2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ohhh sefanız olsunnn afiyet olsun şimdiden canımmm bizde işte evde domates peynir

valla ne zamandır bas basa kocısle bır yere gıtmedık o degılde bu hafta program cok yogun lıseden arkadaslarıylada cumartesı aksamı gulıstanda yemek var cok faalız bu hafta

ay ben de işyerinde kocamdan yemek bekliyorum açlıktan öldüm resmen yaa

S seduf kusum bence cıgkofte pastadan ıyıdır adam ne guzel dusunmus begenmedıysen bana dogru gonder ben yirim
kızzz beğenilmezmi çiğköfte olsada yesek.....ben sana da gönderirim canımcımm merak etme sen...zaten hastaneden bi abimizin oğlu yapıyo....ne zaman desem hoooppp yanımda çiğköfteler....

kızlar bakın ne buldummmm......pembe ama mavisi yada ara rengi yoktu maalesef....

Eklentiler

• 1436-3461-xxlarge_n-bebek.jpg
    533 KB · Görüntüleme: 60
kızlar ya benim yüzümde lekeler olmaya başladı.....napsam kiiiii kırmızı kırmızı oldu....

aynen valla

hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün
hahah bende samsuna haber saldım annem bakacak

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr vurgun yaptım geldim
gittim öğlen yemeğinden sonra dünde gitmiştim ya kadın ay siz gittiniz akşamüstü 6 da indirim geldi keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm hatta dedi :) dedim sağolun :) kalmı bişiler bari kalkdı kaldı gel dedi, o battaniyelerden yoktuda triko kalp desenli mavi battaniye aldım 2 tane çooook güzel bayıldım fotosu yoktu atcaktım size burdan eve gidince fotolarını çekeyim aldıklarımın atayım sizlere, 2 battaniye, 4 yasyık kılıfı, 2 lastikli çarşaf, 2 yastık, 2 tane de başını geçirmeli banyo havlusu aldım, banyo havlularını mesai arkadaşım aldı yeğenlerine çok şeker hepsi yaa :) ama aklımda kalanlar oldu tabi daha mesela alt açmalar çok güzeldi altı yataklı gibi 30 tl düşmüş alsam mı almasammı karar veremedim hiç onların fiyatı hakkında bilgim yoktu almadım bende bekleyim biraz dedim

merhaba arkadaşlar. bayramdan beri tatildeydik. annanemizin yanına gittik. telefondan hiç giremedim. bugün işe başladık.. dün kontrole gitmiştim. cinsiyeti öğrendim sonunda bir oğlum daha olacak mış. içim biraz buruldu ama hayırlısı.. nub teorisine göre kız demişti burdan arkadaşlar. etrafımdaki herkeste kızın olacak dediler. bende biraz havaya girmşim kendimi ona göre hazırlamışım galiba:) ama hayırlısı, sağlıklı olsunda. kızı tatmak kısmet değilmiş demekki

ayyy süpermiş kuzum hadi yine iyisin buldun valla bende anneme güveniyorum o triko battaniyelere bayıldım 25 tl ye düşenni diyosun dimi dün az daha 50 tl verip alacaktım ben neyse bugün annem bulur umarım bende pike ve alez aldım internettn yastıklar 5 tl ye düşmüş ama bitmişti

hosegeldın hayırlı olsun oglusunnn

benimde eşim dışarıya çıktı ona bak dedim bulmuş ama pembe bulmuş...çok kalabalık burası ben çıkıyorum dedi almadan çıkmış....
hahah bende dedim git bak die o tarafta işim yok gidemem ne bu indirim aşkı dedi kendisi burjuva sanki gıcık neyseki çareyi annemde buldum samsundan bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…