aramızda 1 gün var görünüyor seninle canım ama ben prş günü alacağım rapor, 32+0 olacağım o gün. Senin niye bugün?aksama kontrolumuz war hemde calısabılır raporu alıcam kızlar ıkı hafta yada 3 hafta kadar ewde kafayı yememek adına :)
walla benım bugun 32+0 gozukuyor canım benım son adet 24 mayısaramızda 1 gün var görünüyor seninle canım ama ben prş günü alacağım rapor, 32+0 olacağım o gün. Senin niye bugün?
aynen canım ben de tekmeden çok karnımda ki tümseklerini hissediyorum :)aynı seyı bende sag tarafta yasıyorum canım bazen kaburgamı oyle bır ıttırıyor kı aha bu sefer kıracak dıyorumbı de yerlerı mı daraldı ne oldu bılmıyorum tekme cok nadır artık boyuna ıttırıyor benı
kızz solumaayatıyorum yatagı ıtıyor saga donuyorum orayı ıtıyoo kazı calısması sankııı
ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel yani 32.haftadamı alınıyor çalışabilirlik bende ona göre hareket edeyimaksama kontrolumuz war hemde calısabılır raporu alıcam kızlar ıkı hafta yada 3 hafta kadar ewde kafayı yememek adına :)
anladım ben bebeğin doğacağı tarihi senin 2 mart gözüküyor diye söylemiştim. Benim de 3 mart çünkü. ama benim sat 28 Mayıs. Normal o zaman yani :)walla benım bugun 32+0 gozukuyor canım benım son adet 24 mayıs
Selam kuzum hoşqeldin iyi olmana sevindim aman şekerine dikkat et.Ayy ne şekerdir o qömlek şimdi ufacık qüle qüle qiysin inşallah canım hayırlı yolculuklar olsun korkma hemencecik qelirsin inşallahSelammmmmm ben geldimmmm.nasilsinizzzz annneler ve bebisleri...arabistan donuyorsaaa turkiyeyi dusunmk istemiyorumm pazar gunu yolcuyummmm gidiyorumm buralardannnher ne kadar kizim.ve benim ixin zor olsada gitmek zorundayimmm...bendede kan sekeri aclik tokluk iyi cikti tokluk cok az yuksek cikti..bugun kontroleerim.var hazirliklar bavullar vs..alisveris..yani hemen gecti zaman..neyseee oglumu kucagimaa alma heyecani basladi..dun alisverid yaptimmm babasiyla ogluma ayni renk ve model.gomlek aldim kucucuk gomlek babasinin gomlegiyle ayni fiyatti inanilmaz
Selammmmmm ben geldimmmm.nasilsinizzzz annneler ve bebisleri...arabistan donuyorsaaa turkiyeyi dusunmk istemiyorumm pazar gunu yolcuyummmm gidiyorumm buralardannnher ne kadar kizim.ve benim ixin zor olsada gitmek zorundayimmm...bendede kan sekeri aclik tokluk iyi cikti tokluk cok az yuksek cikti..bugun kontroleerim.var hazirliklar bavullar vs..alisveris..yani hemen gecti zaman..neyseee oglumu kucagimaa alma heyecani basladi..dun alisverid yaptimmm babasiyla ogluma ayni renk ve model.gomlek aldim kucucuk gomlek babasinin gomlegiyle ayni fiyatti inanilmaz
bujubuju tatlimmm kendini cok ac birakmaa yulafli seyler tuket sutle beraber meyveni ye seker degerlerini dengeler...ben oyle yapuyorumm hala diyetteyim yani..makarna seker pirinc tatli kesinlikle agzima koymuyorum..meyve bile sinirli yani..allah hayirlisini versin dikkat et canimmm
walla cnm bende doldurunca dıye bılıyordum ama dr um pztesı yada salı gunu gel dedı rapor ıcın :)ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel yani 32.haftadamı alınıyor çalışabilirlik bende ona göre hareket edeyim
Ucaktan tirsmaya basladimmm kizimla ben tek basimaaa ilk defa korkar oldumm..destekelrinizi bekliyorumm
Insallah canimmm...rapor alacam.ne olur ne olmazzz isteyebilirler...baba kizin ayrilisi cok zoe olaxak o anlar aklima.geliyor daa kendimi tutamiyorum istestres yapma kusum hıc bısı olmaz allahın ıznıyle cımcımeyle ugrasırken anlamazsın zaten
benım bebek hesaplayınca 29 subat cıkıyor canımanladım ben bebeğin doğacağı tarihi senin 2 mart gözüküyor diye söylemiştim. Benim de 3 mart çünkü. ama benim sat 28 Mayıs. Normal o zaman yani :)
Insallah canimmm...rapor alacam.ne olur ne olmazzz isteyebilirler...baba kizin ayrilisi cok zoe olaxak o anlar aklima.geliyor daa kendimi tutamiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?