hahahhah küpüne bile düşebilirim ters işliyor kız son anda kızınız oldu diyip kucağıma vermesinoglun olacak senın ne tursusu:
hahahben seyı farkettım aksam yemegınde et gıbı seyler yersem gece uyanmıyorum ama sebze yemegı falan yersem mumkun degıl yemek sayıklayarak uyanıyorum gece gece :):)
super ablacım cok sevındım guzel haberlere:):) yatmaya devam mı yoksa ızın cıktımı azıcık hareketeSlm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs
ha haaa ne sok olur amahahahhah küpüne bile düşebilirim ters işliyor kız son anda kızınız oldu diyip kucağıma vermesin
mantı bıde nerden buldun da yedın sen onu gece o saatte :):)hahahbende gece 11 de 2 tabak mantı gömdüğümü bilirim
ay çok sevindim ablacım Allahım daim etsin
vaauuv ne ince bir düşünce süper olmuş :)
Uyyy yerim ay ben bunu çok tatlı bal bunlar bal
sen yavas ye ne yıyon hayırdır :):)
çok tatlı güle güle kullanın kızınla :)
ayy çok hoş olmuş ya maşallah eşin de düşünceliymiş:)
ay cok guzel masalllah kusum
İşte diorum ya bambaşka bişey bu hormon :)valla ben cıkolata tatlı agzıma surmezdım gecen albenı ıstedı canım yedım vallagarıp bır sey bu hormonlar
aynen işaretleyip pipi yazdı bizimkideha haaa ne sok olur ama: valla benım doktor dedı ultrasonda ısaretledı pıpıyı dogumda karısıklık olursa bununla ıade edebılırsın kanıtı burada dedı :
şey bizim burda şarkuteri var ezelden beri tandığımız orası gece geç saatlere kadar açık teyzelerin yaptığı ev mantısı satıyolar eşim bi koşu alıp geldi kardeşim pişirdi bana da yemek düştümantı bıde nerden buldun da yedın sen onu gece o saatte :):)
tövbee düzgün konuş daha istiyon adam 1255566314 sene sonra da olsa yapıyo işteHahahha arada bir geliyor isste sonra 1215545651 sene yok oluyor aniden bir daha sonra beklerken ölümüm gelir heralde
Abliiiiiiiiiss
Rüyalarımda yiyom
Cok sagol canım benim cok tesekkürler
adam yılın inceliğini yapmıs sen yınede bılmem kac yılda dıye laf sok yoook anacım yoook bıze yaranılmazHahahha arada bir geliyor isste sonra 1215545651 sene yok oluyor aniden bir daha sonra beklerken ölümüm gelir heralde
Abliiiiiiiiiss
Rüyalarımda yiyom
Çok tesekur edrim canim benim yorma kendını dedi canım hafif ev işleri yok yatmiycam artık 20 dakalık yürüyüşe basliycam hatta kilo aldım ya 6 kilo almışım yata yata şiştimsuper ablacım cok sevındım guzel haberlere:):) yatmaya devam mı yoksa ızın cıktımı azıcık harekete
sen yata yata o kadar aldın ablam soylemesı ayıp bız geze geze aldık o kadar kıloyuÇok tesekur edrim canim benim yorma kendını dedi canım hafif ev işleri yok yatmiycam artık 20 dakalık yürüyüşe basliycam hatta kilo aldım ya 6 kilo almışım yata yata şiştim
CanimHahahha arada bir geliyor isste sonra 1215545651 sene yok oluyor aniden bir daha sonra beklerken ölümüm gelir heralde
Abliiiiiiiiiss
Rüyalarımda yiyom
haha o da iyiymişha haaa ne sok olur ama: valla benım doktor dedı ultrasonda ısaretledı pıpıyı dogumda karısıklık olursa bununla ıade edebılırsın kanıtı burada dedı :
Vayy bu çok guzel geldi işte motivede oldum kocaya cilveye baslasammiki kızlarsen yata yata o kadar aldın ablam soylemesı ayıp bız geze geze aldık o kadar kıloyu: tas gıbısın merak etme sen:)
sen yınede hemen bı rıske atmasan mı kı ablamVayy bu çok guzel geldi işte motivede oldum kocaya cilveye baslasammiki kızlar
tövbee düzgün konuş daha istiyon adam 1255566314 sene sonra da olsa yapıyo işte
adam yılın inceliğini yapmıs sen yınede bılmem kac yılda dıye laf sok yoook anacım yoook bıze yaranılmazdünyayı önümüze serseler şuraya sersen daha ıyıydı derız
Şaka kuzum adam bende elektrik varmış gibi 1 metreden sonra yaklasmiyorkisen yınede hemen bı rıske atmasan mı kı ablam: ıyılesmıssın sen baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?