2016 Mart Anneleri Goygoy :)

iyi akşamlar kızlar benim mesai biter :) öpüyorum hepinizi neşeniz bol olsun kimse hasta olmasın..

Kizlar bi sorum olacak 16.haftam biti .decavit kullaniyordum.doktor demir calsiyum ve magnezyum ilaclarini yazdi decaviti bitir devam etme dedi.demir hapi ile decavite devam edenler var daha onceki doktorda hamileligin sonuna kadar decavit kulanacaksin demisti sizler ne kullaniyorsunz nasil yapayim

kızlar günaydınnn...bugün benim meleğim iyice kendini hissettirdi annesine.....sabah sabah bi tekme....anam dedim otobüste noluyoz böyle....yandık şimdiden abisi gibi kuvvetli olacak....

kızlar günaydınnn...bugün benim meleğim iyice kendini hissettirdi annesine.....sabah sabah bi tekme....anam dedim otobüste noluyoz böyle....yandık şimdiden abisi gibi kuvvetli olacak....
günaydın canım..ne güzel ya benimki sessiz takılıyo uyuyo mu napıyosa artık sürekli:) ara ara çok küçük hissediyorum o da çok nadir yani

günaydın canım..ne güzel ya benimki sessiz takılıyo uyuyo mu napıyosa artık sürekli:) ara ara çok küçük hissediyorum o da çok nadir yani
olsun canım ya bende şimdiye kadar çok fazla hissetmiyodum....hafiften bi kıpırdama vardı.belki de bu sabah biraz korktum evden çıkarken o yüzden o da korkmuş olabilir.....

olsun canım ya bende şimdiye kadar çok fazla hissetmiyodum....hafiften bi kıpırdama vardı.belki de bu sabah biraz korktum evden çıkarken o yüzden o da korkmuş olabilir.....
anladım canım hayırdır niye korktun?

anladım canım hayırdır niye korktun?
sabah evden çıktım....tam otobüs durağına giderken yan apartmanın bahçesinde köpekleri var...hep bahçede dururdu bugün dışarıya doğru bağlamışlar...aman Allah ım nasıl bir saldırganlık öyle...bağlı olmasa bi anda tepeme çıkardı okadar yani.....önünden geçmeye çalıştım ama nasıl bi havlama ve hırlama...tabi bende daha önce bi köpek tarafından ısırıldığım için korku aldı başını gitti....bende severim hayvanları ama....böyle saldırgan olanları değil.....tabi bende bebikimde korktuk doğal olarak....ondan sonra bana bi tekme attı kuzucuğum....

hmm anladım canım geçmiş olsun..ben çok korkarım hayvanlardan..Neyse ki bağlılarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…