2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ogg mıde oz suyu senın fırlamıs yukarı canım aralıklarla yudum yudum su ıc ıyı gelır

yaa aynen dıyorum kı acaba sısmanlar nasıl yapıyor ben bu halımle o kadar zorlanıyorum

su elımden dusmuyor canım zaten wc nın de tapusunu aldım ustume

Vallahi kızlar o marka bu marka cokta önemli degil öyle yada böyle bir sekilde herkes heves edip alıyor bütcesine göre; sonucta bu bebeler ömrü boyunca ne prenses gibi yasayacaklar ne de prens.. zaten bu alısveris ve marka cılgınlıgının sonu yok.. kim nereden ne almıssa güle güle kullansınnn insallahhh

ayyyy benı goruntu korkutuyoooo boyumda kısaa ıyıce damacana gıbı oldum fıyorum kendı kendımeeee.
kız senin boyun kısa falan değil sen beni görmedim herhalde top gibi bir şey olurum kesin ... aman hamileyiz biz hamile öyle düşün cicim en özel günlerimiz ne insanlar var yıllarca uğraşan kıymetini bilelim azıcık da şükredelim

orası oylede cok sukur canımmm ama ınsan ılk defa olunca tuhaf oluyor sanırım sendromum sımdıden basladı benım ewet benım boyum kısa canım ya keske oyle dal gıbı uzun hamılelerden olaydııııkkk

Merhaba Bayanlar. Gündüz çok sıkıntı cekmiyorum ama gece yatınca midemden yukarıya acı su geliyor ve midem çok yanıyor. Hatta diğer tarafa dönünce artarak devam ediyor. Yüksek yastıkla yatmaya denedim ama boynum ağrıdı bu sefer. Siz nasıl çözüm buldunuz?

Benim de çok ağrıyo canım normalmiş bu haftalarda bebek büyüdüğü için..Benim baştan beri var da bu aralar daha fazla.Azcık iş yapım hemen dinlenmem gerekiyor
Aynen canım bebek yukarı çıkıomuş ondan dedi doktor yastık falan koyup rahatlatmaya çalışcaz artık llah yardımcımız olsun inşallah...

katılıyorum tatlım..iyi de olur içinde normal de..Na yapalım herşeyi illa marka olcak diye birşey yok.Zaten çok çabuk büyüyorlarmış,arkadaşımın bebeği 40 günlük 0-3 aylık olmuyo artık diyor yani düşün..

canım sen hamılelık reflusu olmussun gece uyumadan ıkı saat hıcbırsey yeme gavıscon surup war bırde mıde ıcın ben oyle olunca onu kullanıyorum bana ıyı gelıyor. yastıgın yuksek kalsın onu degıstırme oyle uyumaya alısmaya bak

kusum marka olayından degıl zaten aldıgın uygun olan 12 tl ıse kalıtelı olan 15 tl cok fark yok baktım ben hanı gerek yok bır daha alcan sonra bozulunca onu demek ıstedım can can yoksa marka takıntım hıc olmadı esımde tekstılcıya oda baktı pamuk yok bunlarda dedı ondan bende ıdılle chıccoya bakıyım dedım ablam onların urunu hıc bozulmadı dedı yegenımde hep onlardan kullandı mother carede bozulmus hep oyle dıyor

üfff yaa neden ben içemiyorum delircem davul gibi oluyorum su içince sabahtan beri 1 bardak içtim
kendıne cam bır sıse al camım yanına al aklına geldıkce ıc zorla ıc zaten sonra wc ye tasınıyorsun

yaa evet 0-3 çok almamak lazımmış bende nedense hep 0-3 alıyorum artık 3-6 ya geçiş zamanı :)

E Ekyzdn03 canımcım çocuğun giydiği haram yediği helal demişler....şimdiye kadar hep en iyisini markalısını aldım da noldu...pumanın ayakkabılarını aziz bebenin kıyafetlerini aklına gelebilecek her markanın kini aldım...sadece cilt (banyo ürünlerini, bezini falan) açısından ve yediklerinin çok kaliteli olmasına bakıyorum artık....mesela yoğurdumu evde yapıyorum ne bileyim evde et suyu falan yapıyorum..bi de ilk adım ayakkabıları çok önemli.....sonrasında aldığım ayakkabılara verdiğimiz paralar kendimize bile almamışızdır ona aldığımız kadar...o yüzden çok çok iyi şeyler olmasına gerek yok ama bebeklere pamuklu giydirmek lazım sadece...markalısı da var markasızı da...ben artık markalı almıyorum....baktım pamuklu güzel hoppp alıp geliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…