2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla kuzu yavas yavas başlamak lazım ufakları halletmeli bi an önce ben hep erken doğumdan korkuyorum o yuzden başladım yani birkaç kere rüyamda allahım korusun 6 aylık doğum yapıyordum beni baya etkiledi hem ağırlaşınca gezemeyiz sanki tombul kuş olcaz zor olur

erkekler öyle canım bizimki o kadar hevesli olmasına ragmen acele etmeyelim daha zaman var vs geçiştiriyor.

erkekler öyle canım bizimki o kadar hevesli olmasına ragmen acele etmeyelim daha zaman var vs geçiştiriyor.

bızımkıde heveslıde aynı sekılde daha zaman var dıyor bende sıkıscaz dıye korkuyorum malum son zamana bırakırsam bır anda o odemeler cıkcak parca parca almak daha ıyı bence

biz de almadık cnm merak etme..evde bir çorap bile yok henüz çok geç değil yaa alınır daha zaman var koskoca 5 ay var :)

Günaydın canlarr herkese güzel günler walla benim gobuste hiç 5 aylık gibi degil daha küçük ama bazı zamanlar 8 aylık gibi tuhafff
gğnaydın canım her bünyede farklı oluyor benim iki haftadır belli daha geçen ağdaya gittim dedm 4 aylık hamileyim kadın inanmadı birde yemek yiyince şişiyor ohh gelsin göbişler en keyifli kısmı bu hamileliğinn

Valla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)
acıkma bende de var da yemek yiyemiyorum acıkınca hemen midem bulanıyo haliyle iştah falan da olmuyo..Zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler.

bızımkıde heveslıde aynı sekılde daha zaman var dıyor bende sıkıscaz dıye korkuyorum malum son zamana bırakırsam bır anda o odemeler cıkcak parca parca almak daha ıyı bence
evet bencede sen parça parça al ben biberonları bile önümüzdeki ay maaşta hazır ediyim diyorum erkeklere kalırsaaa ooohooo canım birden yuklenmek daha zor

evet bencede sen parça parça al ben biberonları bile önümüzdeki ay maaşta hazır ediyim diyorum erkeklere kalırsaaa ooohooo canım birden yuklenmek daha zor

bılmıyorumkı olmadı oyle yapıcam canım bızımkıne kalırsa son aylara bırakcak dedıgın gıbı

Gunaydin arkadaslar bende dun tartildim ve 2 kilo almisim Bugun 17 hafta olduk.ilk hamileligime gore erken cikti karnim. Ilkinde 5 aylikken daha yeni cikmaya baslamisti.
Ins. Oncekindeki gibi az kilo ile dogururum gerci 12 kiloda cokta az degil ama neyse

biz de almadık cnm merak etme..evde bir çorap bile yok henüz çok geç değil yaa alınır daha zaman var koskoca 5 ay var :)
ayy benım esımde oyle dıyor daha 5 ay war askım erken yaparız dıyee bende delı oluyorum o oyle dedıkceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…