2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Tüm organlarını kemiklerini bel çevresi kafa burun Vs hepsini ölçtü. Dr uma sordum bunu yapan uzmanlar var diye o da aynı şeyi yaptığını söyledi. Boşuna o kadar para veriliyor dedi.

valla bılmıyorumkı canım bu ısın uzmanları var dıye ablam kafamı karıstırdı benım dur bakalım bır doktorumlada konusuyımda

aynen valla

hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün
olsun napalım bızde baska yerden alırık canım

aynen valla

hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün

öffff hazırlandım bile neyseki evimin dibi avm bi bakıyim burdaki kokos kadınlar coktaan bitirmistir

Ben kaçtım canikolarımmmmmm alısverise insallaaaah birseyler bulurum öptüm öptüm öptüm

ee sımdı adamcagız senı dusunmus canım yaaa pasta alsa demezmısın sen cıgkofte ısterım dıyee
aslında doğru düşünüyo nasılsa evde pasya yenmicek....ama napcaz deyince de sesi çıkmıyo canım ya...
erkek mantığı işte ne diyeceksin
zaten benim eşim hep öyle..galiba öyle yetiştirmiş kendini......(benim ne kayınvalide ne kayınpeder yok da)
Bence eşin çok akıllı pastanın yenmeyeceğini biliyor bari çiğköfte yensin diye şey ettiyse
aynen öyle canımmm...
Erkeklwrin bu romantikligi beni bitiriyorrr...bende baska birsey demiwtir diyee okudumm gulmekten gozyasim akti..ah bu erkekler ah...yinede dusunmus
ne romantik ne romantik.....adam ne hediye alayım diye soruyo.....
Oyyy çiğköfte pastasııı ne ince düsünceee S seduf
gerçi çiğköfteye de bayılıyorum orası ayrı konu daaaaa.....

kızlar ablam hafta sonu ıcın kocısımle benım ıcın suadada kahvaltı almıs pazar gunu kahvaltıya gıdıyoruz

S seduf benimki de öyle canım..evlilik yıldönümünde diyor ki şimdi sana çiçek göndereyim istiyorsan ama ona vercem paraya gider güzel bir yemek yeriz yani ne dicen odun yani bildiğin..Bide arada diyor ki sen bana hiç sürpriz yapmıyorsun özel olduğumu hissettirmiyorsun falan sanki kendisi hissettire hissettire bir hal oldu da çok komikler bunlar ya..oğlan da olunca artık ikisi birden ilgi bekler sanırsam :)

bi alem bu erkekler yaaa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…