:)) haklısın kuzum 1 tane hamiş pant.var oda yıkanacaktı oyüzden giyim dedim ama sonra binpişman içinde patladım gün boyu :)Canım ya artık öle zorlukla olanları qiyme bence bebişler büyüdü sıkıştırması bizim bilmediqimiz neler oluyodur içerde yazık...
anca battaniyelerini zıbınlarını filan aldık kıyafetten başladım buyukleri sona saklıyorum :) allah yardımcımız olsunbizde henüz bi kaç zıbın dışında bişi almadık canım, riskli bir gebelik olduğundan doktoruma dedim ne zaman alışveriş yapim daha erken 24.haftayı bi geçelim öyle bakarsın dedi beklicez bakalım sadece fiyat araştırmaları filan yapıcaz şimdilik
yavaş yavaş birikiyor kıyafetleri filan biz 3 ekimde öğrendik cinsiyeti annem bir yandan ben bir yandan her bebek eşya satan yere gire gire bir sürü şey almışız 10 günde :)peşin alcaksanız sıkıntı yok canım..bende henüz hiçbir şey almadım..
ayyy bebişi sıkma canım tayt filanda giyebilirsin ben butun yazı taytla geçirdim:)) haklısın kuzum 1 tane hamiş pant.var oda yıkanacaktı oyüzden giyim dedim ama sonra binpişman içinde patladım gün boyu :)
ahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)ayyy bebişi sıkma canım tayt filanda giyebilirsin ben butun yazı taytla geçirdim
aaa o kötüymüş canım ben normaldede tayt yada tayt pant giyiyordum o yuzden hala bişey demezler. her ne kadar belli olmasada ben cesaret edip giyemiyorum daral geliyor vallahiiiiiahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)
ne güzel böylece tamamlanır işte..yavaş yavaş birikiyor kıyafetleri filan biz 3 ekimde öğrendik cinsiyeti annem bir yandan ben bir yandan her bebek eşya satan yere gire gire bir sürü şey almışız 10 günde :)
O zaman beklıyceksin canım yapıcak bişey yok maalesef...öyle de utanıyorum ama sanki öyle hemen göstermeye çalışır gibi
Anladım canım arada istisnada bişey yapmaz :):)) haklısın kuzum 1 tane hamiş pant.var oda yıkanacaktı oyüzden giyim dedim ama sonra binpişman içinde patladım gün boyu :)
öyle artık yapacak birşey yok bebişin sağlığı gelişimi yerinde olsun da kilo da almadım ben zaten ondan da çıkmamış olabilir..4 ayda 1 kilo aldım yani..O zaman beklıyceksin canım yapıcak bişey yok maalesef...
Amin canım, bak sende battaniye de var bende o da yokanca battaniyelerini zıbınlarını filan aldık kıyafetten başladım buyukleri sona saklıyorum :) allah yardımcımız olsun
kızarım sana bak sıkıştırma kuzucuğumuzuahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)
:)) tamam tamam bugün rahatım zaten yaa bende 1 tane siyah aldım bu haftada kot bakacam zaten sıkışınca bunalım geliyor bugünde oğluşum harekete geçti hahahaa ayyy süper artık hissetmeye başladım bir kaç kez oldu bugün daha bi netAmin canım, bak sende battaniye de var bende o da yok
kızarım sana bak sıkıştırma kuzucuğumuzual bi hamiş pantolu bellerinde lastik var zaten rahat et, ben bi kot bi sşyah aldım kotu dışarda siyahı işyerinde giyiyom valla on çeşit alamam dedim yeter iki pantol arada elbise etek tamamdır
ayyy sıkma bebişi annesiii.....:)) canım merak etme banada öyle diyorlar ama bana göre çıktı yani belli artık hatta dün şirketten bir arkadaş sana hala bu pant.ların oluyomu dedi bende evet hedefim 6.ay dedim hahhah bilse sabah ne zorluklarla kapattım
aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...ahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)
canım ben bundan aldım sahane bır sey gercekten cok kullanıslı onsuz uyuyamıyorum artık:)kızlar sizce kullanışlı olur mu bu hamile yastığı ? aynı zmanda emzirme için de kullanılıyormuş..
aaa onu bilmiyordum kuzum bi sorayım ben bakalım valla ne iyi olur of böyle çok sıkıcıayyy sıkma bebişi annesiii.....
aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...
canım bende bır corap almadım daha endıselenme sen esya dedıgın ıkı haftada halledılecek seyler ne zaman hazır hıssedersen kendını o zaman alırsınkızlar ya hepınız bırseyler almaya baslamıssınız ben gecmı kaldım acaba bızım es dostta hedıye almaya basladı bız daha 1 tane bırsey almadık ya esımde alırız alırız dıyor heycansız ya
Valla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)öyle artık yapacak birşey yok bebişin sağlığı gelişimi yerinde olsun da kilo da almadım ben zaten ondan da çıkmamış olabilir..4 ayda 1 kilo aldım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?