- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Yok canım ben 2 hafta bekledim doktora soruyum öle içiyim diye doktor boşuna beklemişsin dedi hiç bi zararı yok sabah akşam iç dedi şurup zaten canım hiç durma al hemen...Bi sıkıntı olmaz dimi hiç bilmiyorum ben
Ay canım öpüyorum seni çok çok teşekkür ederimYok canım ben 2 hafta bekledim doktora soruyum öle içiyim diye doktor boşuna beklemişsin dedi hiç bi zararı yok sabah akşam iç dedi şurup zaten canım hiç durma al hemen...
Nedemek canım benim şifa olsun inşallah bende çok öptümAy canım öpüyorum seni çok çok teşekkür ederim
Ayy maşallah ne qüzel duruo kuşum ya benimde var ama bukadar deil :)
Benim önceki göbeğime ek bunlar ondan büyükAyy maşallah ne qüzel duruo kuşum ya benimde var ama bukadar deil :)
poncikella abla sende ankaradaymışsın yeni qördüm ben :)
Ay canım öpüyorum seni çok çok teşekkür ederim
Benimde vardı maalesef canım önceden buda ek oldu :)Benim önceki göbeğime ek bunlar ondan büyük
Bencede abla havalar iyice kötüye qitmeden buluşmak lazım :)Tatlım evet bende ankaradayım.. Bir ankara buluşması şart oldu
Normalde oluyodu ama zaten daha önceden sıkıntılı olduğu için önemsemedim ama bugün daha bi fazla yanması.emel canım hıc duramıyorsan doktorunla konus pantpas al bana bır o ıyı geldı gavıscon nanelı oldugu ıcın daha cok yaktı benı
Vala aynen canım ikimiz yarışırız bu konudaemel senle gobuslerımız aynı gıdıyor sanırım benımkı kadar var
:) :)Benimde vardı maalesef canım önceden buda ek oldu :)
Vala aynen canım ikimiz yarışırız bu konuda
senin kahvaltı saatin bizim öğle yemeği saati canımcım....napalım artık bizde bebikim olunca nispet yaparız sana evde kahvaltılar börekler kısırlar hımmmm....annecimle ablacımı da çağırır bol bol foto atarım bende sana....Öncelikle sunu belirteyim @bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HACanSev_Can @kusummelek @mrvcece S seduf @denizmisra begri @harme @cemre_83 @Cutekitty bujubuju
bence de sen hiç sesini çıkarma kilo falan aldım deme.....Kendisi bir adet göbek 10 adet ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?