aaaa gormeden ınanmayızKızlar siz göbiş mi yarıştırıyosunuz benim ki de kocaman oldu
masallah sana canımm:):)
evet hem boy hem ilk olması avantaj. Artık sonlara doğru ne olacağım bilmemvallahi ben 6 kilo almıstım hastanede zayıfladım simdi telafi ediyorumikinci bebekte hep cok cıkarmıs birde benim avantajım boy o yüzden kiloyu hemen göstermiyorum
maşallah.....Bu daaaa benim iki yildizli gobisiiiim
Bu da benim koca göbüş
bı denız ablamız var bu bıldıgın denız canımNiye ya abla deilmiydi benmi yanlış hatırlıom :)
saol canım benım yaaaa ılk defa bır sey aldım cok da mutluyum:):)hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın bebiş..
tamam kalkabilirsem yandan da çekeyim wc'de :) ağır vasıta gibiyim hahahahahustten bısı anlamadık bırde yandan alalım please
yaaaa begenmedın mı canım sen?? ben aldım amaoh oh göbişlere gel bende otururken çektim şimdi size yollucam bekleyin :)
bende vuruldum canım sabah dokuzda 2 tüp kan aldılar bi de, çok şükür sadece hani oraya iğne girdiğine dair ufak bi his var şimdilik ağrı filan yok
kızlar gittim öğle arası baktım sadece mavi bulutlu yoktu şansıma dokusuna bakmış oldum ama beklediğim gibi değilmiş dokusu ben daha puf puf bekliyodum, kalın pamuklu ordaki kadın ev için değil zaten dışarısı için daha uygun dedi, ikiz olduğumu öğrenince bence siz indirimleri takip edin hepsinden çifter çifter dediama o gün çok erken gelin kalmıyo bişi dedi, bir hafta on güne kadar indirim olcakmış bebiş ürünlerinde sizinde bilginiz olsun
bende aldımmmm...Ayy çok güzel ben de çok mutlu olsum ilk eşyası olcak oğlumun güle güle sağlıkla kullanmayı nasip eder Allahım İnşallah..saol canım benım yaaaa ılk defa bır sey aldım cok da mutluyum:):)
hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah canım bıze de yazmayı unutma merak ederız:):)Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03 @denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.
yaa benimkini çok hisstmiyorum ben gunde 2 kere filanÇok sevindim kızlar rabbim daha çok iilik versin inşallah. Bnde iiym çok şükür.
Bu arada kızlar ben gayet net hissediyorum bebeğimi. Siz hissediyormusunuz acaba
saol canım yaa cok sevındırık oldum ık defa bır sey aldım bennnn:):):ohhh gule gule kullan canımm benimmm
Ben de hissediyorum canım :)Çok sevindim kızlar rabbim daha çok iilik versin inşallah. Bnde iiym çok şükür.
Bu arada kızlar ben gayet net hissediyorum bebeğimi. Siz hissediyormusunuz acaba
maşallah kızınla sanabuda kızımla bizzzzzz
canım foto paylassan aslında yorum yapabılen arkadaslarımız var gercı okul acılınca cok gıremıyorlar ama sen genede bır yukle ıstersenMerhaba ben 16 haftalık gebeyim 14 haftada kıza benzetti Pazartesi gittiğimde ise bi cikinti var dedi siz hic böle seler yasadinizmi hatda çıkıntıyı onla göstermiş resim nasıl atabilirim tahminde bulunursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?