2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canım 4.500'a denk qeldi çinde halısı nevresim takımı falanda var...
aslında başlamak lazım biryerlerden..yoksa borcu nasıl ödücez zaman geçtikçe ihtiyaç daha çok artacak.Daha ne alcamı bile bilmiyorum kaldı 5 ay :)

canım ya senin karnın çıktı mı, bana gören belli olmuyo hiç hamileliğin diyo ama bana göre çıktı yani..
Belli oluyo tabi ama okadar aşırı deil zaten 6.aydan sonra çıkıomuş canım onu takma kafana...

Belli oluyo tabi ama okadar aşırı deil zaten 6.aydan sonra çıkıomuş canım onu takma kafana...
ne bilim ya hemşire bile dedi sağlık ocağına gittiğimde hiç belli olmuyo diye..yani ben dar da giymiyorum geniş şeyler giymeye dikkat ediyorum o yüzden dışarda pek belli değil..evin içinde belli oluyo tabi ama sadece azcık göbek çıkmış gibi:)

Kesinlikle benim derdimde o zaten canım....
bakalım cnm..bu ay çok borcumuz var da önümüzdeki aydan itibaren annem alsın birşeyler, burası küçük olduğu için alışveriş yapacak pek bir yer yok bebek için..

günaydın guzel annelerrrr
ayy herkesler almış odayı ödemeye bile başlamışşşş biz geç mi kalıyoruz aralıkta peşin olarak alalım demiştik.

kızlar sizce kullanışlı olur mu bu hamile yastığı ? aynı zmanda emzirme için de kullanılıyormuş..

Eklentiler

• 8699205311985_0.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 34
ayy herkesler almış odayı ödemeye bile başlamışşşş biz geç mi kalıyoruz aralıkta peşin olarak alalım demiştik.
bizde henüz bi kaç zıbın dışında bişi almadık canım, riskli bir gebelik olduğundan doktoruma dedim ne zaman alışveriş yapim daha erken 24.haftayı bi geçelim öyle bakarsın dedi beklicez bakalım sadece fiyat araştırmaları filan yapıcaz şimdilik

peşin alcaksanız sıkıntı yok canım..bende henüz hiçbir şey almadım..

Sende biraz beli eden şeyler giy kuzum hem görünce sende rahatlarsın bol giyiyosun ya ondan öle duruodur..

canım ya senin karnın çıktı mı, bana gören belli olmuyo hiç hamileliğin diyo ama bana göre çıktı yani..
:)) canım merak etme banada öyle diyorlar ama bana göre çıktı yani belli artık hatta dün şirketten bir arkadaş sana hala bu pant.ların oluyomu dedi bende evet hedefim 6.ay dedim hahhah bilse sabah ne zorluklarla kapattım

Canım ya artık öle zorlukla olanları qiyme bence bebişler büyüdü sıkıştırması bizim bilmediqimiz neler oluyodur içerde yazık...

:) canım yine de zorlama kendini..ben de giyiyorum ama düğmesini kapatmıyorum üzeri uzun olunca sıkıntı olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…