Canimmm.bende temmuzda dogum.yapmsitimmm dogumdan sonrs tir tir titredim.resmen ama.sonra gecti uyku durumu oldu ama uyuyamadim kzimi gormedengüzelmiş canım, ben emzirme bölmeli hiç kullanmadım,. düğmeli olanlardan kullandım genelde. hastaneler sıcak olur diye düşünüyorum ama bazıları doğumdan sonra çok üşüyormuş ben üşümemiştim ama Mayıs'ta yaptım doğumu ondandır belki.
hayırrrrr bende içmiyorum :) ama kramplar çok arttı bende başlarım yakındaMagnezyum icmiuorum ben herkes iciyor mu
bende içmiyorum canım..Magnezyum icmiuorum ben herkes iciyor mu
eğer mavi ise diğerleri mavi alma , değişik olsun canım. iki model de güzel.canım ya gorumcem sımdı alcakmısda kararsız kaldım ablamda benım mavılerı sana yedek verırım dedı 2 pıjama 2 gecelık takımı olmus olcak lohusa ıcın de ablamınkı mavı sımdı gorumceme ne renk aldırsam karar veremedım sence hangısı model olarak ıkısınınde gecelık sabahlık ve pıjama takımı var
ben içiyorum hatta doktor günde 2 kez iç dedi kasılmalarım olduğu için. ama bir kez içtiğimde bile ishal yapıyor bendeMagnezyum icmiuorum ben herkes iciyor mu
Magnezyum icmiuorum ben herkes iciyor mu
eğer mavi ise diğerleri mavi alma , değişik olsun canım. iki model de güzel.
Magnezyum icmiuorum ben herkes iciyor mu
Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece
ya sorma ben gidemicem valla oraya, o kadar dolanamam. herşeyimi netten halletmeye çalışıyorum. sen ne tarafta oturuyordun canım?su emınonunede bakıyımda gorumcemde dedı aklında kalmasın orayada bak olmadı bu beyazı alırız dedı emınonundede gezmek ıskence bana artık hemen yoruluyorum pil bitio
yok ama bı paket alıcam ben ne olur ne olmaz dıye canımaldım cnm güzel beğendim bende..Çok kullanmak gerekiyor mu ki..İsteyecekmisin sen tekrar
artukkk duzenlerımız olunca resımde atarız :)saol canımcım valla çok iş varmış yaa daha düzenlemesi vs yani bide ağırlaştık gitgide de ağırlaşıyoruz nasıl olcak bilmiyorum yani
ya sorma ben gidemicem valla oraya, o kadar dolanamam. herşeyimi netten halletmeye çalışıyorum. sen ne tarafta oturuyordun canım?
al cnm tabi hazırlıklı olmak lazım..yok ama bı paket alıcam ben ne olur ne olmaz dıye canım
canım magnezyum kullanmaya başla bence artık ayrıca gece yatmadan muz falan ye o da iyi geliyorgünaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttıgece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün
River82 canım bu gecelık sabahlık nasıl sence oburu kısa koldu bu uzun kollu bırde daha kapalı onu hastanede daha rahat olmazmı acaba alttakıde sabahlıgı
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-emzirme-fonksiyonlu-terlik-hediyeli-lohusa-gecelik-mavi
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-logusa-sabahlik-1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?