ohhh sefanız olsunnn afiyet olsun şimdiden canımmmbizde işte evde domates peynir
çok tatlı yaa :) ama aldırmaz görse kocacıklar kesinkızlar bakın ne buldummmm......pembe ama mavisi yada ara rengi yoktu maalesef....
kızlar bakın ne buldummmm......pembe ama mavisi yada ara rengi yoktu maalesef....
ayy senın kocanda benden kartlarımın hepsı onda ama ınternet alıswerısı ıcın kart numaralrını ezbere bılıyorum Allah tanno bendede var ondan kocam kartları elımden aldıberaber bakarız dıyor
benımde sol gozumun altında burnumun yanında sıyah bır leke olustukızlar ya benim yüzümde lekeler olmaya başladı.....napsam kiiiii kırmızı kırmızı oldu....
yaaa benimdeeeekızlar ya benim yüzümde lekeler olmaya başladı.....napsam kiiiii kırmızı kırmızı oldu....
hahah bende samsuna haber saldımaynen valla
hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştırbizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün
benımde sol gozumun altında burnumun yanında sıyah bır leke olustu
hadi kızlar sizin kızınız olacak bana en son erkek dediler...benim daha güzelleşmem lazımdı...ilk oğlumda öyle olmuştum....hatta eşim seni daha bi kıskanıyorum deyip yanımdan ayrılmıyodu.....yaaa benimdeeee
benimde eşim dışarıya çıktı ona bak dedim bulmuş ama pembe bulmuş...çok kalabalık burası ben çıkıyorum dedi almadan çıkmış....hahah bende samsuna haber saldımannem bakacak
ayyy süpermiş kuzum hadi yine iyisin buldun valla bende anneme güveniyorum o triko battaniyelere bayıldım 25 tl ye düşenni diyosun dimi dün az daha 50 tl verip alacaktım ben neyse bugün annem bulur umarım bende pike ve alez aldım internettn yastıklar 5 tl ye düşmüş ama bitmiştikızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr vurgun yaptım geldim
gittim öğlen yemeğinden sonra dünde gitmiştim ya kadın ay siz gittiniz akşamüstü 6 da indirim geldi keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm hatta dedi :) dedim sağolun :) kalmı bişiler bari kalkdı kaldı gel dedi, o battaniyelerden yoktuda triko kalp desenli mavi battaniye aldım 2 tane çooook güzel bayıldım fotosu yoktu atcaktım size burdan eve gidince fotolarını çekeyim aldıklarımın atayım sizlere, 2 battaniye, 4 yasyık kılıfı, 2 lastikli çarşaf, 2 yastık, 2 tane de başını geçirmeli banyo havlusu aldım, banyo havlularını mesai arkadaşım aldı yeğenlerineçok şeker hepsi yaa :) ama aklımda kalanlar oldu tabi daha mesela alt açmalar çok güzeldi altı yataklı gibi 30 tl düşmüş alsam mı almasammı karar veremedim hiç onların fiyatı hakkında bilgim yoktu almadım bende bekleyim biraz dedim
hosegeldın hayırlı olsun oglusunnnmerhaba arkadaşlar. bayramdan beri tatildeydik. annanemizin yanına gittik. telefondan hiç giremedim. bugün işe başladık.. dün kontrole gitmiştim. cinsiyeti öğrendim sonunda bir oğlum daha olacak mış. içim biraz buruldu ama hayırlısı.. nub teorisine göre kız demişti burdan arkadaşlar. etrafımdaki herkeste kızın olacak dediler. bende biraz havaya girmşim kendimi ona göre hazırlamışım galiba:) ama hayırlısı, sağlıklı olsunda. kızı tatmak kısmet değilmiş demekki
hahah bende dedim git bak die o tarafta işim yok gidemem ne bu indirim aşkı dedibenimde eşim dışarıya çıktı ona bak dedim bulmuş ama pembe bulmuş...çok kalabalık burası ben çıkıyorum dedi almadan çıkmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?