2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
masallah kusum ya bu detaylıda nıye cırkın cıkıyorlar bızım yegende yaslı gıbı cıkmısdı sudan dolayı herhalde komık gorunuyorlar nerde yaptırdın canım bırde ne kadara yaptırdın cd verdıler mı

Bence eşin çok akıllı pastanın yenmeyeceğini biliyor bari çiğköfte yensin diye şey ettiyse

ondan oruluyor bır tane su anda:):) esımın babannesı bı gorsen yaslı bıde tıngır tıngır oruyor doguma anca yetısır D:D:
kıyamamm yaaa yaslıysa normaldır ama aslında son aylarda ızınde olucaz bızde yaparızz

dun aldım battanıyeyı 29.90 dan da bugun ındırım baslamıs ya oradan ellerım bos kaldı
anladım cnm 2 tane alırdık o parayla demi:) Neyse Allahtan çok pahalı birşey değildi yoksa otururdu içime

canım benim başından beri var doktoruma sormuştum çok yeşil ve pis bi koku olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi, gidince sorarsın doktoruna telaş yapma kuzum bi sıkıntı yoktur
bır englısh home maduru daha geldııı ellerım bombos kalbımde bır sızı

kızlar günaydın sabahtan beri salak englsh home ile uğraşıyorum :)) bi pike buldum bide alez aldım gitti
ahh ahh millet battaniyesiz nevresimsiz kalmış onu anladım yani

Erkeklwrin bu romantikligi beni bitiriyorrr...bende baska birsey demiwtir diyee okudumm gulmekten gozyasim akti..ah bu erkekler ah...yinede dusunmus

ayy kıyamam zaten cok tatlı yaa gormenız lazım her seyden de korkuyor kopuyorum yanında oturuyorsun ya mesela bır anda don boh de korkuyor
yerim ya çocuk gibi iştee :) ne emek sarfediyodur şimdi o zor gören gözlerle ilmek ilmek

valla yaa herkes mı doguracak arkadas kapıs kapıs 3-6 ay arası tulumlar falan dırek bıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…