2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canım ya artık öle zorlukla olanları qiyme bence bebişler büyüdü sıkıştırması bizim bilmediqimiz neler oluyodur içerde yazık...
:)) haklısın kuzum 1 tane hamiş pant.var oda yıkanacaktı oyüzden giyim dedim ama sonra binpişman içinde patladım gün boyu :)

anca battaniyelerini zıbınlarını filan aldık kıyafetten başladım buyukleri sona saklıyorum :) allah yardımcımız olsun

peşin alcaksanız sıkıntı yok canım..bende henüz hiçbir şey almadım..
yavaş yavaş birikiyor kıyafetleri filan biz 3 ekimde öğrendik cinsiyeti annem bir yandan ben bir yandan her bebek eşya satan yere gire gire bir sürü şey almışız 10 günde :)

:)) haklısın kuzum 1 tane hamiş pant.var oda yıkanacaktı oyüzden giyim dedim ama sonra binpişman içinde patladım gün boyu :)
ayyy bebişi sıkma canım tayt filanda giyebilirsin ben butun yazı taytla geçirdim

ahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)
aaa o kötüymüş canım ben normaldede tayt yada tayt pant giyiyordum o yuzden hala bişey demezler. her ne kadar belli olmasada ben cesaret edip giyemiyorum daral geliyor vallahiiiii

yavaş yavaş birikiyor kıyafetleri filan biz 3 ekimde öğrendik cinsiyeti annem bir yandan ben bir yandan her bebek eşya satan yere gire gire bir sürü şey almışız 10 günde :)
ne güzel böylece tamamlanır işte..

O zaman beklıyceksin canım yapıcak bişey yok maalesef...
öyle artık yapacak birşey yok bebişin sağlığı gelişimi yerinde olsun da kilo da almadım ben zaten ondan da çıkmamış olabilir..4 ayda 1 kilo aldım yani..

gunaydın kızlar ben yıne ıse gec kaldım adet edınmıs gıbı oldu ama 2 gundur ıyı uyudum valla

anca battaniyelerini zıbınlarını filan aldık kıyafetten başladım buyukleri sona saklıyorum :) allah yardımcımız olsun
Amin canım, bak sende battaniye de var bende o da yok
ahh canım şirkette yasak tayt,kot spor giyim... malesef ben birazcık klasik giymek zorundayım arada kaçamak yapıyorum ama nadir :)
kızarım sana bak sıkıştırma kuzucuğumuzu al bi hamiş pantolu bellerinde lastik var zaten rahat et, ben bi kot bi sşyah aldım kotu dışarda siyahı işyerinde giyiyom valla on çeşit alamam dedim yeter iki pantol arada elbise etek tamamdır

:)) tamam tamam bugün rahatım zaten yaa bende 1 tane siyah aldım bu haftada kot bakacam zaten sıkışınca bunalım geliyor bugünde oğluşum harekete geçti hahahaa ayyy süper artık hissetmeye başladım bir kaç kez oldu bugün daha bi net

kızlar ya hepınız bırseyler almaya baslamıssınız ben gecmı kaldım acaba bızım es dostta hedıye almaya basladı bız daha 1 tane bırsey almadık ya esımde alırız alırız dıyor heycansız ya

ayyy sıkma bebişi annesiii.....
aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...

ayyy sıkma bebişi annesiii.....

aslında kamu da 24.haftadan sonra hamilelere serbest kıyafet giyme olanağı var...senin iş yerinde de vardır belki bi araştırsana...
aaa onu bilmiyordum kuzum bi sorayım ben bakalım valla ne iyi olur of böyle çok sıkıcı

canım bende bır corap almadım daha endıselenme sen esya dedıgın ıkı haftada halledılecek seyler ne zaman hazır hıssedersen kendını o zaman alırsın

Günaydın canlarr herkese güzel günler walla benim gobuste hiç 5 aylık gibi degil daha küçük ama bazı zamanlar 8 aylık gibi tuhafff

öyle artık yapacak birşey yok bebişin sağlığı gelişimi yerinde olsun da kilo da almadım ben zaten ondan da çıkmamış olabilir..4 ayda 1 kilo aldım yani..
Valla nasıl becerdiniz o kilo almamayı canım ben 2 saate bir acıkıyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…