• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..

tatlım günaydınnn :) ve tüm güzel bağğğyanlar sizede günayydın.. nasılsınız bakalım?

gunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
kızım dogum pozısyonuna gırmıs kafa asagıda ayaklar yukarda. kaburgalarımda hıssettıgım tekmelerın sebebıde bellı oldu :) cok sukur hersey yolunda imiş.

gunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
kızım dogum pozısyonuna gırmıs kafa asagıda ayaklar yukarda. kaburgalarımda hıssettıgım tekmelerın sebebıde bellı oldu :) cok sukur hersey yolunda imiş.
Gözünaydın canım benim çok sevindim :KK200::KK46:

gözün aydın canım :) bebiş ne kadar olmuş?

günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..
günaydın cnm ben yine evdeyim..
sanırım iş hayatı bitti bizim için artık..
tatiliz gerçi okullarla beraber de olmazsa kalan günleri de raporla tamamlamaya çalışacağım..

Günaydın kızlar, dün çok yoğundum sanırım bugün de öyle geçecek.
Dün akşam epey kasılmam oldu ve korktum açıkçası ama bugün daha iyiyim. Bakalım prş günü doktor ne diyecek.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Tam emin olamamakla birlikte isme de karar verdik. Eşim Toprak istiyordu, ben de kabul ettim. İlk oğlum Poyraz bu da Toprak olacak kısmetse :nazar::KK46:

gözün aydın canım :) bebiş ne kadar olmuş?
kızzz benım dr un acelesı warmıs almıs cantayı gıdıyordu yolda yakaladım :) daha dogrusu o benı gorunce gerı dondu :) ben bıraz gec kalınca randewuya gelmıcem sanmıs bende halbukı ısmımm yanmasını beklıyuordum acele acele muyane ettı akıntım ıcın fıtıl yazdı vınnn cıktı hemen kılo boy felan demedı ya saskınn :) 18 ınde tekrr gıtcem o zaman ogrencem kıloyu artukk

simiramis simiramis canimmm basin sagolsun..yolculuk yormustur seni..:110:

SAğolasın canım, yorulduk ama çok şükür bi sıkıntı yok.

benimde aynen sipsivri kocaman bi göbeğim var. işe gelmek eziyet artık, ama yapacak bişey yok, 7 hafta daha devam.

günaydın kızlar:) dün akşam isim konusunda son noktayı koyduk "Ali Demir" nasıl sizce ?

günaydın, isminiz çok güzel. ali ismini çok severim ben. en zor kısmı isim seçmekmiş bu işte. ilk oğlumda babası karar vermişti rahattım o zaman. bu sefer ben seçicem ama çocuk 7 yaşına gelince filan ismi netleşir heralde:) kendimde o potansiyeli görüyorum.

ayy kızlar hemen hemen dewlet kurumununn yararlandıgı herseyden bızım sırkette warmıs dogum parasınıda rapor sonuna beklemek zorunda degılım wee maasımıda tam alıcam cook sukur

hadi gözün aydın, ücretsiz kullanmayı düşünüyordun sen bide değil mi

aferin kızına.. benim oğlan yan yatıyo hala.. kafa sağda ayaklar solda , popoyuda dikiyo havaya füze gibi dolaşıyorum ben:)

günaydın begri begri sende 37 ye kadar devam mı
aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canım

aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canım

HASETİMDEN ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİM :p

Back