- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
bu çarşı gezme olaylarındaki en büyük problemlerimden biri de tuvalet sorunsalı yaaher yerde her an temiz tuvalet bulunmuyor 2 yer geziyorum sonra yeter hadi eve gideyim diyorum depend i şimdiden alıp kullanmaya mı başlasam
Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece
yaaa eminönüüü..2 yıldır gidemedim hiç.. eskiden hep giderdim. şimdi de artık na mümkün ankaradan ist. a geç ordan eminönünü gez ohoooo...
bu çarşı gezme olaylarındaki en büyük problemlerimden biri de tuvalet sorunsalı yaaher yerde her an temiz tuvalet bulunmuyor 2 yer geziyorum sonra yeter hadi eve gideyim diyorum depend i şimdiden alıp kullanmaya mı başlasam
selam annişlerrr
canım magnezyum kullanmaya başla bence artık ayrıca gece yatmadan muz falan ye o da iyi geliyorbu arada odanız da hayırlı olsun
canım bu site güvenilir mi fiyatlar uygun görünüyorsenin de araban hayırlı olsun güle güle kullanın
bi de kızlar bu dependin numunesini nasıl istiyoruz ki
hmm anladım canımm evet mağaza çok daha uygun bilmiyorum konya da var mı bir araştırayım bakalım onu dacanım valla gorumcem sahınler satan yere gıttı onun hemen calıstıgı yerın kosesınde bır camasırcı sahınler satıo netten daha uygun terlıgı sabahlıgı pıjaması gecelıgı ve bandanası varmıs 140 tl demıs kadın nette daha pahalıya gelıo ıstersen sahınler satan yerlere bır gır bak ben daha karar veremedım bırde emınonune bakıcam canım ordakı cesıtlere bu arada sagol dogsunda bır bıdık hayırlısıyla ınsallah
hmm anladım canımm evet mağaza çok daha uygun bilmiyorum konya da var mı bir araştırayım bakalım onu da
ay sağol canım yaavardır ıllakı canım hemde tam takım alma sansın var uygun olarak hıc yokmu ıc camasırcı onlarda oluyor genelde yada ıstersen ben emınonune gıttıgımde senın ıcınde bakabılırım atarım modelHAbibte yede bakcam bısıler
Sagolll bebisimmmmm bizim.oralarda ne var ne yok bilmiyorummm coktandir carsiya inmiyorummm kizimda hersyi kardesim halletmisti o simdi okuyor...cok tsk ederimm simdiden kolay gelsinvardır ıllakı canım hemde tam takım alma sansın var uygun olarak hıc yokmu ıc camasırcı onlarda oluyor genelde yada ıstersen ben emınonune gıttıgımde senın ıcınde bakabılırım atarım modelHAbibte yede bakcam bısıler
ay sağol canım yaaben biraz bi çamaşırcı gezeyim bakalım alıp almamakta kararsızım zaten uygun bişiy bulursam alcam
Sagolll bebisimmmmm bizim.oralarda ne var ne yok bilmiyorummm coktandir carsiya inmiyorummm kizimda hersyi kardesim halletmisti o simdi okuyor...cok tsk ederimm simdiden kolay gelsin
Bu cocuk beni cok yordu harbiden doguma kadar gider bu is..hayirlisiyla dogsun ben yapacagimi bilirim..totosuna totosuna vuracam
Sagol tatlimmmne demek kusum atla deve sankı ıstedıgın
Bizimki vuruyor diyeee ayaklari elleri dert gormesinnn hadi oglum devam.et diyee gaz veriyorrr..hakkindan anca sen gelirsin diyor daaa kizimi gonderiyorumm baba oyle deme diyee..sanmasin ki oglu onun yaninda hepsi annelerini koruyacakbende kocıse dıyorum aksam bır dogsun dıyorum bıdık ayaklarını yıcem onun tepıklemek neymıs gorcek dıyorum kızıo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?