Benimm annemden kalma hepimizde giyindigi daha yepyeni gecelik ve pijamalari duruyo ve ustune sallari yunden evlendigimde bana vermisti melegim..simdi sira bende giyinme sirasi..almama gerek yok..1 takim aldim pijama pembus burdakiler suslu zaten onu hallettim terlik ve tacim kaldi onlari da ayarlarim.bir sekilde
Turkiyede alacamm kendisinde simdi baligiyla idare etsin..ordek alacam civciv vs bizim ev apartman ama asagida bag bahceeee topraga bassin eglensin bu gurbette kaldi evin icindeeahahaha yerım onu ben cımcıme alsana kızım cocuga bır papagan sevıo cocuk papaganları aksam ona bır vıdeo daha atıyım yesın senı papagan dıye
Bizimki vuruyor diyeee ayaklari elleri dert gormesinnn hadi oglum devam.et diyee gaz veriyorrr..hakkindan anca sen gelirsin diyor daaa kizimi gonderiyorumm baba oyle deme diyee..sanmasin ki oglu onun yaninda hepsi annelerini koruyacak
Fazlaa bieseyim kalmadi sadexe elbiseler zibinlar vs 1 gunde hallederime daha ne ıste bırsey kalmamıs benım gecelık lazım pıjama lazım sabahlık lazım
Turkiyede alacamm kendisinde simdi baligiyla idare etsin..ordek alacam civciv vs bizim ev apartman ama asagida bag bahceeee topraga bassin eglensin bu gurbette kaldi evin icindee
Fazlaa bieseyim kalmadi sadexe elbiseler zibinlar vs 1 gunde hallederim
Canimm.ben vermiyorumm verenlere de sinirleniyorummm..legolariyla.hamur sulu boyalarimiLa oynuyoruzzzz..bisikleti var parka goturuyoruzzz o sekilde..cocugun topraga basmasi lazim enerjisini alir ve saglikli..eskiler gibi yetistirmek istiyorum cocugu simdikilerin ver eline telefonu sussun..hediye ne istersin diyorlar tablet cep telefonu diyor yok arkadas kalsinay benım ordegım vardı sarı benım pesımden ayrılmıyordu abidin koymusdum adınıal valla cocuk azcık kendıne gelsın sokakda oynamak ne gorsun sımdıkılerın hepsının elınde tablet cıldırıolar
Canimmm turkiyedeki urunleri daha cok begeniyorumm buraai da iyi ama geneli cin mali pek birsey almiyorum burdanonları turkıyedenmı alcan valla daha ıyı tasımamıs olursun aslında
Aynen oyle canimm en iyisi marul geliyor bana otlan diyor esim sinirleniyorummbir kucuuuucuk tavsancık varmııııış
Canimm.ben vermiyorumm verenlere de sinirleniyorummm..legolariyla.hamur sulu boyalarimiLa oynuyoruzzzz..bisikleti var parka goturuyoruzzz o sekilde..cocugun topraga basmasi lazim enerjisini alir ve saglikli..eskiler gibi yetistirmek istiyorum cocugu simdikilerin ver eline telefonu sussun..hediye ne istersin diyorlar tablet cep telefonu diyor yok arkadas kalsin
Canimmm turkiyedeki urunleri daha cok begeniyorumm buraai da iyi ama geneli cin mali pek birsey almiyorum burdan
Ben ve senden baska kimsecikler yok nerdesiniz kizlarrr
mesai bimeye yakın yorgunluktan bayıldı millet heralde :)
teşekkürler tatlım hahahah kız burdan konuştuk ya işte ne yazayım başka yeni bişey yazmamışsınki neyse tmm seni mi kırcam yazarım birazdan
kızlarrr bizde arabamızı, odamızı, park yatağımızı aldıkkk büyükler bitti sayılır kaldı sadece kıyafet ve bakım ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?