2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy benimkide ben gece sıçrayarak uyandığımda tepki vermişti. yerim ya anne ben burdayım korkma mı diyorlar acaba

hmm anladım canım geçmiş olsun..ben çok korkarım hayvanlardan..Neyse ki bağlılarmış.
iyi ki bağlıydı yoksa ben şuan hastanedeydim garanti yani....
ayy benimkide ben gece sıçrayarak uyandığımda tepki vermişti. yerim ya anne ben burdayım korkma mı diyorlar acaba
valla bilmem ama korktukları kesin.....çocuk sıçradı sanki içerde....

Selam.nasilsinz kizlarr
Aslm canm iyiz sukur sen nasılsın miden geçmedimi ya senin hala benim ilk kizda olduğum gibi oldun sen uzun sürecek anladım kadariyla allh yardimcin olsun ama korkma bebek beslenmez diye ösenin kanindan canindan yine besleniyor ben kusa kusa 3 750gıram la doğurdum kizimi sağlıklı olsunda besleniyorlar bir şekilde

Canimm benumm sen nasilsinjjnm..kusmaa zaten hayatumin bir parcasi oldu..alistimmmm ama ilaclarimi icemiyorummmm kotu olanda bu...sen nasilsin tatlimmm insallah hersey yolundadir..kizin yoruyor mu aeni bakalim

Ayni canimmm simdi bir elma.yedimmm acikiyorum yemek yemek istiyorummm artik
aynen cnm ben de iştahla bir yemek yiyemedim..sabah kahvaltı yaptım güya hepsini geri çıkarıp öyle geldim işe..herzman değil benimki çok şükür ama kendine gelemedi midem hala..4 ay bitti bir düzelme yok geçer inşallah..

iyi ki bağlıydı yoksa ben şuan hastanedeydim garanti yani....

valla bilmem ama korktukları kesin.....çocuk sıçradı sanki içerde....
bir daha olmaz İnşallah söyleyin içeri koysunlar çok vahşi oluyo o köpekler sesi bile korkutuyo insanı yani..

Canimm benumm sen nasilsinjjnm..kusmaa zaten hayatumin bir parcasi oldu..alistimmmm ama ilaclarimi icemiyorummmm kotu olanda bu...sen nasilsin tatlimmm insallah hersey yolundadir..kizin yoruyor mu aeni bakalim
Ben iyim sukur canım dün kontorolumuz vardı bebekte gayet iyiymiş onu iyi görünce tüm yasadikladiklarimi unutuyurum bende doğuma kadar kustum evet berbat bişey ama allhin izniyle kucana aldinmi unutacak sin herseyi bunda hiç ne bulantı ne kusma olmadı ama benimde derdim bir ayrıydi biliyorsunuz allh buyuk yolu yaraladık insalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…