• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Yaaa napsin kiz ama mecburi onunki gerci kiskanmadim degil hani evde olmayi cok özledim yaa
iyi canim işte ayni geliyomussun artik az kaldı hadi

çalışsın herkeşşler! :) amannnn bi zor geliyorki şaka bi yana.. hele de sabahları :( neyse mecbur dayancaz

Kızlar netten plastik bardak falan aldım, bir de süsleme için etiket ve banner yaptıracağım araştırıyorum. ay ne zor işler bunlar :)
bir de şey diyeceğim, mesela hepimiz işyerinden yazıyoruz genelde ya da telefondan , h.sonu da kimse girmiyor bu nedenle. doğum yapınca hiç görüşemeyeceğiz. telefonla daha kolay giriliyor aslında. daha önce yazmıştım, malum sitede grup kuralım gizli. hem gönderiler kaybolmuyor, hem de iletişim daha kolay. bizim var mesela 2012 Haziran anneleri diye. ne dersiniz? var mı anlayan bu işlerden?

Kızlar netten plastik bardak falan aldım, bir de süsleme için etiket ve banner yaptıracağım araştırıyorum. ay ne zor işler bunlar :)
bir de şey diyeceğim, mesela hepimiz işyerinden yazıyoruz genelde ya da telefondan , h.sonu da kimse girmiyor bu nedenle. doğum yapınca hiç görüşemeyeceğiz. telefonla daha kolay giriliyor aslında. daha önce yazmıştım, malum sitede grup kuralım gizli. hem gönderiler kaybolmuyor, hem de iletişim daha kolay. bizim var mesela 2012 Haziran anneleri diye. ne dersiniz? var mı anlayan bu işlerden?

canım actıgın anda kkdan yasak gelıo ben yasaklandım daha once evlılık grubundayken

Son düzenleme:
Iyi canim yaa.diyorum ya isyerinde neti kısıtlamaya gittiler hicbir yere giremiyorum telden de ancak bu kadar oluyo
ayyyy ben evimdeyimmmm

aman tek sorun o olsun canım valla bazen benım kafa goturmuo hıc bısı hos bu ara hep uyku modundayım

Back