- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba mart anneleri bende mart annesi olacagim inşallah hep takip ediyordum. Yeni üye oldum siteye.
Tesekkur ederim hosbulduk bayadir takip ediyorum yazmak bugune kismet oldu.aramıza hoşgeldinnn
hosgeldın:):) sağlıkla kucagına alırsın ınsallah:):)Merhaba mart anneleri bende mart annesi olacagim inşallah hep takip ediyordum. Yeni üye oldum siteye.
bızde sana yazmıycaz ıste o zaman hıhhhArkadas gezmelerindeyimm pek ugrayamiyorumm.buralaraaaa aklimdasijiz turkiyede surekli yazacam.söz artik duzenimi kuracammm hayirlisiyla
Kız geldiqim yerler burası açık nere karanlıkta kalmış...?gunaydın tatlı annıslerrrr kapkaranlık bır ankara gunu resmen
valla balgattayım canım ben bıldıgın uyandıgımda ısık actım kasvetlı bır hava varKız geldiqim yerler burası açık nere karanlıkta kalmış...?
Hayirli olsun canimmmm...yeni evindeeee bebisinle huzurlu mutlu gunlerin olsun...elllerine saglik.annesi..hayirlisiyla.gelsin Yaz bebek..dikkat kendineee cok.fazla.yorma kendini..opuldun tatlimBen geldiiiimm gece gece :) bilmeyenler icin yaziyorum tasindim cok sukur yerlestim yazin kiyafetlerini yikamaya basliyorum yarin. Acip etiketlerini kestim ayirdim. Yikamaya hazirlar. Sabun tozu kullanmaya karar verdim hacisakir aldim.
İyiyiz cok sukur yeni evde net yok ona firsat gelmedi henuz baglatir baglatmaz donucem tekrar buralara :))
Bu arada burdan yapmasaniz bile yazmayin baskalari tarafindan oylesine takipteyiz ki sanirim pek ozeniliyoruz whatsapp grubu kurduk diye bir kac isi gucu olmayan zavalli tarafindan sikayet edilmisiz :)) bilginize opucuk opucuk :))
Anladım canım qerçi bilkenttede çok sis var...valla balgattayım canım ben bıldıgın uyandıgımda ısık actım kasvetlı bır hava var
Kuzu nezaman qeliosun Türkiye'ye ?Hayirli olsun canimmmm...yeni evindeeee bebisinle huzurlu mutlu gunlerin olsun...elllerine saglik.annesi..hayirlisiyla.gelsin Yaz bebek..dikkat kendineee cok.fazla.yorma kendini..opuldun tatlim
kolay gelsın canım ya :/Herkese günaydın... yine yoğun bir iş günü benim için. takip etmeye çalışacağım