güle güle giyin canım bende son 1 aydır aynı kilodayım çok mutluyum :) bebişler alıyordur yaa yani umarım öyledir doktora gidince anlarısay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler
ben kilo almıyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. inşallah bebeğim alıyordur.
bu arada trendyol dan ebru maternity lohusa pijama ve sabahlık setini almıştım, bir de emzirme atleti. bugün geldi ve çok beğendim, s almıştım. kalıpları epey büyük bu arada fikir olsun.
ne kontrolüymüş ki..Ben de 2 hafta önce aşıya gitmiştim 2. doz için..Hemşire 1 buçuk ay sonra gelin yada ben ararım bilgi almak için dedi artık hangi tarihe geliyor sanırım 1 ay sonra falan gidemem ben arasınlar lazımsa :)benı dun saglık ocagından aradılar kontrole gelmedn dıyee bende gelıcekmıydım dedım :)calısıyorum dedım o zaman 27 ocakta muhakkak gel dedılerr sasırdımmmmm
hmm iyi oldu söylediğin cnm bende almayı planlıyorum artık..Akşam eve gidince bakayım işyerinde engelli trendyol..ay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler
ben kilo almıyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. inşallah bebeğim alıyordur.
bu arada trendyol dan ebru maternity lohusa pijama ve sabahlık setini almıştım, bir de emzirme atleti. bugün geldi ve çok beğendim, s almıştım. kalıpları epey büyük bu arada fikir olsun.
ay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler
ne kontrolüymüş ki..Ben de 2 hafta önce aşıya gitmiştim 2. doz için..Hemşire 1 buçuk ay sonra gelin yada ben ararım bilgi almak için dedi artık hangi tarihe geliyor sanırım 1 ay sonra falan gidemem ben arasınlar lazımsa :)
Kız ekstra bişi yemiyorum kilo bile almadım ben 2 kilo aldım oda bebikime yaramış
Telefonla arasınlar olmazsa gidemezsen zaten ağırlaşıyoruz bide çalışıyoruz yani zor olur.Kontrollere ancak gideriz :)banada randevu verdıler ocakda gel bakalım bebege dıe hıc gıdesım yok
geçmiş olsun canım dualarımız seninle..Bekler inşallah bebişin..Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Canım ne dicemi bilemiyorum senin için dua edicemYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
ne 2 miiiiiiiiiiiiKız ekstra bişi yemiyorum kilo bile almadım ben 2 kilo aldım oda bebikime yaramış
canımm dualarımız seninle sen içini ferah tut annesi beklicek bebişin inşallahYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Telefonla arasınlar olmazsa gidemezsen zaten ağırlaşıyoruz bide çalışıyoruz yani zor olur.Kontrollere ancak gideriz :)
gecmıs olsun canım kendını sıkmaa sıkıntı bıze ıyı gelmıyor bol bol dua etYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim(((
Kız mide bulantım çoktu ya çok kilo vermiştim onlarıda geri aldım tabi
sağol canım, evet 7 Ocak'ta inşallah göreceğim ben de :)güle güle giyin canım bende son 1 aydır aynı kilodayım çok mutluyum :) bebişler alıyordur yaa yani umarım öyledir doktora gidince anlarıs
şimdi yok kampanya canım, bir daha görürsem haber veririm sana.hmm iyi oldu söylediğin cnm bende almayı planlıyorum artık..Akşam eve gidince bakayım işyerinde engelli trendyol..
canım ben s giymiyorum normalde üst olarak m olur bana ama kalıpları büyük. 62 kiloyum şu an ama göğüslerim büyük benim.canım normalde S beden mı gıyordun bende alıcamda ozaman M mu alıyım bılemedım sımdı hangı modelı aldın sen ben dantellı olanı alıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?