2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sankı yel gırmıs gıbı dımı canımmm

evet hanı usutunce agrır ama gecıo buyuk ıhtımal vucut degısıme ugruyor dıye canım sıcak tut sen yınede kendını ben gece askılılarla yatıyorum yanıyorum cunkı sıcak basıyor kocıs kızıo gaz oluyor dıyorsun dıe

harme harme allahim.bozmasin bu mutlu aileeeeyiii..ailee her zaman yaninda olmali...insallah hep boyle devam eder tatlim:KK74:

yaa hafta sonu baktık englısh home kusadasındakı subesıne orada bılem yoktu boyle cıcıslerr ya hatta teyzelerden duydum warsa alalım hedıye gotururuz dıyolardı yaaa :) harme harme sen sırınyer subesınden aldın dımı canım ben optımuma bakıyım dıyorum bırde ama orda hıc yokturrr

Amin kusum insallah cok tesekkür ederiz Yazoşkoyla

bende bayıldım bittim tek kalmıstı bu pembik kadının elindeydi gözüme kestirdim arıyorum tarıyorum yok bi baktım kadın bıraktı nasıl zıpladım aldım annem dondu kaldı :KK70::KK70:

Bende acmadım daha kaldırdım direk hurca dokusunu biilmiyorum :KK70::KK70: cok sagol kuzum
:KK70::KK70::KK70::KK70: ıyı kadın demedı 2 sanıyelıgıne bırakdım hemen kaptınız dıye :rolleyes:

evet hanı usutunce agrır ama gecıo buyuk ıhtımal vucut degısıme ugruyor dıye canım sıcak tut sen yınede kendını ben gece askılılarla yatıyorum yanıyorum cunkı sıcak basıyor kocıs kızıo gaz oluyor dıyorsun dıe
gazlar benden sorulurrr zaten:110:

Gelecek ay baslarimmm ya da aralikta almayaaa bebise birseyler kizimea buyudu uzadi onada yeni seyler almak.lazimmmm :rolleyes:

E Ekyzdn03 tatlimmmmm birsey birakmamissinnn magazada yavrummm:KK70: hayirli ugurlu gule gule giyinsin canimmm:KK25::KK74:

hahahah sömürdüm resmen :KK70::KK70: amin canım benim insallah ilk olmanın heyecanı iste kim bilir kac kere daha indirime girer :KK70:

ohhh eksık kalmadı herhalde ecem daha cıkma sen evden kocan baglıcak senı eve oyle gıtcek ıse :KK73::rolleyes:

Hahahaha eksik biter mi hic :KK70::KK70: daha park yatagının rengine uygun kırmızılı nevresim alcam :KK70::KK70: vallahi su kalpli acık olan yatak örtüsü onu sonradan baska english home dan aldım yeter ya yeteeeer abartma dedi :KK70::KK70:

hepsi çok güzel, iyi günlerde kullansın minik :)

Coook tesekkür ederim ilk olmanın heyecanı böyle biseymis görgüsüzlük tavan ben cuma günü gittim Akbatıya hersey vardı aksam avmden cıkarken bir daha gittim hic birsey yoktuu:KK70:

Amin kusum insallah cok tesekkür ederiz Yazoşkoyla

bende bayıldım bittim tek kalmıstı bu pembik kadının elindeydi gözüme kestirdim arıyorum tarıyorum yok bi baktım kadın bıraktı nasıl zıpladım aldım annem dondu kaldı :KK70::KK70:

Bende acmadım daha kaldırdım direk hurca dokusunu biilmiyorum :KK70::KK70: cok sagol kuzum
kız valla resmen kadınların savaşını oynadık şu indirim zamanında :KK70::KK70:
harme harme allahim.bozmasin bu mutlu aileeeeyiii..ailee her zaman yaninda olmali...insallah hep boyle devam eder tatlim:KK74:
Amiin canım benim :KK68:
yaa hafta sonu baktık englısh home kusadasındakı subesıne orada bılem yoktu boyle cıcıslerr ya hatta teyzelerden duydum warsa alalım hedıye gotururuz dıyolardı yaaa :) harme harme sen sırınyer subesınden aldın dımı canım ben optımuma bakıyım dıyorum bırde ama orda hıc yokturrr
kız optimumda bırak bebiş ürünlerini her yer talan olmuştur, biz dün novada şubesine bile baktığımızda öylesine hiiiç bişicik kalmamıştı düşün ben buca şubesinden aldım canım, ayrıca dün bitti kuşum indirim son gündü dün haberin olsun

:KK70::KK70::KK70::KK70: ıyı kadın demedı 2 sanıyelıgıne bırakdım hemen kaptınız dıye :rolleyes:

hahaha banane banane bırakmasaydı :KK70::KK70::KK70:alamasaydım bütün heryeri talan ederdim:KK70::KK70:

Gelecek ay baslarimmm ya da aralikta almayaaa bebise birseyler kizimea buyudu uzadi onada yeni seyler almak.lazimmmm :rolleyes:

Hahaha ee göbek büyüyor sanada birseyler lazımmm :KK70::KK70::KK59::KK59:

canım artık çok geç baksan bile kampanya dün itibari ile bitti :)

hahaha banane banane bırakmasaydı :KK70::KK70::KK70:alamasaydım bütün heryeri talan ederdim:KK70::KK70:

Hahaha ee göbek büyüyor sanada birseyler lazımmm :KK70::KK70::KK59::KK59:

ecem ben hala kg almadım sanırım 5 aylık olduguna ınanmıyor sımdıde kımse kg gobegı gıbı dıyor mıllet anlamadım gıttı

kız valla resmen kadınların savaşını oynadık şu indirim zamanında :KK70::KK70:

Ben sanslıyım erkek ürünleri hic bulunamıyor ee kız ürünlerinide ben talan ettim bulunamıyor esitlendi sanırsam:rolleyes:
:rolleyes:
Birileriii ecemiii durdursunnnn :rolleyes::rolleyes:

Hahahaha dünkü kocik azarından sonra durdum mu bilemedim ııh ıh duramadım :KK70::KK70:off daha bu ay sonu eve boya badana olcak az dursam iyi olcak :KK70:

Aaa aaaaa unutulur mu hic ben bu alısveris arasına kendimide sıkıstırdım bile cok bisey almadım ama indirimden kazak pantolon aldım kıyafetlerim olmuyo

ecem ben hala kg almadım sanırım 5 aylık olduguna ınanmıyor sımdıde kımse kg gobegı gıbı dıyor mıllet anlamadım gıttı

Oyy masallah ben aldım masallahım var hatta kıyafetlerimde olmuyo :KK70::KK70:

Ben sanslıyım erkek ürünleri hic bulunamıyor ee kız ürünlerinide ben talan ettim bulunamıyor esitlendi sanırsam:rolleyes:
:rolleyes:
aynen kız delircektim valla hangi mağazaya gitsem erkekler bitmiş biliyomusun paso pembişli şeyler kalmış arkadaş herkes mi erkek doğuruyo yaaa dedim hatta kadın bana baktı :KK70:

Back