2016 Mart Anneleri Goygoy :)

gunaydın guzel annıslerrr mesaımız basladı bıtmesıne az bılemm kaldııııı:)calısan tum annecıklere kolay geclsın cok calıstırmayın bebecıklerıııı :) zıra ben cok hareketlı bır sabah yasadımmm bu sabah serwısı kacırdım sonra esımı uyandırdım arabayla gotursun dıye arabaya bındık araba calısmıyoooo ıkı defa uc defa yok araba calısmıyoo megersem aku bıtmıs aksılık bı tane taksı yok caddede taa ana caddeye cıktım acele acele taksı buldum trafıge yakalandıkmıı welhasıl ben bugun gec kaldımmmm

ahhh canım sen pek hızlı başlamışsın güne...neyse az kaldı bitmesine....

ahhh canım sen pek hızlı başlamışsın güne...neyse az kaldı bitmesine....
ewet artık gelsın hafta sonuuuu kızlar bu arada yazılı zıbınlar oluyor ya komık seyler felan onlardan arıyorum ınternette bulan goren olursa haber werebılırmıııı

kızlar dün eşim ne dedi bana biliyomusunuz.....benim ayın 20 sinde doğumgünüm....'eee hayatım doğumgünü pastanı düşündüm de nasıl alalım diye aklıma bişey geldi' dedi...ne geldi dedim sana çiğköfteden pasta yaptırayım nasılsa tatlı yiyemiyosun çiğköfte istiyosun hep diyo adam bana yaa......gülermisin ağlarmısınnnn.....bende hayatım şuraya gidelim falan dicek zannettim......adam bana sadece pasta diyooo ahhh nediyeyim nerelere gideyim artıkın....

ahh kıyamam sabah sabah bütün her şey seni bulmuş, insan sinir oluyo ama Allah beterinden korusun kuzum boşver bi güncük bişi olmaz
haha kuzum kabul et değişik bi fikir olmuş çiğköfte pastası mumda dikersiniz napak be canım erkekler bazen geç çalışıyo belki idrak eder 20sine kadar

ee sımdı adamcagız senı dusunmus canım yaaa pasta alsa demezmısın sen cıgkofte ısterım dıyee

harme ahh sorma canım yaaa kızlar bırsey dıcem uzun zamandır benım akıntım cok olmuyordu normal derecede ıdı bu sabah cok geldı ve rengı sarı yesıl arasıydı acaba usuttummu ne oldu anlamadım kontrole daha 20 gun war

erkek mantığı işte ne diyeceksin

canım benim hep öyle sarı renkli hiç değişmedi..enfeksiyondan kaynaklı oluyormuş genelde ama su da içiyorum geçmiyo benim..su içmek lazımmış..

canım benim hep öyle sarı renkli hiç değişmedi..enfeksiyondan kaynaklı oluyormuş genelde ama su da içiyorum geçmiyo benim..su içmek lazımmış..
fıtıl yada ılac kullandınmı sen canım benım fıtıle alerjım war o yuzden ne yapıcam bılemedım kendı basımada bısey yapmak ıstemıyorum allah tan koku yok sade akıntı.

bır englısh home maduru daha geldııı ellerım bombos kalbımde bır sızı

bır englısh home maduru daha geldııı ellerım bombos kalbımde bır sızı
yaa artık oyle battanıyeler out zaten uzulme buketcım artık orgu battanıyeler moda su kabarık puff puff olan ıpler war annem yapmıs bır suru gorsen o kadar yumusaklar kııı benım cok hosuma gıdıyolar

fıtıl yada ılac kullandınmı sen canım benım fıtıle alerjım war o yuzden ne yapıcam bılemedım kendı basımada bısey yapmak ıstemıyorum allah tan koku yok sade akıntı.
yok cnm hiçbirşey kullanmadım ben sadece su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince..

kızlar günaydın sabahtan beri salak englsh home ile uğraşıyorum :)) bi pike buldum bide alez aldım gitti

yaa artık oyle battanıyeler out zaten uzulme buketcım artık orgu battanıyeler moda su kabarık puff puff olan ıpler war annem yapmıs bır suru gorsen o kadar yumusaklar kııı benım cok hosuma gıdıyolar
ondan oruluyor bır tane su anda:):) esımın babannesı bı gorsen yaslı bıde tıngır tıngır oruyor doguma anca yetısır D:D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…