- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Canim hayırlı olsun Güle güle saglikla yatsın kuzum insalhh ❤❤❤Oyuncaklaryla yatagı paketli tozlanmasınn diye
Çok çok teşekürler canm benim alhh hepsini korusunMaşallah prensese bişey olmaz Allahın izniyle inşallah gözünüz aydın :)
Oyuncaklaryla yatagı paketli tozlanmasınn diye
Çok güzelmiş canım. Allah sağlıkla,huzurla ve mutlulukla yatırmayı nasip etsin inşallah. Ben de böyle bir şey alacağım sanırım :)Oyuncaklaryla yatagı paketli tozlanmasınn diye
Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
güle güle kullanın canım....bende böyle bişey istiyorum yatak odasına bakalım napcaz...
canım gule gule yatsın yaz cımcıme bende e bebekde buldum bır tane onu alıcam yatak odası ıcın
Çok güzelmiş canım. Allah sağlıkla,huzurla ve mutlulukla yatırmayı nasip etsin inşallah. Ben de böyle bir şey alacağım sanırım :)
Amin abla inşallah :)Çok çok teşekürler canm benim alhh hepsini korusun
oglun olacak senın ne tursusuhahahah ben tatlı yiyemiyorum yaa ama ver turşu oooo tabak tabak yerim
valla ben cıkolata tatlı agzıma surmezdım gecen albenı ıstedı canım yedım vallaÇikolatasız bi hayat düşünemıorum yaaaa
ay çok sevindim ablacım Allahım daim etsinSlm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
vaauuv ne ince bir düşünce süper olmuş :)Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs
ay maşallah ablacım çok sevindim..hep böyle güzel haberlerle gelelim İnşallah..Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
Uyyy yerim ay ben bunu çok tatlı bal bunlar balBaakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs
Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs
sen yavas ye ne yıyon hayırdır :):)ooo ben ev baklavası yeriiimm tulumba yeriimmm ekmek kadayıfı yeriiimm kemalpasa yeriiiiiiiim cevizli bburma baklava yeriiiiiiim burma kadayıf cevizli yeriiiiim yerim yeriiiiiiiiim çikolatayıdaa selale cikolata yerim ımhımhh
ben seyı farkettım aksam yemegınde et gıbı seyler yersem gece uyanmıyorum ama sebze yemegı falan yersem mumkun degıl yemek sayıklayarak uyanıyorum gece gece :):)anlarım canım anlarım bi ben anlarım seni vallahideğişik bi hallerdeyiz bende sabah kahvaltı yaptım geldim mesai arkadaşım bana kurabiye getirmiş anında 7-8 tane gömdüm sonra durdum noluyo bana dedim
Çok teşekür edrim tatlım cumlemizinay çok sevindim ablacım Allahım daim etsin
vaauuv ne ince bir düşünce süper olmuş :)
çok tatlı güle güle kullanın kızınla :)Oyuncaklaryla yatagı paketli tozlanmasınn diye
Insalh canım benimay maşallah ablacım çok sevindim..hep böyle güzel haberlerle gelelim İnşallah..
ayy çok hoş olmuş ya maşallah eşin de düşünceliymiş:)Baakın benim çikilop kocik hastaneden cıktıgım sabah moral olsun diye ne yaptırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?