• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

merabayıınn hanımlarr:KK31:

bikaç tane 2016 mart anneleri topiği varmış, taze keşfettim:KK53:
bi selam çakayım dedim :)))
goygoyunuz bol olsunn, bebişler sağlıkla büyüsün :KK46::KK68::nazar:

hoş geldin... iyi yapmışsın.. goygoyumuz huzurumuz bol olsun :) bebişlerde sağlıklı olsun koccaman amin :)

kızlar mobılyacı aradı erken gelıyor oglusun odası sevınsemmı uzulsemmı bılemedım daha boya yapılmadı :(

kızlarr yemekten sonra sızınde agırlıgınız artıyormuu yada parmaklarınız sısıyormuuuu

ondan dolayı sevınıyorum zaten o arada bıraz toparlarım dıye ızne cıktıgımdada dınlenırım dımı dogru dıyon :cool:

aynen tatlım ya bu ütü işide uzun vakit alıcak belliki ayaktada uzun durunca bel ağrısı oluyo ağır ağır yapar bititirsin tatildede yatmaca yuvarlanmaca

neden canım bunun ucrtsız ıznı war emzırme ıznı war senelık ıznı war walla :)

Bu arada benim bitanecik sirketim dogum icin bana hicbir yardım yapmamakla birlikte, prosedur neyse onu uyguluyormus, elinde olsa onu da yapmayacak ya. Sut iznimi de oyle birlestirip kullanamıyorum, hatta 10 aydan sonra kullanmasam daha iyi tabi. Zaten hamileligim boyunca toplam 2+3 gun rapor almıs bi insana surat yapan bi isyerinden daha ne beklenir ki. Insallah buraya donmemi gerektiren bi durum olusmaz ise, donmicem.

tatlım benim parmaklar dobik oldu zaten alyansımı da çıkardım :KK43: yemekten sonra normal şişmen.. tuzlu yiyosan ama tuzu kes.. :KK66:
sıfır tuzsuz yıyorum yemeklerııı zaten gebelıkten oncede tuz yemezdım ama sıs yınedeeee:kk77:
Bu arada benim bitanecik sirketim dogum icin bana hicbir yardım yapmamakla birlikte, prosedur neyse onu uyguluyormus, elinde olsa onu da yapmayacak ya. Sut iznimi de oyle birlestirip kullanamıyorum, hatta 10 aydan sonra kullanmasam daha iyi tabi. Zaten hamileligim boyunca toplam 2+3 gun rapor almıs bi insana surat yapan bi isyerinden daha ne beklenir ki. Insallah buraya donmemi gerektiren bi durum olusmaz ise, donmicem.
kız nasıl vıcdansız bunlar yaa emzırme ıznını toplu wermıyolarsa sende 1,5 saat once cıkarsın canım bu senın hakkın nede olsaaa sende ucretsız ıznını sonuna kadar kullann

sıkma canını ne yazııkki neredeyse tüm özel sektör çalışanlarında durum aynı :( umarım sıkıntı olmaz da dönmezsin.. bebişin şansına

kızlar herkese gunaydın cok kotu bır gece gecırdım esımı bogucakdım sınırden gece astımım tuttu nefes alamadım esımı kaldırdım uykudan hastaneyemı gıdelım sumu getırıyım arkadas bır don bak once hasta ettı benı ıyıce ya adamın ıcıne hamılelıgımde öküz kacdı resmen hıc bole degıldı ya yuksekce bır yastık aldım valla gomme dolapdan kendıme gelınce onla yattım nefes alamam falan uykuda dıe acıle gıtsem hamıleyım kendı doktoruma gıtmem gerek kaldım ole evde valla neysekı suan ıyıyım gece cok korktum bıdıkda nefessız kalmısmıdır dıye

cok gecmis olsun, elde degil ama mumkun oldugunca sakin kalmaya calismak gerek cnm

aynen tatlım ya bu ütü işide uzun vakit alıcak belliki ayaktada uzun durunca bel ağrısı oluyo ağır ağır yapar bititirsin tatildede yatmaca yuvarlanmaca

ay kusum sen bole anlatırken hayal etmesı bıle guzelmıs heee neysekı utuye babıskom gelcek ben yıkar kuruturum bısı sorcam fıle ıle yıkamak sartmı yoksa araya sıkısır dıye mı fıleye koycaksınız makıneye

aman sıkma canını, işverenler hep aynı, kurumsal br yerde çalışmıyorsan bunlar hep yaşanacak şeyler. inşallah kuzucuk şans getirir. gönlüne göre olur herşey

Back