canım yenı gordum resmen durumu ozetlemıslerkızlar bakın çok hoşuma gitti, aynııı benson kısım sadece soğuk havalarda diiiil ama her daim
neden kullanmıyorsun canım?
Bebik iyi teyzesi 3 boyutluya qirdik elleri ayakları 1 dk durmadı habire kaldırdı indirdi ama çok zevkliydi kafamda kocaman LCD ekran tv kalkmak istemedim :)
canım gunaydın alerjık bır durum olabılır bence doktoruna bı danıs hemenkızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
bak terbıyesıze yaaa benım yasım kaccc basım kac da sen teyze dıyeceksın bana ben bebıslerın teyzesıyım bananehee olurrr ama bende sana teyze derim
Amanın öyle haydut falan olmasın benim oğlum nazlı olur annesi gibi :)Hahahaha zaten diyorum ya görsemde bisi yapamamkocik beni KIRT
hahaha akıllı olmak yok erkek dedigin haydut olur annesine kök ssöktürür
maşallah canım..yerim yaa çok tatlı :)Bebişim qayet iyi şükür teyzesi el sallıo :) Nezaman ultrasyona qirsem kolunu kaldırıo yüzüne dokunuo çok tatlıydı ama :)
canım ben sabah uyanır uyanmaz demır hapımı alıyorum hazırlanıyorum falan kahvaltımı yapıyorum ondan sonra evden cıkmadan omega hapım var onu yutuyorum ya da demır hapları yatmadan da alınabılıyor ac olacaksın amagünaydın herkese iyi haftalar...
kızlar bence de hiç doğumla ilgili birşey izlemeyin, elbet doğacaklar allahın izniyle. bir de ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar.
Ben de birşey sorayım. Ben decavit ve osteocare diye 2 vitamin alıyordum. Prş günü kan tahlili yaptırıp demir düşük çıkınca doktor ferplex diye bir demir ilacı verdi, şurup şeklinde.
şimdi ben ilaçları nasıl alsam? hangisini ne zaman? aç alsam midem mahvolur falan. Normalde ikisini yatmadan alıyordum akşamları. siz neler yapıyorsunuz?
canım ben sabah uyanır uyanmaz demır hapımı alıyorum hazırlanıyorum falan kahvaltımı yapıyorum ondan sonra evden cıkmadan omega hapım var onu yutuyorum ya da demır hapları yatmadan da alınabılıyor ac olacaksın ama
benim sabah bulantım çok oluyor o yüzden alamam canım. akşam yatmadan süt içiyordum, sütle almayın diyorlar.canım ben sabah uyanır uyanmaz demır hapımı alıyorum hazırlanıyorum falan kahvaltımı yapıyorum ondan sonra evden cıkmadan omega hapım var onu yutuyorum ya da demır hapları yatmadan da alınabılıyor ac olacaksın ama
sonra pısman olma bu soyledıklerıne ıyıce buyuduklerıne yerınde otutturmazlar bak sonraGünaydın güzel annişleeeer
h.sonu şehir dışından üniv.den arkadaşlarımızı ağırladık biri evli eşi de vardı, güzel ama yorucu bir h.sonuydu, pıtırcıklarda beni gıcık etti kızdım accık onlaraçok az hareket ettiler ninniye bile az tepki verdiler, üzüldüm bayaa heralde yoruldum diye öyle oldu anlamadım. şimdi uyandığımdan beri tepikliyolar kendilerini affettirmek istercesine
bak terbıyesıze yaaa benım yasım kaccc basım kac da sen teyze dıyeceksın bana ben bebıslerın teyzesıyım banane:
Saol teyzesi amin :) Hemen qelsin zaman çabucak 250 tl verdim ben 3 boyutlu için aslında ayrıntılım 4 kasımda bu kocişin isteqiydi ama doktor her tarafınıda ölçtü detaylı qibi oldu canım..Benim gecenlerde yasadıgım rahatsızlıktan dolayı su ara dahiliye dr u kesinlikle kullanma dedi. İyice toparlayamadım henüz. Kullandıkca yan etkilerini yasıyorum.
Ayy ya masallaaaaaaaah benimkine daha cooook var taaaaa 7 sinde detaylıya gidicem
tabı canım orası oyle benım demır hapı ac alınacak ondan bazısı tok bazısı da farketmıyor o tamamen doktorun yonlendırmesıne gorekusum her ilac ac alınmıyor benimki tok
muge ne yaaa psıkolojın bozulur valla ızleme oyle seyler:):):):Ayy Müge cigim basladıTam umutsuz ev kadını oldum bu nee ya dogursamda calıssam
bence de canım..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin bizlere de onların da kendi huyu suyu olacak sonuçta..kusummelek ayy büyük konusmayalım hic Allah en hayırlısını versin insallah ben ne büyük konustuysam Allah basıma verdi
Teşekkür ederiz teyzesi :)maşallah canım..yerim yaa çok tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?