günaydın canım..Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın..Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
aynen kuzum ya bi tane daha alıyım dedim ama kapış kapış bitmişgünaydın kızlar..Ay ne şanstır bizimki battaniye 15 liraya düşmüş ya..
ben akşam baktım vardı ama almadım salak gibiaynen kuzum ya bi tane daha alıyım dedim ama kapış kapış bitmiş
keşke alsaydın bende sepete attım fillisiyle diğer animals battaniyedn alıyım dedim stok yok diye olmadı. zıbın aldım artık 3 lü napımben akşam baktım vardı ama almadım salak gibişimdi bitmiş hepsi..
ay çok tatlııı maşallah canım :)Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
günaydın kızlar..Ay ne şanstır bizimki battaniye 15 liraya düşmüş ya..
kızlar siz diyince siteye girdim baktım dün sepetime atmıştım hala duruyo ikisi toplam 29,99 TL olmuşaynen kuzum ya bi tane daha alıyım dedim ama kapış kapış bitmiş
evet emzirme sütyeni falan iyiymiş bende alayım bari....heryer A101 nede olsa...Gunaydin kizlar herkez haftaya a101e bakin neler geliyo biz kuvet kova masrafa biberon biberon fircasi sivi gecirmez alez patik ve emzirme sudyenini goze kestirdik
sepette duryo ama stok yok diyo inşallah öyle olmaz kuzumay çok tatlııı maşallah canım :)
kızlar siz diyince siteye girdim baktım dün sepetime atmıştım hala duruyo ikisi toplam 29,99 TL olmuşay şansın bu kadarı alim hemen
Çok tatlı olmş maşallah darısı sizin muayene gününüze inşallahAyy maşallah ne qüzel uyuyo öle ya :) Çok sevindim canım qözünaydın
Maşallah maşallah cnm :)günaydın canım....maşallahhhh diyelim ozaman.....
oldu bile canım yaasepette duryo ama stok yok diyo inşallah öyle olmaz kuzum
Amin canım 4 kasım da inşallah :)Çok tatlı olmş maşallah darısı sizin muayene gününüze inşallah
canım aksam bitti onlaroldu bile canım yaane ara kapışıyo bu millet sabah sabah ya. bana msjda gelirdi normalde gelmedi bu sefer
aynen bende sinir oldum..keşke alsaydın bende sepete attım fillisiyle diğer animals battaniyedn alıyım dedim stok yok diye olmadı. zıbın aldım artık 3 lü napımsinir oldum akşam akşam
güzeldirde sitesinde kalmamış cnm şubede varmıdır bilememKızlar english home da 12.50 ye düşmüş pamuklu falan dıo güzeldir eminim demi...
nasip canım napalımay çok tatlııı maşallah canım :)
kızlar siz diyince siteye girdim baktım dün sepetime atmıştım hala duruyo ikisi toplam 29,99 TL olmuşay şansın bu kadarı alim hemen
yanlış bilgigüncellememi istedi bu seferde stokta yok dedi ühüüü ulen ne ara haberi oluyo bu kadınlarında alıyo yahu anlamadım gitti bana msjda gelmedi normalde geliyo indirim msjları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?