sankı yel gırmıs gıbı dımı canımmm
Amin kusum insallah cok tesekkür ederiz Yazoşkoyla
bende bayıldım bittim tek kalmıstı bu pembik kadının elindeydi gözüme kestirdim arıyorum tarıyorum yok bi baktım kadın bıraktı nasıl zıpladım aldım annem dondu kaldı
Bende acmadım daha kaldırdım direk hurca dokusunu biilmiyorumcok sagol kuzum
gazlar benden sorulurrr zatenevet hanı usutunce agrır ama gecıo buyuk ıhtımal vucut degısıme ugruyor dıye canım sıcak tut sen yınede kendını ben gece askılılarla yatıyorum yanıyorum cunkı sıcak basıyor kocıs kızıo gaz oluyor dıyorsun dıe
ohhh eksık kalmadı herhalde ecem daha cıkma sen evden kocan baglıcak senı eve oyle gıtcek ıse
hepsi çok güzel, iyi günlerde kullansın minik :)
Cikar rahatlarsin tatlim rahat olgazlar benden sorulurrr zaten
kız valla resmen kadınların savaşını oynadık şu indirim zamanındaAmin kusum insallah cok tesekkür ederiz Yazoşkoyla
bende bayıldım bittim tek kalmıstı bu pembik kadının elindeydi gözüme kestirdim arıyorum tarıyorum yok bi baktım kadın bıraktı nasıl zıpladım aldım annem dondu kaldı
Bende acmadım daha kaldırdım direk hurca dokusunu biilmiyorumcok sagol kuzum
Amiin canım benimharme allahim.bozmasin bu mutlu aileeeeyiii..ailee her zaman yaninda olmali...insallah hep boyle devam eder tatlim
kız optimumda bırak bebiş ürünlerini her yer talan olmuştur, biz dün novada şubesine bile baktığımızda öylesine hiiiç bişicik kalmamıştı düşün ben buca şubesinden aldım canım, ayrıca dün bitti kuşum indirim son gündü dün haberin olsunyaa hafta sonu baktık englısh home kusadasındakı subesıne orada bılem yoktu boyle cıcıslerr ya hatta teyzelerden duydum warsa alalım hedıye gotururuz dıyolardı yaaa :)harme sen sırınyer subesınden aldın dımı canım ben optımuma bakıyım dıyorum bırde ama orda hıc yokturrr
ıyı kadın demedı 2 sanıyelıgıne bırakdım hemen kaptınız dıye
Gelecek ay baslarimmm ya da aralikta almayaaa bebise birseyler kizimea buyudu uzadi onada yeni seyler almak.lazimmmm
canım artık çok geç baksan bile kampanya dün itibari ile bitti :)yaa hafta sonu baktık englısh home kusadasındakı subesıne orada bılem yoktu boyle cıcıslerr ya hatta teyzelerden duydum warsa alalım hedıye gotururuz dıyolardı yaaa :)harme sen sırınyer subesınden aldın dımı canım ben optımuma bakıyım dıyorum bırde ama orda hıc yokturrr
hahaha banane banane bırakmasaydıalamasaydım bütün heryeri talan ederdim
Kendimi unutmusummm yaaaa
Hahaha ee göbek büyüyor sanada birseyler lazımmm
ben yarım saat önce yidiiiiiim hatta muz, ceviz, süt kombinasyonu yaptımCeviz yiyorummmm herkes yesin bakimmm
hahaha banane banane bırakmasaydıalamasaydım bütün heryeri talan ederdim
Hahaha ee göbek büyüyor sanada birseyler lazımmm
ben yarım saat önce yidiiiiiim hatta muz, ceviz, süt kombinasyonu yaptım
kız valla resmen kadınların savaşını oynadık şu indirim zamanında
Birileriii ecemiii durdursunnnn
ecem ben hala kg almadım sanırım 5 aylık olduguna ınanmıyor sımdıde kımse kg gobegı gıbı dıyor mıllet anlamadım gıttı
aynen kız delircektim valla hangi mağazaya gitsem erkekler bitmiş biliyomusun paso pembişli şeyler kalmış arkadaş herkes mi erkek doğuruyo yaaa dedim hatta kadın bana baktıBen sanslıyım erkek ürünleri hic bulunamıyor ee kız ürünlerinide ben talan ettim bulunamıyor esitlendi sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?