ne bilgisi yazılıyo canım yazayım
amann senınde yok gıbı canım nerdeyse:):)
Ben yemek yerken hiç durmuyor yaramaz :) adeta dört dönüyo içerde. Aslında iki haftadr böyle net hissediyorum hareketleriyaa benimkini çok hisstmiyorum ben gunde 2 kere filan
Yandan yandan
ah ah sorma neler konuşuyorum yok dediğin gibi tembeller herhalde canımmmöyle mi acaba gerçekten..Yok kız yok tembel bizimkiler galiba ancak yatıyorlar rahat yerleri
yaş: 23Yaş, şehir, gebelik sayısı, sat, beklenen dogum tarihi, cinsiyet bunlar sadece canım
masallah canımmm sana:):)Yandan yandan
sen hıccccc konusma bence canım kılo gobek mevzuularındaoda yeni daha bu hafta çıktı yemekten sonra belli oluyor işte böyle teyzeleriiii :)
yaaaa bıde benımkıne laf edıyorlardı gorun ıste gorunyok kızım gobus namına bısı yok bunlarda
yok kızım gobus namına bısı yok bunlarda
ben çok konuşamıyorum da yalnız kalınca konuşuyorum arada yok anam tepki falan tınlamıyo resmen beni...ah ah sorma neler konuşuyorum yok dediğin gibi tembeller herhalde canımmm
Tmmdr canım çözdm olayı :)bı denız ablamız var bu bıldıgın denız canım
sen hıccccc konusma bence canım kılo gobek mevzuularında
Aynen canım ya göbüşleri qördükce diorum bende bi anormallikmi vaarbegri @emelingo40 CanSev_Can kızlar bu mınık gobusluler benı bunalıma soktu bız cok sısmısız asıl bırde bıze kg aldık dıyıp duruyorlardı bunlar
g.sayısı: 1
sat: 05 haziran 2015
beklenen d.t: 12.03.2015
sağolll cnmmm
doğunca bizde onları mı tınlamasakben çok konuşamıyorum da yalnız kalınca konuşuyorum arada yok anam tepki falan tınlamıyo resmen beni...
Ay benim kızımda beni pek tınlamıo cok nadir hissediorum ben ama yok yanidoğunca bizde onları mı tınlamasakgörümcemin oğlan kıpır kıpırdı bu haftalarında dışardan bile belli oluyodu
ne bileyim bizimkiler niye böyle çıktı anlamadım..Ben de doğduktan sonra ağlayınca tınlamıyom falan dicem hıhhdoğunca bizde onları mı tınlamasakgörümcemin oğlan kıpır kıpırdı bu haftalarında dışardan bile belli oluyodu
Ay benim kızımda beni pek tınlamıo cok nadir hissediorum ben ama yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?