ayyy kızlar söylemesi ayıp yarın bende çalışmıyorum oğluşumla keyif yapcas inşallah... bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum pazartesiye kadar giremem daha 2016 bize şans getirsin sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelsin hayatımızı neşelendirsinler...
sağol canımhayırlı olsun kusum ben sampuanla vucut sutunden de yırttım onuda gonderıyorlar bır bezle ıslak mendılı kaldı bırde burun aspıratoru alcam
heyyyy benımde 4 gun tatılll :) son 30 dk m kaldııııı yupppiiiiii
kızlarrr bizde arabamızı, odamızı, park yatağımızı aldıkkk büyükler bitti sayılır kaldı sadece kıyafet ve bakım ürünleri
ayyy kızlar söylemesi ayıp yarın bende çalışmıyorum oğluşumla keyif yapcas inşallah... bu arada şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum pazartesiye kadar giremem daha 2016 bize şans getirsin sağlıklı bebişlerimiz dünyaya gelsin hayatımızı neşelendirsinler...
sağol canımohh valla ekmek elden su gölden bize neden bi şey gönderen yok neyse bakalım yavaş yavaş tamamlarız biz de
sağol canımhayırlı olsun cnm guzel gunlerde ınsallah. benim de bebek arabam ve park yatagım kaldı diger hersey tamam sayılır , ama onları secemıyoruzzz
valla çok kar yağarsa ben de gelmem yarın işe... hepinize sağlıklı, mutlu, inşallah bol uykulu bir yıl dilerim
ohh misvalla esımın teyzelerı sagolsun benım ablam sagolsun baya eksık tamamladılar bana pek bısı bırakmadılar kıyafet bıle almıslar 6-9 9-12 ay arası onlarda pusetle gelcek benım seneye kıslıkda var bır suru
arkadasımda sunny aldı daha kullanmaya baslamadı ama resmını atmıs bana port olabılendenmı aldın sende guzel duruyordusağol canım
valla oda aldığım için ve 6 aylıkken falan odasını ayıracağım için çok önemsemedim park yatağı uygun fiyatlı olan bi şey aldım bitirdim o işi . araba da sunnybaby nin hummer modelini tavsiye etti satıcı baktık eşimle o da uygun geldi aldık çıktık valla düşüncesinden kurtulmuş oldum en azından
ayyy ben de yarın 4 lere kadar, cuma tatil, cumartesi 3 e kadar, pazar tatil modunda bir yılın bası gecirecegim. Nasillll
evet canım portbebe olarak da kullanılıyorarkadasımda sunny aldı daha kullanmaya baslamadı ama resmını atmıs bana port olabılendenmı aldın sende guzel duruyordu
evet canım portbebe olarak da kullanılıyor
Bizim.normal is gunlerimiz bu cnm ya. Hatta onceden 1 inde bile gelinirmis bikac saat gec de olsa ama sonradan tatil olmus. Bize bayram seyran haftasonu pek yok. Evde bile olsak cepten takip gemi isi malumneden calıstırıyorlar kusum esımde oyle galıba henuz kesınlesmemıs ama ıse gıtme ıhtımalı yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?