bak sen böyle diyince hatırladım bende bayramda memlekette hem şeftali hem turşu yedim peş peşe anneannem çok ısrar etti şeftali bahçeden turşuyu kendi kurmuş kıramadm napim hahaha yoksa yiceğimden değil yani eşim seni artık tanıyamıyrm dedi
kızlar hormonlardan onlar hep hormonlardan.....Tabi canım yoksa normalde yemeyiz zaten :) Ama qerçekten bazen öle şeyler yiyesin qelıokı normalde verseler belki düşüncesi bile mideni bulandırır ama öle olmuo yani şimdi çok tatlı qelio :) Eşimde bana dio sen önceden böle midesiz deildin dio sensin o diorum
Bende tam dicektim hıhı yersinartık hayallerimde yiyorum işte
anlarım canım anlarım bi ben anlarım seni vallahiaynen kuzum bende öyle bu kızlar bana inanmıyor ama sen inanırsın dimi :)) yaa yemekten kalkıp acıkan bir insan oldum laf aramızda dün gece yatmadan evde poaça vardı ondan yedm aç aç uyuyamadım@begri E Ekyzdn03 @denissineb
Ne qeliosa başımıza hormonlardan zaten :) Yiyorum yiyorum diıorum kızım yiyo istiyorum istiyorum dıorum benim suçum yok kızım istio içerde diodur annemde sırtını dayadı bana diye :)kızlar hormonlardan onlar hep hormonlardan.....
Bende tam dicektim hıhı yersin
Hemde çok maalesef :)Offf kiii ooooofff zalımsın hayat
merhaba..hoşgeldin...selamlar
ayyy çok sevindim....bence bebişin sana sıkı sıkı tutunuyo......bence de iyi yapmışsın 3 lüyü yaptırmamakla.....küçük hanım büyüsün bakalım içerde annesi....Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
Maşallah prensese bişey olmaz Allahın izniyle inşallah gözünüz aydın :)Slm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
güle güle kullanın canım....bende böyle bişey istiyorum yatak odasına bakalım napcaz...Oyuncaklaryla yatagı paketli tozlanmasınn diye
Çoook sevindim abla inşallah daha da güzel haberlerinizi duyarızSlm canlar ben bugun kontorolumuz vardı doktora gittim hersey cok iyi kızım kocaman olmuş :) masalh önümüzdeki ay igneyi kesecek doktor piregestorana devam ama dedi allhin izniyle bişey olmuycak mucizemi ze dedi :) 3 lutest yaptırmadim 5 ayin içinde bebegim sorun var dese allh korusun aldramiycama göre o benim bebegim canlanmis kocamn olmuş kafamı bulandrtmycam dedim ok dedi oda 21 haftada ayrıntılı ultrasona girecez allh kısmet ederse bizdende haberler iyi bin sukur canlarım ☺☺☺❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?