Afiyet olsun bal.seker olsun yarasin tatlimmmmben yarım saat önce yidiiiiiim hatta muz, ceviz, süt kombinasyonu yaptım
aynen kız delircektim valla hangi mağazaya gitsem erkekler bitmiş biliyomusun paso pembişli şeyler kalmış arkadaş herkes mi erkek doğuruyo yaaa dedim hatta kadın bana baktı
aynen kız delircektim valla hangi mağazaya gitsem erkekler bitmiş biliyomusun paso pembişli şeyler kalmış arkadaş herkes mi erkek doğuruyo yaaa dedim hatta kadın bana baktı
yazoş şanslı vallahi yaaHahaha bende bsrd denissinebe bulamadıklarını almak icin english home a gittim bi daha tam bsrd ile telefonda konusuyoruum yok kalmamıs diye bi kadın atladı bu sene erkek senesi bulamazsın hic bisey diyeonlar icin gittim yine yazoşa yatak örtüsü buldum cıktım
ohhh yarasın ıkız ogluslarıma ye tabı bende yıyorum cevız cok yararlı
yazoş şanslı vallahi yaabu sene kız doğuran şanslı yani erkek ürünleri kapış kapış gidecek desene, hayır bi de bendeki sorun bi tane yakalasam da olmuyo illa 2 olacak sonuçta yandım
off off harbi kapıda yatim benben ne zamandır yemiyom sıkıldım cevizden
hahahaha senin işin hepten bitikk geceden sıraya gircen sen baska cözümü yok bu indirimlerden faydalanmak icin
benim gelmedi dahabujubuju Canım siparişler qeldi malı iyi qözüküo qerçi yıkandıktan sonra daha iyi belli olur..
Niye uzun sürdüki bukadar canım...benim gelmedi daha
Niye uzun sürdüki bukadar canım...
Bende almıycam daha internetten bişey canım kaliteli olsun az olsun..canım ablam yıkandıkdan sonra elek gıbı oluyor dedı chıcco ve ıdılden alcam ben
benımde sırtımmmm off offf bende markafonıden aldım baya bırsey ama sonra pamıdorda yada mına babayde daha uygun fıyatlı seyler buldum yaa. bu arada e bebek ınde ındırım gunlerını takıp etmelı yaaKızlar belim çok aqrıo benim ya...
Evet bulamadın bi ama ben @denissineb ciimeee ponponlu buldum hahah bugün kargoHahaha bende bsrd denissinebe bulamadıklarını almak icin english home a gittim bi daha tam bsrd ile telefonda konusuyoruum yok kalmamıs diye bi kadın atladı bu sene erkek senesi bulamazsın hic bisey diyeonlar icin gittim yine yazoşa yatak örtüsü buldum cıktım
bujubuju Canım siparişler qeldi malı iyi qözüküo qerçi yıkandıktan sonra daha iyi belli olur..
ben ne zamandır yemiyom sıkıldım cevizden
hahahaha senin işin hepten bitikk geceden sıraya gircen sen baska cözümü yok bu indirimlerden faydalanmak icin
Kızlar belim çok aqrıo benim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?