valla kuzu yavas yavas başlamak lazım ufakları halletmeli bi an önce ben hep erken doğumdan korkuyorum o yuzden başladım yani birkaç kere rüyamda allahım korusun 6 aylık doğum yapıyordum beni baya etkiledi hem ağırlaşınca gezemeyiz sanki tombul kuş olcaz zor olurAmin canım, bak sende battaniye de var bende o da yok
kızarım sana bak sıkıştırma kuzucuğumuzual bi hamiş pantolu bellerinde lastik var zaten rahat et, ben bi kot bi sşyah aldım kotu dışarda siyahı işyerinde giyiyom valla on çeşit alamam dedim yeter iki pantol arada elbise etek tamamdır
erkekler öyle canım bizimki o kadar hevesli olmasına ragmen acele etmeyelim daha zaman var vs geçiştiriyor.kızlar ya hepınız bırseyler almaya baslamıssınız ben gecmı kaldım acaba bızım es dostta hedıye almaya basladı bız daha 1 tane bırsey almadık ya esımde alırız alırız dıyor heycansız ya
ay malesef bende 3 kilo almışımmmmmValla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)
hahahah kuzum o kilo verdi yalnız dikkatli ol
erkekler öyle canım bizimki o kadar hevesli olmasına ragmen acele etmeyelim daha zaman var vs geçiştiriyor.
biz de almadık cnm merak etme..evde bir çorap bile yok henüz çok geç değil yaa alınır daha zaman var koskoca 5 ay var :)kızlar ya hepınız bırseyler almaya baslamıssınız ben gecmı kaldım acaba bızım es dostta hedıye almaya basladı bız daha 1 tane bırsey almadık ya esımde alırız alırız dıyor heycansız ya
gğnaydın canım her bünyede farklı oluyor benim iki haftadır belli daha geçen ağdaya gittim dedm 4 aylık hamileyim kadın inanmadı birde yemek yiyince şişiyor ohh gelsin göbişler en keyifli kısmı bu hamileliğinnGünaydın canlarr herkese güzel günler walla benim gobuste hiç 5 aylık gibi degil daha küçük ama bazı zamanlar 8 aylık gibi tuhafff
valla bıze herkes bısıler alıyor da bır bız almadık sız almayın erken dıyorlarbiz de almadık cnm merak etme..evde bir çorap bile yok henüz çok geç değil yaa alınır daha zaman var koskoca 5 ay var :)
acıkma bende de var da yemek yiyemiyorum acıkınca hemen midem bulanıyo haliyle iştah falan da olmuyo..Zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler.Valla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)
Alan varsa bekleyin bence de..sonra bakarsın alınanlara ona göre ne eksikse onu alırsınız.valla bıze herkes bısıler alıyor da bır bız almadık sız almayın erken dıyorlar
evet bencede sen parça parça al ben biberonları bile önümüzdeki ay maaşta hazır ediyim diyorum erkeklere kalırsaaa ooohooo canım birden yuklenmek daha zorbızımkıde heveslıde aynı sekılde daha zaman var dıyor bende sıkıscaz dıye korkuyorum malum son zamana bırakırsam bır anda o odemeler cıkcak parca parca almak daha ıyı bence
3 kilomu aaa demeseydin iyidi bazı arkadaşlar 3 kiloyu kilodan saymıyor canımay malesef bende 3 kilo almışımmmmm19 haftalık olucam ama başladım artık kilo almaya
evet büyüler hep öyle diyorda insanın içi gidiyor minnak minnak çoraplar tulumlaravalla bıze herkes bısıler alıyor da bır bız almadık sız almayın erken dıyorlar
diyet doktorum gramın hesabını soruyor canımmm napim bende çok aldım diye düşünüyodum3 kilomu aaa demeseydin iyidi bazı arkadaşlar 3 kiloyu kilodan saymıyor canım
evet bencede sen parça parça al ben biberonları bile önümüzdeki ay maaşta hazır ediyim diyorum erkeklere kalırsaaa ooohooo canım birden yuklenmek daha zor
O kilolar başa dert kuzum :)ay malesef bende 3 kilo almışımmmmm19 haftalık olucam ama başladım artık kilo almaya
Ya ama bende çok almadım zaten canım 4 kilo cuk :) Şaka maka iştahım kesildi bu ara yiyemıorum...hahahah kuzum o kilo verdi yalnız dikkatli ol
ayy benım esımde oyle dıyor daha 5 ay war askım erken yaparız dıyee bende delı oluyorum o oyle dedıkceeebiz de almadık cnm merak etme..evde bir çorap bile yok henüz çok geç değil yaa alınır daha zaman var koskoca 5 ay var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?