maşallah canım :) benim de var bu kadar ama geniş giyiyom dışardan belli olmuyo..
Aynen öylevercez yaa tombilik olmak yok
canım ben netten sipariş verdim ama bi arkadaşım fillisini kullanıyordu gayet memnundumağazalarda kapış kapış gittiğinden indirim ürünleri internetten mi alsam diyorum netten alışveriş yapan oldu mu english home den nasıl geliyo ürünler dandik koymuyolar dimi kızlar? ürünün dokusuna bakmadan almam pek gerçi ama oranın ürünlerini bildiğimden az çok tahmin edebiliyorum
Sağol canım benim..Hepimizinki güle güle kullansın İnşallah..yaa yerimmm minnoş güle güle kullansınnnnnn
an itibariyle bende almış bulunuyorum :))canım ben netten sipariş verdim ama bi arkadaşım fillisini kullanıyordu gayet memnundu
nasıl gobus baya var dımı
oh oh göbişlere gel bende otururken çektim şimdi size yollucam bekleyin :)Kendisi bir adet göbek 10 adet ...
bende vuruldum canım sabah dokuzda 2 tüp kan aldılar bi de, çok şükür sadece hani oraya iğne girdiğine dair ufak bi his var şimdilik ağrı filan yokGünaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
kızlarrrr bana ızın cıktı ben battanıyeden aldım vallaherkes en cok ısıne yarayacak seylerden bırı dedı kustugunda falan bır kac tane olması lazım dedıler beyımden de ızın cıktı sıparıs verdım kusummelek B bsrd harme mrvcece
polar ama kalın polarlardan ince bişeye benzemiyo canım
kızlar gittim öğle arası baktım sadece mavi bulutlu yoktu şansıma dokusuna bakmış oldum ama beklediğim gibi değilmiş dokusu ben daha puf puf bekliyodum, kalın pamuklu ordaki kadın ev için değil zaten dışarısı için daha uygun dedi, ikiz olduğumu öğrenince bence siz indirimleri takip edin hepsinden çifter çifter dediiyi cnm bak da bana da haber ver iyiyse alayım netten benim bakma imkanım yok burda yok şubesi..
:) Ben hala işyerinde herkese söylemedim, ama herkes biliyo nedense kimse sormuyo banabende dar giyom ki belli olsun
ama bu olmaz kiiiiiiiiiiÖncelikle sunu belirteyim B bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HACanSev_Can kusummelek mrvcece @seduf denizmisra @begri harme @cemre_83 River82 bujubuju
uğraşma cicim olmayan şey belli olmassbende dar giyom ki belli olsun
ay bana kalmıcak şimdikan itibariyle bende almış bulunuyorum :))
yerimmmm maşallahhhhhhalın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsungaza geldım
oyyy maşallah yaaaaa
ohhh gule gule kullan canımm benimmmkızlarrrr bana ızın cıktı ben battanıyeden aldım vallaherkes en cok ısıne yarayacak seylerden bırı dedı kustugunda falan bır kac tane olması lazım dedıler beyımden de ızın cıktı sıparıs verdım kusummelek B bsrd harme mrvcece
Evet ama bu ablaya yazdım :)hahahah sen denizmisra ablayla karıştırdın sanırım
Ahahah cok mutlu oldum haaamasallah diciim kendime kızlar malesef ben hastaneden sonra zayıfladım o nedenle kücük geliyor B bsrd @begri @denissineb eski halimide biliyorlar birde benim kilolalar üst bacak bel ve popoya gidiyo
Güzel haberlerle gel canım..Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?