2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım ben netten sipariş verdim ama bi arkadaşım fillisini kullanıyordu gayet memnundu

nasıl gobus baya var dımı

iş yerınde benı soktugunuz duruma bakın B bsrd E Ekyzdn03 bujubuju CanSev_Can

Kendisi bir adet göbek 10 adet ...
oh oh göbişlere gel bende otururken çektim şimdi size yollucam bekleyin :)
bende vuruldum canım sabah dokuzda 2 tüp kan aldılar bi de, çok şükür sadece hani oraya iğne girdiğine dair ufak bi his var şimdilik ağrı filan yok

polar ama kalın polarlardan ince bişeye benzemiyo canım

iyi cnm bak da bana da haber ver iyiyse alayım netten benim bakma imkanım yok burda yok şubesi..
kızlar gittim öğle arası baktım sadece mavi bulutlu yoktu şansıma dokusuna bakmış oldum ama beklediğim gibi değilmiş dokusu ben daha puf puf bekliyodum, kalın pamuklu ordaki kadın ev için değil zaten dışarısı için daha uygun dedi, ikiz olduğumu öğrenince bence siz indirimleri takip edin hepsinden çifter çifter dedi ama o gün çok erken gelin kalmıyo bişi dedi, bir hafta on güne kadar indirim olcakmış bebiş ürünlerinde sizinde bilginiz olsun

Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03 denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.

Merhaba ben 16 haftalık gebeyim 14 haftada kıza benzetti Pazartesi gittiğimde ise bi cikinti var dedi siz hic böle seler yasadinizmi hatda çıkıntıyı onla göstermiş resim nasıl atabilirim tahminde bulunursunuz

Sizinkiler de göbüş mü ya benimki yanında
ikinci olduğu için mi bilmem fena çıktı benim. Çok da kilo almadım oysa

Güzel haberlerle gel canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…