• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende benımkıyle tartısıyorum ay ne ıstedıgını solese gırcem mutfaga pısırcem cıkcam ne ıstedıgınıde solemıo ben bısı soluyorum begenmıo bu halde hem ıse gıt hem yemek yap bırde begenmesın saka gıbı ya
beğenmeme gibi bi lüksü yok bi kere kim veriyor ona o hakkı aaaa hem çalış hem yemek yap üstüne karnımız burnumuzda bide beğenmicek ozaman kendi girsin mutfağa umruma gelmez ama benim eşimde öyle bir sorun yok çok şükür akşam yemeğinde tost bile yediğimiz oldu yani 2 yıllık evliyim neden bunu pişirdin sözünü duymadm

beğenmeme gibi bi lüksü yok bi kere kim veriyor ona o hakkı aaaa hem çalış hem yemek yap üstüne karnımız burnumuzda bide beğenmicek ozaman kendi girsin mutfağa umruma gelmez ama benim eşimde öyle bir sorun yok çok şükür akşam yemeğinde tost bile yediğimiz oldu yani 2 yıllık evliyim neden bunu pişirdin sözünü duymadm

bızımde oyle sandıvıc tost vs yedıgımız oluyor kı bazen gec cıkıyorum ben pelte gıbı oluyorum bırde yemek yap olmuyor bazen gırıo o yapıo aslında anlayıssız degıldır ama bazen damarı tutuo ben kendımı eve zor atıyorum bazen valla

bızımde oyle sandıvıc tost vs yedıgımız oluyor kı bazen gec cıkıyorum ben pelte gıbı oluyorum bırde yemek yap olmuyor bazen gırıo o yapıo aslında anlayıssız degıldır ama bazen damarı tutuo ben kendımı eve zor atıyorum bazen valla
olur arada öyle boşver canımcım sen yap ister yesin ister yemesin :) pfff bende pertim çıkıyor hatta bugün de çok yoğundum başım çatlıyor içime fenalık geldi son 30 dk

olur arada öyle boşver canımcım sen yap ister yesin ister yemesin :) pfff bende pertim çıkıyor hatta bugün de çok yoğundum başım çatlıyor içime fenalık geldi son 30 dk

ay kadınlar kulubunde bır sayfaya bakarken tarıf küpü dıye bır program buldum yemek tarıflerı varmıs ordan bakıp bırı menu cıkarıyormus dusununce aklıma gelmıo oraya bakınca sıpadanak menu olusturuyorum yazmıs bakım faydalı bısımı

ben kac haftadır yorgun uykusuz ve halsızım anlayıs beklıyorum oda yok damarı tutuo bazen

Selam kizlar :KK54:
Sonunda hazirliklara bir yerden basladim. Lohusa terligimi yaptim :KK59:
Sira 2. Hazirlik asamasinda bebisimin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim. Ama file almamisim vede deterjan almadim. Acaba ne kullansam bilemedim tozmu sivimi alsam hangi marka alsam :KK64:
Daha sonrada kolonyalarimi hazirlicam. Malzemeleri aldim. Yavas yavas yapim artik.
Bir arkadasim da 6 aylik hamile ve doktor 9. Ayi beklemez demis.
Bende herseyi almisken hazirliklari yavas yavas tamamlayim diyorum ne olur ne olmaz sonucta :stop:

Selam kizlar :KK54:
Sonunda hazirliklara bir yerden basladim. Lohusa terligimi yaptim :KK59:
Sira 2. Hazirlik asamasinda bebisimin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim. Ama file almamisim vede deterjan almadim. Acaba ne kullansam bilemedim tozmu sivimi alsam hangi marka alsam :KK64:
Daha sonrada kolonyalarimi hazirlicam. Malzemeleri aldim. Yavas yavas yapim artik.
Bir arkadasim da 6 aylik hamile ve doktor 9. Ayi beklemez demis.
Bende herseyi almisken hazirliklari yavas yavas tamamlayim diyorum ne olur ne olmaz sonucta :stop:
canım terliğini merak ettım paylasırsan sevınırım.bende sade hastane cıkısı alıp suslemek ıstıyorum kızım için inşallah.
deterjan ben oglumda dalan roxy kullandım 1 yıl boyunca.ustelık su ıle karıstırarark kullandım ama bır yıl sonunda makınem tıkandı.su cıkıs hortomu tas gıbı sabun olmustu boyluboyunca.sonra da bızım deterjanımızı kullandım.
suan turk malı etı matık kullanıyorum bor mıneralınden uretılen.bebegımede aynısını kullanmayı dusunuyorum.

gunaydın bayanlarrr umarım cabuk gecen bır gun olur benım oglus resmen gece uyumadı uyutmadı yanı kıpır kıpır tekmelerden uyuyamadım sımdı ıse geldım pasanın sesı cıkmıyor bende onu mu uyutmasam ne yapsam :p:KK70::KK70:
sende kalk soyle bı oyun hawqası oyna tatlım son ses muzık ıleeee

gunaydın bayanlarrr umarım cabuk gecen bır gun olur benım oglus resmen gece uyumadı uyutmadı yanı kıpır kıpır tekmelerden uyuyamadım sımdı ıse geldım pasanın sesı cıkmıyor bende onu mu uyutmasam ne yapsam :p:KK70::KK70:
Aynwn.bende uyumadimmm erkenden ayaktayummm surekli asagiyaaa vuruyorree yavrucak:110:

Back