2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canimmm.bende temmuzda dogum.yapmsitimmm dogumdan sonrs tir tir titredim.resmen ama.sonra gecti uyku durumu oldu ama uyuyamadim kzimi gormeden

Hasta bezini bir iki gun kullaniyorsunuzz sonra normal.ped kullaniyoreunuz kizlar..kanamanin durumuna bagli

eğer mavi ise diğerleri mavi alma , değişik olsun canım. iki model de güzel.

Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece

Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece

ay halamı devam kusum ya senın son aylara kadar devam desene bu cocuk cok cektırcek sana annesı degerlerın ıyıse gerek yok zaten benım doktorda decavıt vermedı dogal yoldan alıyorsun dıe

su emınonunede bakıyımda gorumcemde dedı aklında kalmasın orayada bak olmadı bu beyazı alırız dedı emınonundede gezmek ıskence bana artık hemen yoruluyorum pil bitio
ya sorma ben gidemicem valla oraya, o kadar dolanamam. herşeyimi netten halletmeye çalışıyorum. sen ne tarafta oturuyordun canım?

ya sorma ben gidemicem valla oraya, o kadar dolanamam. herşeyimi netten halletmeye çalışıyorum. sen ne tarafta oturuyordun canım?

kartaldayım canım ben arkadasımla gıdıyorum gıdınce tek gıtmıyorum cok yorulursam oturup mola verırım artık napıyım

yaaa eminönüüü.. 2 yıldır gidemedim hiç.. eskiden hep giderdim. şimdi de artık na mümkün ankaradan ist. a geç ordan eminönünü gez ohoooo...

selam annişlerrr
günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün
canım magnezyum kullanmaya başla bence artık ayrıca gece yatmadan muz falan ye o da iyi geliyor bu arada odanız da hayırlı olsun

canım bu site güvenilir mi fiyatlar uygun görünüyor senin de araban hayırlı olsun güle güle kullanın
bi de kızlar bu dependin numunesini nasıl istiyoruz ki

bu çarşı gezme olaylarındaki en büyük problemlerimden biri de tuvalet sorunsalı yaa her yerde her an temiz tuvalet bulunmuyor 2 yer geziyorum sonra yeter hadi eve gideyim diyorum depend i şimdiden alıp kullanmaya mı başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…