bu fıyatamı aldın pekıııcanım ben s giymiyorum normalde üst olarak m olur bana ama kalıpları büyük. 62 kiloyum şu an ama göğüslerim büyük benim.
aşağıdaki modeli aldım.
https://www.ebrumaternity.com/lohus...lik/1413-lohusa-hamile-pijama-takim-mavi.html
Geçmiş olsun canım. İnşallah doktorların müdahalesi ile durur. Kasılman mı oluyordu? benim de çok oluyorYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
fiyat sanırım 100 TL idi ama hediye çekim vardı 75 TL'ye geldi.bu fıyatamı aldın pekııı
canım ben s giymiyorum normalde üst olarak m olur bana ama kalıpları büyük. 62 kiloyum şu an ama göğüslerim büyük benim.
aşağıdaki modeli aldım.
https://www.ebrumaternity.com/lohus...lik/1413-lohusa-hamile-pijama-takim-mavi.html
ay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler
ben kilo almıyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. inşallah bebeğim alıyordur.
bu arada trendyol dan ebru maternity lohusa pijama ve sabahlık setini almıştım, bir de emzirme atleti. bugün geldi ve çok beğendim, s almıştım. kalıpları epey büyük bu arada fikir olsun.
ne kontrolüymüş ki..Ben de 2 hafta önce aşıya gitmiştim 2. doz için..Hemşire 1 buçuk ay sonra gelin yada ben ararım bilgi almak için dedi artık hangi tarihe geliyor sanırım 1 ay sonra falan gidemem ben arasınlar lazımsa :)
Hepiniz çok sağolun tek tek yazamıyorum dualarınızı eksik etmeyin evet canım kasılmam çok oluyor 100lerde oldu yine ihmal etme git nst çektir ben en başından anlasaydım belkide tedavi daha kolay olucaktı 27.haftadan beri böyleyim ama öncesindede vardı sanırımGeçmiş olsun canım. İnşallah doktorların müdahalesi ile durur. Kasılman mı oluyordu? benim de çok oluyor
sen de ben doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapıyorum de bozulsun boşver..doktordan iyi mi biliyormuş sanki.bızım eve yakında hemsıre sınır edıo benı kg olayından doktorum bebısınde senınde kg alısınız ock ıyı bebege gıdıo dıo saglık ocagındakı sunu yeme bunu yeme sole yapma hasta edıo benı magnezyumuda kullanma erken doguma neden oluo dedı doktorum verdı cok bılıo herseyı valla
bana da 3. doz için haziran ayına gün verdi..bebek doğduktan 3 ay sonraya denk geliyor galiba kartım var unutmazsam giderim artık..ben 2.dozuma 26 kasımda gittim. 6 ay sonra 3.doza gel dedi bana. bebek gelınce 6 ayı kım hatırlıcak dedim de, tel e alarm olarak kaydettım ben de :))
tamam cnm sağol..şimdi yok kampanya canım, bir daha görürsem haber veririm sana.
Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Kız ekstra bişi yemiyorum kilo bile almadım ben 2 kilo aldım oda bebikime yaramış
sen de ben doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapıyorum de bozulsun boşver..doktordan iyi mi biliyormuş sanki.
canım Allah yardımcın olsun.. az daha sabreder bebeğin inşallah üzmez seniYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Napim bacımemel hani gogus, hani su, hani rahim. Bunları toplasan 2 yi gecer.
normalde m giyiyorsan s olur bence, gecelik daha bol oluyor çünkü. olmazsa da değişim yapıyorlarmış diye biliyorum. s'nin üstü tam, altı epey bol oldu. benim altım incedir.sen pıjama almıssın ben gecelık sabahlık takımı alcam ozaman bende M alıyım rahatmı oldu sana S
anladım canım, benim de oluyor. Magnezyum alıyorum sadece ben. Bakalım doktor gittiğimde ne diyecekHepiniz çok sağolun tek tek yazamıyorum dualarınızı eksik etmeyin evet canım kasılmam çok oluyor 100lerde oldu yine ihmal etme git nst çektir ben en başından anlasaydım belkide tedavi daha kolay olucaktı 27.haftadan beri böyleyim ama öncesindede vardı sanırım
normalde m giyiyorsan s olur bence, gecelik daha bol oluyor çünkü. olmazsa da değişim yapıyorlarmış diye biliyorum. s'nin üstü tam, altı epey bol oldu. benim altım incedir.
7 Ocak'ta canım, çalışabilir raporu alacağım verirse tabi. ben pek gezemiyorum da netten aldım, olmazsa değiştiririm ya da iade ederim dedim.demekki iyi besleniyorsun, alıyordur bebis mutlaka, ne zaman gitceksin kontrole? Ben internetten almaya cesaret edemedim ya insallah bikac hafta icinde tamamlıcam onları da.
kaç kilosun canım, üst tarafın fazla kilolu değilse s al derim ben. canlı yardım var sanırım sitesinde danış bakalım ne diyecekler.benımde altım ınce canım M alıyım ozaman degısım yapıolar madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?