ben doğduktan sonra evime gelince yerleştiririm herhalde kıyafetlerini falan..Annemde hepsi şuan, kardeşimin sözlenme durumu var doğumdan sonraya bırakılır artık herhalde.Kaç ay kalırsam artık iznim bitene kadar muhtemelen orda olurum :)
cok kısıde duydum sezeryandan sonra cok ıse yarıyormus canım yaa sen numune ıstemısmıydınn ıstemedıysen ıste ona gore bak sende ben orta boy getırttım ıdealdıttu89 kuzuşş dependden alıyo muyuzzz birde hangi beden
ben çok pimpirikliyim ya elim ayağıma dolaşır azcık büyütüp öyle giderim evime inşallah Rabbim nasip ederse..ben bır tarafdan evımde olucagım ıcın rahatım ama bır tarafdan tek olucagım ıcın gergın herkes ıs cıkısı gelebılıcek yanıma esım ılk 4-5 gun evde olcakmıs zaten ama tecrubelı bırının olması fena olmaz dı
acaba yeterli olur mu ki..Benim hasta bezim vardı evde düşüğüm olduğunda almıştık 2 tane kullandım gerisi duruyor..Rahat olmuyor ama ziyan olmasın diye onu kullanırım herhalde kaç tane kullanılır ki zaten sonra pede geçmezmiyiz..cok kısıde duydum sezeryandan sonra cok ıse yarıyormus canım yaa sen numune ıstemısmıydınn ıstemedıysen ıste ona gore bak sende ben orta boy getırttım ıdealdı
bu kılot seklınde ama canım yaa sende ıste bak numunesınıacaba yeterli olur mu ki..Benim hasta bezim vardı evde düşüğüm olduğunda almıştık 2 tane kullandım gerisi duruyor..Rahat olmuyor ama ziyan olmasın diye onu kullanırım herhalde kaç tane kullanılır ki zaten sonra pede geçmezmiyiz..
cok kısıde duydum sezeryandan sonra cok ıse yarıyormus canım yaa sen numune ıstemısmıydınn ıstemedıysen ıste ona gore bak sende ben orta boy getırttım ıdealdı
yok canım dıkıslerımız altta kalıcak zaten hemen ıste dependın sıtesındennYok istemedim istiyimde bakalım dikişlerimizi acıtmasın
ben çok pimpirikliyim ya elim ayağıma dolaşır azcık büyütüp öyle giderim evime inşallah Rabbim nasip ederse..
acaba yeterli olur mu ki..Benim hasta bezim vardı evde düşüğüm olduğunda almıştık 2 tane kullandım gerisi duruyor..Rahat olmuyor ama ziyan olmasın diye onu kullanırım herhalde kaç tane kullanılır ki zaten sonra pede geçmezmiyiz..
aldım cnm güzel beğendim bende..Çok kullanmak gerekiyor mu ki..İsteyecekmisin sen tekrarbu kılot seklınde ama canım yaa sende ıste bak numunesını
hmm olsun sen daha çabuk öğrenirsin anneliği işte ne güzel :)kusum ablama gıtsemde farketmez calısıo gene tek olcam evde bır babam var babam ben gunduz yanında kalırım dedı bır ıhtıyacın olur falan dıe kayınvalıdemde hazırana kadar calısıcak hepsı aksam gelır yanıma buyuk ıhtımal
hmm olsun sen daha çabuk öğrenirsin anneliği işte ne güzel :)
ben geçen gün emzirme sütyeni aldım birgün taktım gögüslerim çok kaşındı alerji yaptı galiba..Ne yapcam bilemedim..
evet canım penye de artık neden oldu bilmiyorum..Ben de atlet alırım hastane için rahat olursa atlet kullanırız farkeder mi ki zaten..penye degıl mı canım ben hastane ıcın kendıme atlet alıyım dıyorum zor olur sankı hem sutyen hem atlet evde sutyenı kullanırım
saol canımcım valla çok iş varmış yaa daha düzenlemesi vs yani bide ağırlaştık gitgide de ağırlaşıyoruz nasıl olcak bilmiyorum yaniODANIZ HAYIRLI OLSUN TATLIMMMM
güzelmiş canım, ben emzirme bölmeli hiç kullanmadım,. düğmeli olanlardan kullandım genelde. hastaneler sıcak olur diye düşünüyorum ama bazıları doğumdan sonra çok üşüyormuş ben üşümemiştim ama Mayıs'ta yaptım doğumu ondandır belki.River82 canım bu gecelık sabahlık nasıl sence oburu kısa koldu bu uzun kollu bırde daha kapalı onu hastanede daha rahat olmazmı acaba alttakıde sabahlıgı
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-emzirme-fonksiyonlu-terlik-hediyeli-lohusa-gecelik-mavi
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-logusa-sabahlik-1
evet canım penye de artık neden oldu bilmiyorum..Ben de atlet alırım hastane için rahat olursa atlet kullanırız farkeder mi ki zaten..
güzelmiş canım, ben emzirme bölmeli hiç kullanmadım,. düğmeli olanlardan kullandım genelde. hastaneler sıcak olur diye düşünüyorum ama bazıları doğumdan sonra çok üşüyormuş ben üşümemiştim ama Mayıs'ta yaptım doğumu ondandır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?