ayy benimkide ben gece sıçrayarak uyandığımda tepki vermişti. yerim ya anne ben burdayım korkma mı diyorlar acabasabah evden çıktım....tam otobüs durağına giderken yan apartmanın bahçesinde köpekleri var...hep bahçede dururdu bugün dışarıya doğru bağlamışlar...aman Allah ım nasıl bir saldırganlık öyle...bağlı olmasa bi anda tepeme çıkardı okadar yani.....önünden geçmeye çalıştım ama nasıl bi havlama ve hırlama...tabi bende daha önce bi köpek tarafından ısırıldığım için korku aldı başını gitti....bende severim hayvanları ama....böyle saldırgan olanları değil.....tabi bende bebikimde korktuk doğal olarak....ondan sonra bana bi tekme attı kuzucuğum....
İyidir canım şükür sen nasılsın miden nasıl oldu ?Selam.nasilsinz kizlarr
Ayni canimmm simdi bir elma.yedimmm acikiyorum yemek yemek istiyorummm artikİyidir canım şükür sen nasılsın miden nasıl oldu ?
iyi ki bağlıydı yoksa ben şuan hastanedeydim garanti yani....hmm anladım canım geçmiş olsun..ben çok korkarım hayvanlardan..Neyse ki bağlılarmış.
valla bilmem ama korktukları kesin.....çocuk sıçradı sanki içerde....ayy benimkide ben gece sıçrayarak uyandığımda tepki vermişti. yerim ya anne ben burdayım korkma mı diyorlar acaba
Ayy kıyamam canım ya biran önce bitsin inşallah...Ayni canimmm simdi bir elma.yedimmm acikiyorum yemek yemek istiyorummm artik
Aslm canm iyiz sukur sen nasılsın miden geçmedimi ya senin hala benim ilk kizda olduğum gibi oldun sen uzun sürecek anladım kadariyla allh yardimcin olsun ama korkma bebek beslenmez diye ösenin kanindan canindan yine besleniyor ben kusa kusa 3 750gıram la doğurdum kizimi sağlıklı olsunda besleniyorlar bir şekildeSelam.nasilsinz kizlarr
Sagol tatlimmmm benim.sen nasilsin bebisin nasil ?Ayy kıyamam canım ya biran önce bitsin inşallah...
Sagol tatlimmmm benim.sen nasilsin bebisin nasil ?Ayy kıyamam canım ya biran önce bitsin inşallah...
Bizde iyiyiz teyzesi çok şükür bi sıkıntımız yok :)Sagol tatlimmmm benim.sen nasilsin bebisin nasil ?
Aslm canm iyiz sukur sen nasılsın miden geçmedimi ya senin hala benim ilk kizda olduğum gibi oldun sen uzun sürecek anladım kadariyla allh yardimcin olsun ama korkma bebek beslenmez diye ösenin kanindan canindan yine besleniyor ben kusa kusa 3 750gıram la doğurdum kizimi sağlıklı olsunda besleniyorlar bir şekilde
Hainnn ne olcak bizde sabahın 7 sinde çıkalım evdev hıhhhGunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
aynen cnm ben de iştahla bir yemek yiyemedim..sabah kahvaltı yaptım güya hepsini geri çıkarıp öyle geldim işe..herzman değil benimki çok şükür ama kendine gelemedi midem hala..4 ay bitti bir düzelme yok geçer inşallah..Ayni canimmm simdi bir elma.yedimmm acikiyorum yemek yemek istiyorummm artik
güzel canım alabilirsin battaniye sürekli gerek olur bence..Kızlar english home da kargo bedava indirimi var bulutlu bebek battaniyesi istiyordum sizce alıyım mı gerek yok mu
http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-pembe.html
bir daha olmaz İnşallah söyleyin içeri koysunlar çok vahşi oluyo o köpekler sesi bile korkutuyo insanı yani..iyi ki bağlıydı yoksa ben şuan hastanedeydim garanti yani....
valla bilmem ama korktukları kesin.....çocuk sıçradı sanki içerde....
ohhh ne ala memleket yaa :)Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
Ben iyim sukur canım dün kontorolumuz vardı bebekte gayet iyiymiş onu iyi görünce tüm yasadikladiklarimi unutuyurum bende doğuma kadar kustum evet berbat bişey ama allhin izniyle kucana aldinmi unutacak sin herseyi bunda hiç ne bulantı ne kusma olmadı ama benimde derdim bir ayrıydi biliyorsunuz allh buyuk yolu yaraladık insalhhCanimm benumm sen nasilsinjjnm..kusmaa zaten hayatumin bir parcasi oldu..alistimmmm ama ilaclarimi icemiyorummmm kotu olanda bu...sen nasilsin tatlimmm insallah hersey yolundadir..kizin yoruyor mu aeni bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?