- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
benımkı tam solucekdı ama sonra baktı bu mınıgın daha yerı var sonrakı randevuda bır daha bakalım dedı
ay canım sag salım bıtsın su boya atıcam odayı yerlestırınce boyacı elımde kalmazsa ıyı yanı hıc ıstegı bıtmıo
amiiinnn inşallah canımanladım cnm inşallah hayırlısıyla normal olur..Görünürde bir sağlık problemim yok tabi son anda bir sıkıntı çıkmazsa inşallah..Bakalım Rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallah hepimizi miniklerimize...
sakin ol kuzum ne yapcan birgünlik işi var sonuçta bitirir sen eve gidene kadar..
sen ne istersen onu yapsın cnm o ne karışıyo sanki..ya kusum boyayı aldıgımız yer bır kat astar yeter dedı yoksa koyu olur dedı boyacıda tutturmus 3 kat atcam boya almaya gıdemem bırıncı ıkıncısı adam koyu olur dedı fazla atarsanız ay varya sınır geldı sureklı bısı cıkarıo dunde bu astar olmaz dıo adam herkese aynı boyayı satıo sonucda ne bılım geldıler bana
olmaz bole dıomus esımı aramıs ay ne bılım sasırdım yaasen ne istersen onu yapsın cnm o ne karışıyo sanki..
deli mi ne adam :)olmaz bole dıomus esımı aramıs ay ne bılım sasırdım yaa
güzel uğraşlar cnm karar verince buraya da at resimleri de bize de fikir olsun..Ben emzikli kokulutaş siparişi verdim bir arkadasım yapıyor ay sonunda hazır olur dedi o da.Başka da birşey bakmadım dahaselam annıslerrr bugun anca gırebıldım buraya cıkolata sus sekerlerle ugrasıyorum :):) yavas yavas karar verıyorum ama daha hıc bır sey yaptırmadım bakalım hayırlısı artık:):)
gerçekten zor olmaya başladı ama dediğin gibi motivasyon düşürmek yok daha çok var bide..bide bugün ağrım varselam millettt ancak geldim bende koşturmacadanamann artık zor geliyor be yaa işe gelmek ama daha da var yani.. motivasyon bozmayayım
canım bebısın donup donmedıgını dr soylucek sana bız anlıyamayız kıııı walla ben dr dogumla ılgılı tek konustugıum sezeryan ıstegımdı net tarıh wermedı sadece subat sonu olur dedıkızlar doktorunuz doğum hakkında birşeyler söylüyor mu..Normal yada sezeryan olur gibi yada tarih netleştirdi mi..Benimki birşey demedi pazartesi gidip çalışamaz alcam o zaman söyler mi ki..Daha bebişler dönmemiş olabilir demi döndüklerini nasıl anlarız acaba?
ayy ınsallah canım yaaa bı karar verırsem oyle cok sıkıstırmayım dıyorum 2 ayda tamamlayım dıye sımdıden basladım valla bakalım:)güzel uğraşlar cnm karar verince buraya da at resimleri de bize de fikir olsun..Ben emzikli kokulutaş siparişi verdim bir arkadasım yapıyor ay sonunda hazır olur dedi o da.Başka da birşey bakmadım daha
bende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıyecanım bebısın donup donmedıgını dr soylucek sana bız anlıyamayız kıııı walla ben dr dogumla ılgılı tek konustugıum sezeryan ıstegımdı net tarıh wermedı sadece subat sonu olur dedı
YANI CANIM SEN SORUCAKSIN KII ODA CVB WERICEK SORMADIGIN ZAMAN BEKLER TABIKI OOO BEN EN BASINDAN BERI SORUP DURUYORUM DR UMA MERAKTANN HATTA DEDIM BENI ILK AMELIYATINIZ YAPINN BAKK YOKSA OGLEN KACARIM HASTANEDENbende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıye
ahaaa haaa ıyıymıs :):) valla bakalım canım ben ınsallah normal dusunuyorum :)YANI CANIM SEN SORUCAKSIN KII ODA CVB WERICEK SORMADIGIN ZAMAN BEKLER TABIKI OOO BEN EN BASINDAN BERI SORUP DURUYORUM DR UMA MERAKTANN HATTA DEDIM BENI ILK AMELIYATINIZ YAPINN BAKK YOKSA OGLEN KACARIM HASTANEDEN
gerçekten zor olmaya başladı ama dediğin gibi motivasyon düşürmek yok daha çok var bide..bide bugün ağrım var
bende dogumla ılıglı konusmadım daha 32 de gıdınce konussam mı dıye dusunuyorum ama doktorlar genellıkle 36 da falan konusuyormus bu konuları stres olmayalım dıye
anladım canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..Sen niye sezeryan istedin kiicanım bebısın donup donmedıgını dr soylucek sana bız anlıyamayız kıııı walla ben dr dogumla ılgılı tek konustugıum sezeryan ıstegımdı net tarıh wermedı sadece subat sonu olur dedı
gerçekten zor olmaya başladı ama dediğin gibi motivasyon düşürmek yok daha çok var bide..bide bugün ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?