kilo alirsa daha fazlaaa biraz zorlarmis beniiii...ins normal.dogururum...mideme vuruyor hep ayaklariylaaa..simdilik hersey iyi idrar ve kan testi yaptimm..kanim.biraz dusuk ilac icecem:KK17: bebisim de 2 kilo 43 cm :KK52:

tamamlanır da işte karar verme aşaması biraz uzun sürüyor...Kapı süsü falan yaptırcam ben daha da beğenemedim bir türlü..
bende genellıkle ınternette var hanı onlarada guvenmek lazım tanıdıkların daha once yaptırdıgı yerlerden modellere falan bakıyorum canım

Tombis oglusummm.isteeeee karsinizdaaaa kizlarrrr...normal dogum olabilie pozisyonu almiss kafa asagidaaa ama kilo alirsa daha fazlaaa biraz zorlarmis beniiii...ins normal.dogururum...mideme vuruyor hep ayaklariylaaa..simdilik hersey iyi idrar ve kan testi yaptimm..kanim.biraz dusuk ilac icecem:KK17: bebisim de 2 kilo 43 cm :KK52:

oy masallah ona valla benımkıde donmedı yarım ay seklınde duruo normalı unutcaz galıba bıdık donmezse

ayyy canım benım yerım yaaa nasıl tatlı masallah dıyelım de tabıkı :):)

belim değil canım kasıklarma ara ara bi ağrı saplanıyor biraz daha alt bölgeye hatta anlamadım bende

boyle yururken falan mı oluyo benımde var ama yururken canım acıo aglıycam o derece doktora yazdım cts nst ye sokalım dedı sancı varmı bakalım dedı

boyle yururken falan mı oluyo benımde var ama yururken canım acıo aglıycam o derece doktora yazdım cts nst ye sokalım dedı sancı varmı bakalım dedı
canım yürürkende var ama genelde ben oturur pozisyondayım o zamanda var yani sabahtan beri kesilmedi hiç zaten sağ tarafımdaki kaburgalar çatır çutur kırılcak birazdan çocuğun neresi ben pek anlamıyorum ama bugün sağa çalışıyo

maşallah canım :) ayy benimki ne durumda acaba kasıklarımda hissediyorum bazen ayakları mı neyse artık..Demek ki dönmedi daha diye düşündüm :) pazartesi gideceğim inş bakalım hayırlısı olsun..

ay aksamı nası etcem bılmıyorum sıyırmak uzereyım astarı kullanmamıs boyacı bırde sulandırmıs boyayı aldıgımız adam bu boyayı sulandırmayın demısdı sulandırılmıo bu dedı ınsallah kotu olmamısdır off gerdı benı sabahdan berı ya

canım yürürkende var ama genelde ben oturur pozisyondayım o zamanda var yani sabahtan beri kesilmedi hiç zaten sağ tarafımdaki kaburgalar çatır çutur kırılcak birazdan çocuğun neresi ben pek anlamıyorum ama bugün sağa çalışıyo

ay yok senın daha betermıs benımkıde yururken gozlerımden yas gelıo valla ıcım sokuluo sanırsın

ay aksamı nası etcem bılmıyorum sıyırmak uzereyım astarı kullanmamıs boyacı bırde sulandırmıs boyayı aldıgımız adam bu boyayı sulandırmayın demısdı sulandırılmıo bu dedı ınsallah kotu olmamısdır off gerdı benı sabahdan berı ya

o kadar takılma bence hem hepi topu boya hemde satıcıdansa kullanıcı daha iyi bilir neyi kullanıp kullanmayacağını. sonuçta o boyayı satıyor. diğeri sürekli kullanıyor.

stres yapma kız alt tarafı bi boya ee bu adam boyacıysa bilir nasıl kullanması gerektiğini olmuştur merak etme

Back