• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben de dun gordum bebisimi, kafa asagıda popo yukarda bacaklar kollar sagımda kıvrılmıs duruyor. 40cm 1516gr olmus yavrum. Ikı seferdir yuzunu pek gostermiyor ama cinsiyetimiz gostermeye pek meraklıyız :)) :nazar:
Kız senle aramızda 2 gün varmış :anneadayı: Benim ki 37 cm 1705 gr dı :KK48:

Mrb kızlar biz de kontrolden geliyoruz..Çok şükür herşey yolunda 1349 gr olmuşuz:nazar: Arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim doktora o da sen zayıfsın karnında yağ dokusu az olduğu için ağrıları daha çok yaşarsın dedi..Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:KK70:20 gün sonra çalışabilir raporu için gideceğim inşallah..

Kız senle aramızda 2 gün varmış :anneadayı: Benim ki 37 cm 1705 gr dı :KK48:

Boyu uzun gidiyor sanırm bizimkinin , babamız da malum 197. Aslında benim 14/03 ama ilk baslarda ultrasonda hep 7-12 arası gorununce ben de 10/03 yaptım. 14/03 e mi donsem ki oyle de geri kalmıs oluyor boyu kilosu ya, doktorun dedigi ile takvim tutmuyor bu sefer.

Boyu uzun gidiyor sanırm bizimkinin , babamız da malum 197. Aslında benim 14/03 ama ilk baslarda ultrasonda hep 7-12 arası gorununce ben de 10/03 yaptım. 14/03 e mi donsem ki oyle de geri kalmıs oluyor boyu kilosu ya, doktorun dedigi ile takvim tutmuyor bu sefer.
Vala bilemiyorum ki canım işte benimde ultrasonda 2 hafta önde çıktı dr sorum erken mi doğar dedim hayır son adet tarihin dikkate alınır dedi benim de kafa karıştı :KK48::KK48:

Mrb kızlar biz de kontrolden geliyoruz..Çok şükür herşey yolunda 1349 gr olmuşuz:nazar: Arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim doktora o da sen zayıfsın karnında yağ dokusu az olduğu için ağrıları daha çok yaşarsın dedi..Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:KK70:20 gün sonra çalışabilir raporu için gideceğim inşallah..
İyi iyi maşallah annesi :nazar::nazar:

kusummelek kusummelek Canım maşallah qözünaydın bende o civarlarda qidicem çalışablir raporu almaya inşallah ama önce 4 boyutluya qitcem :)

ben devlet hastanesine gidiyorum ya orda manyak bir adam geldi doktorun yanına eşi hamileymiş çocuğu istemiyorlarmış kürtaj yapmasını istedi..Doktor da ben bebek yada eşinde bir problem yoksa yapmıyorum kürtaj dedi, adam salak salak bağırıyor yapmak zorundasın biz istiyoruz sana noluyor diye..Hay Allahım dedim ne manyaklar var.Doktor yapmadı tabi diğer doktorlarla görüş isterlerse yaparlar dedi sonra bayan bir doktora gitmiş o da yapmamış kadını tehdit etmiş kadın hastaları bırakıp çıkıp gitti..Öyle de bir olay yaşadık muayene öncesi :(

Back