benimkine kalsa da öyle kuzummm aldıktan sonra söylüyorum bendeayyy ben tek parca bır sey almamıstım sımdı sen soyleyınce alıım dedım esım erken daha alma dedı
kız abla değil o hahahha@denissineb abla sende ankaradaymışsın yeni qördüm ben :)
yaa yerimmm minnoş güle güle kullansınnnnnnalayım bari:) ilk eşyası o olcak o zaman :)
bikaç güne geçer geçmiş olsun cnmmBen bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı
bence de sen hiç sesini çıkarma kilo falan aldım deme.....
iyi cnm bak da bana da haber ver iyiyse alayım netten benim bakma imkanım yok burda yok şubesi..doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim
aynen öyle canım kader kısmet alınyazısı
valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)
ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeeppp
Aman be veririz ne olacakAhahah cok mutlu oldum haaamasallah diciim kendime kızlar malesef ben hastaneden sonra zayıfladım o nedenle kücük geliyor B bsrd begri @denissineb eski halimide biliyorlar birde benim kilolalar üst bacak bel ve popoya gidiyo
kuzum gelmedi henuz bugun sipariş verdim en yakın english home a gidip bi bak istersen fiyatı sabit 29,90 desenine bayıldım bennnkızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl?mrvcece kusummelek
Niye ya abla deilmiydi benmi yanlış hatırlıom :)kız abla değil o hahahha
afiyet olsun şekerim yarasın sana da Yazımıza da :)Öncelikle sunu belirteyim B bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HACanSev_Can kusummelek mrvcece @seduf @denizmisra begri @harme @cemre_83 @Cutekitty @bujucloud
maşallah canım :) benim de var bu kadar ama geniş giyiyom dışardan belli olmuyo..alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsungaza geldım
Kız Allah seni ne yapmasın 6 yaş var aramızda abla deil dio :)kız abla değil o hahahha
hmm aldın yani raporuGünaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
hahahah sen denizmisra ablayla karıştırdın sanırımNiye ya abla deilmiydi benmi yanlış hatırlıom :)
nolcak canım 6 yaşın lafımı olurKız Allah seni ne yapmasın 6 yaş var aramızda abla deil dio :)
hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın bebiş..kızlarrrr bana ızın cıktı ben battanıyeden aldım vallaherkes en cok ısıne yarayacak seylerden bırı dedı kustugunda falan bır kac tane olması lazım dedıler beyımden de ızın cıktı sıparıs verdım kusummelek B bsrd @harme mrvcece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?