• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benimde dünden yemeğim var, bu akşam hiç bişy yapmıcam.. rahatım bugün.. ama eşimin siparişi var yemek sonrası için. günlerdir istiyor adam, onu yapasım var bu akşam

neden canım bunun ucrtsız ıznı war emzırme ıznı war senelık ıznı war walla :)

canım benım ıcın zor olur musterılerımle cok uzak kalmak ıstemıyorum nazlı cocuk gıbı oluyorlar valla hep ılgı beklıyorlar bızım sektor oyle malesef

beni yaşlandırın şey ne pişircemmmm kabus gibi yaa ama bugün rahatım neden mii dün akşam yemeğinden sonra bu akşamın yemeğini yaptım :)

hamarat arkadasım benım bende eskıden aksamdan yapardımda sımdı eve gıdınce bugununkını zor yapıom

hamarat arkadasım benım bende eskıden aksamdan yapardımda sımdı eve gıdınce bugununkını zor yapıom
nerde kaldı hamaratlık bakma dün bi gaza geldim bugünü düşündüm çok yoğun olcağımı tahmin ettim bi çırpıda yapıverdim :)

nerde kaldı hamaratlık bakma dün bi gaza geldim bugünü düşündüm çok yoğun olcağımı tahmin ettim bi çırpıda yapıverdim :)

bende benımkıyle tartısıyorum ay ne ıstedıgını solese gırcem mutfaga pısırcem cıkcam ne ıstedıgınıde solemıo ben bısı soluyorum begenmıo bu halde hem ıse gıt hem yemek yap bırde begenmesın saka gıbı ya

Back