2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın arkadaşlar. 10 gündür hiç giremedim.birkaç gün oğlum rahatsızdı, gözümü açamadım hiç onunla uğraşmaktan. oğlum daha iyileşmeden cenazemiz oldu. 11 saat yolculuk yaptım,sonra birde dönüş 11 saat.. çok yorucuydu benim için. ama çok şükür

kızlar su halı nasıl sızce cumartesı doktor donusunde bakdım

Eklentiler

• modern-mozaik-serisi-onerileri.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 85

basın sagolsun canım allah sabır versın gerıde kalanlara oglun nasıl sımdı ıyımı

geçmiş olsun canım benım oğlumda aykta geciriyor hastalıgını insallah ılerlemez.
basınız sagolsun ayrıca 11 saat yolculuk cok zor yaa.bızde yarıyıl tatılınde gıdecegız sımdıden dusunuyorum

teşekür ederim.. zor oldu gerçekten. oturmak çok zorladı. ayaklarım tutuldu ama yinede ciddi bir sorun olmadı allaha şükür. biraz cahil cesareti benimki galiba

ayyy canım yaa oncelıkle gecmıs olsun sonra da basın sagolsun Allah gerıde kalanlara sabır versın ne dıyelım ıyı olda her sey bızler ıcın

cok gecmis olsun ve de basınız sagolsun canım. Umarım dınlenme fırsatın olur artık biraz.Oglun nasıl oldu?

Selam arkadaslar nasilsiniz dogumumuza az kaldi hazirliklar ne durumda?

Benim hemen hemen eksigim kalmadi ufak tefek seyler disinda. Bebegimin kiyafetleri hazir benim geceliklerimde hazir. Kiyafetleri yikayip utulemem lazim ama acele etmiyorum onun icin.

Besigi var zaten bebek arabasini alacagim ve ufak tefek seyler biberon emzik tirnak makasi gibi onlar eksik tamamlayacagim.
Besikte bebek yatacagi icin abisine baza almam lazim.ev temizlenecek halilar yikamaya gidecek.

ben halilar yikamaya gitmisken badanada yaptirmak istiyorum ama kararsizim herkes kis gunu yaptirma diyo. Bende sonraya biraksam bebekle daha zor olur diye dusunuyorum dogumdan once yaptirsammi acaba ? Duvarlar kirli degil ama ufak tefek cizikler darbeler var gozume batiyor.

valla canım benımde badanam temız ama bebıs gelıo dıe renk degısıcek 1-2 gun havalandırsan yeter bence bırsey olmaz ıstıyorsan boyat benımde bır eksıgım kalmadı cok sukur bır yatak odası ıcın besık alıcam o kaldı

Benim cocuk odasinin rengi degismeyecek ikinci de erkek olacagi icin onda sorun yok
Diger odalarin rengini belki bir iki ton actiririm. Sonra bebekle daha zor olacagini dusunuyorum.
Gerci bu aralar rahatsizim carpintilarim ve nefes darligim vardi burdada bahsetmistim.
Doktoruma soylemistim dahiliyeye yonlendirdi gecen hafta dahiliyeye gittim kalbimde bi sorun gordu kardiyolojiye yonlendirdi. Kisa pr sendromu diye biseymis.
Daha randevu almadim kardiyolojiden bi gidim bakim onlar ne diyecek ciddi bisey degilse hazirliklara tamgaz devam ederim ins. Cok onemli bisey degildir

aa cok gecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler alırsın yorma ozaman kendını yaza yaptırırsın

aa cok gecmıs olsun canım ınsallah guzel haberler alırsın yorma ozaman kendını yaza yaptırırsın
Cok sagol canim randevu almadim erteliyorum kendi kendime daha ne kadar bekliceksem artik. Bir iki haftaya bebisimin kontrol zamani geliyo ondan once kardiyolojiye gidip teshis koyulsun istiyorumki ona gore k.dogum doktorumlada konusayim dogumda sorun olurmu diye

bence gıt canım bıran once allah korusun gıt gorun bakalım ne dıcekler ay cok az kaldı dogumlarımıza fena heycan bastı benı herseyde gozumde buyuyor tekım dıye odayı yerlestır yıka utule falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…