2016 Mart Anneleri Goygoy :)

o kadar takılma bence hem hepi topu boya hemde satıcıdansa kullanıcı daha iyi bilir neyi kullanıp kullanmayacağını. sonuçta o boyayı satıyor. diğeri sürekli kullanıyor.

yavrucum o boyayı daha once yapmamıs ıste sıkıntı orda bu boya duvar kagıdı gıbı bıısı duz boya degıl yanı ıslemlere uymak gerekıo dıe bılıyorum neyse aksam gorcem artık nasıl olmus

stres yapma kız alt tarafı bi boya ee bu adam boyacıysa bilir nasıl kullanması gerektiğini olmuştur merak etme

kusum bu boyayı daha once boyamamıs boyayı aldıgımız yer on kere soledı adam sulandırma yapmayın dıe ustundede yazıodu hem ondan stres oldum

korku meselesi bende sezeryan olsa da olur ki..

ben resmen sezeryandan daha fazla korkar oldum. neden anlamadım ama izlerken bi ürktüm o kesilme olayından normaldede kesik var ama elli kat deil sezo da o ne ya kes kes bitmiyi yani her tüllü ayvayı yedik te normal daha masum geliyor bana.. bi tek suni sancıdan ürküyorum onu da napçaz bilmiyorum.

izleme tatlım yaa ben hiç izlemedim ikisinide hiç bir de fikrim yok :) ama şöyle bişey var kendimizi şartlandırmayalım kaç arkadaşım normal die gidip sezo ya girdi bebeğin duruşu kalp atışı kilosu o su bu su derken aslında tamamen bebek ve doktorla alakalı bizim fikrimiz ikinci planda gibi geliyor bana allah ne nasip ettiyse o olsun bir avazda doğumlar nasip etsin hepimize dinimiz amin :)

ayy bende normal olsun istiyorum en azından dikiş olsa da görmeyiz sürekli..Bir şekilde olacak işte hangisi iyi olcaksa bizim için o olsun..

aminnnn canım aynen öyle...

izlemeyin arkadaşlar böyle şeyleri. normali izlesen ondan korkarsın.. hiç birini izlemeyin:)

izlemeyin arkadaşlar böyle şeyleri. normali izlesen ondan korkarsın.. hiç birini izlemeyin:)

ay ne bilim zottirik kocam izlemiş bende o izlediyse ben dünden izlerim dedim gaza geldim :))))))) normalide izledim canım ondan geri kalırmıyım :) Rabbim hakkımızda hayırlısını kısmet etsin...

Birkaç gündür baş ağrısı oluyor. Birde soguk soguk terleme goz kararmasi gibi kan degerlerim mi iyice dustu nedir 1 hafta sonra randevum var bakalim cok kotu olursam saglik ocagina filan giderim.
Bugun ev tipi ana kucagi sipariş etmistim ebebekten o geldi. pazar günleri merhaba bebek diye program var iki tane kod veriyor onu girince 50 40 30 tl filan indirim veriyor. Bende indirimden aldim. Sizde aldinizmi ev tipi ana kucagi insallah kullanisli olur.

günaydınnn.. ben almadım ama kullanan arkadaşlarım var.. güzel günlerde kullan..

Günaydınlarr..Ben de uykusuzum Evde olsam da uyuyamazdım o yüzden birşey demiyorum işeuyuyamama sıkıntısı var bende hele gündüz hasta falan değilsem mümkün değil uyumak..Son 3 günüm işyerinde zaten

Bende 18 inde rapor alıcam çalışabilir alıcam ama içimde bi huzur var istediğim zaman ayrılabileceğimi bilmemin :)

hadı gozun aydın canım darısı bızlere:):)

Bende 18 inde rapor alıcam çalışabilir alıcam ama içimde bi huzur var istediğim zaman ayrılabileceğimi bilmemin :)
bende 18 inde çalışamaz alcam canım.Günlerimiz aynı seninle..Çlışmayı bende planlıyordum en azından 35 e kadar falan da kar buz korkuyorum işe gelmeye o yüzden riske atmak istemedim miniğimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…