bende dıyebılır mıyım pekı denız APLAtatlım bunlar cadı cadı... sen istediğin gibi hitap edebilirsin. abla de deniz de sıkıntı yok
dun aldım battanıyeyı 29.90 dan da bugun ındırım baslamıs ya oradan ellerım bos kaldısen almamışmıydın canım
Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
Bence eşin çok akıllıkızlar dün eşim ne dedi bana biliyomusunuz.....benim ayın 20 sinde doğumgünüm....'eee hayatım doğumgünü pastanı düşündüm de nasıl alalım diye aklıma bişey geldi' dedi...ne geldi dedim sana çiğköfteden pasta yaptırayım nasılsa tatlı yiyemiyosun çiğköfte istiyosun hep diyo adam bana yaa......gülermisin ağlarmısınnnn.....bende hayatım şuraya gidelim falan dicek zannettim......adam bana sadece pasta diyooo ahhh nediyeyim nerelere gideyim artıkın....
kıyamamm yaaa yaslıysa normaldır ama aslında son aylarda ızınde olucaz bızde yaparızzondan oruluyor bır tane su anda:):) esımın babannesı bı gorsen yaslı bıde tıngır tıngır oruyordoguma anca yetısır D : D:
ondan oruluyor bır tane su anda:):) esımın babannesı bı gorsen yaslı bıde tıngır tıngır oruyordoguma anca yetısır D : D:
ben yaparım aslında severım orguyu mantıklı olabıler bak bu :):)kıyamamm yaaa yaslıysa normaldır ama aslında son aylarda ızınde olucaz bızde yaparızz
bugun başlasa yine iyi dün aksam girmiş indirimedun aldım battanıyeyı 29.90 dan da bugun ındırım baslamıs ya oradan ellerım bos kaldı
ayy kıyamam zaten cok tatlı yaa gormenız lazım her seyden de korkuyor kopuyorum yanında oturuyorsun ya mesela bır anda don boh de korkuyorörgü battanyenin yeri ayrı tabi yazık garibim örsün kız hatıra kalır kıyamam :)
neyse kısmet degılmıs canım benım oyle tesellı edelım kendımızı:)bugun başlasa yine iyi dün aksam girmiş indirimeneyseki kalmamış avuntumuz bu oldu
anladım cnm 2 tane alırdık o parayla demi:) Neyse Allahtan çok pahalı birşey değildi yoksa otururdu içimedun aldım battanıyeyı 29.90 dan da bugun ındırım baslamıs ya oradan ellerım bos kaldı
canım benim başından beri var doktoruma sormuştum çok yeşil ve pis bi koku olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi, gidince sorarsın doktoruna telaş yapma kuzum bi sıkıntı yokturharme ahh sorma canım yaaa kızlar bırsey dıcem uzun zamandır benım akıntım cok olmuyordu normal derecede ıdı bu sabah cok geldı ve rengı sarı yesıl arasıydı acaba usuttummu ne oldu anlamadım kontrole daha 20 gun war
bır englısh home maduru daha geldııı ellerım bombos kalbımde bır sızı
ahh ahhkızlar günaydın sabahtan beri salak englsh home ile uğraşıyorum :)) bi pike buldum bide alez aldım gitti
Erkeklwrin bu romantikligi beni bitiriyorrr...bende baska birsey demiwtir diyee okudumm gulmekten gozyasim akti..ah bu erkekler ah...yinede dusunmuskızlar dün eşim ne dedi bana biliyomusunuz.....benim ayın 20 sinde doğumgünüm....'eee hayatım doğumgünü pastanı düşündüm de nasıl alalım diye aklıma bişey geldi' dedi...ne geldi dedim sana çiğköfteden pasta yaptırayım nasılsa tatlı yiyemiyosun çiğköfte istiyosun hep diyo adam bana yaa......gülermisin ağlarmısınnnn.....bende hayatım şuraya gidelim falan dicek zannettim......adam bana sadece pasta diyooo ahhh nediyeyim nerelere gideyim artıkın....
yerim ya çocuk gibi iştee :) ne emek sarfediyodur şimdi o zor gören gözlerle ilmek ilmekayy kıyamam zaten cok tatlı yaa gormenız lazım her seyden de korkuyor kopuyorum yanında oturuyorsun ya mesela bır anda don boh de korkuyor
valla yaa herkes mı doguracak arkadas kapıs kapıs 3-6 ay arası tulumlar falan dırek bıtmıscanım benim başından beri var doktoruma sormuştum çok yeşil ve pis bi koku olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi, gidince sorarsın doktoruna telaş yapma kuzum bi sıkıntı yoktur
ahh ahhmillet battaniyesiz nevresimsiz kalmış onu anladım yani
aynen canım yapıcak bişey yok artık napalımneyse kısmet degılmıs canım benım oyle tesellı edelım kendımızı:)
aynen canım yaa ben bayılıyorum yaslılara zaten :):)yerim ya çocuk gibi iştee :) ne emek sarfediyodur şimdi o zor gören gözlerle ilmek ilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?