neee iştah mı yok keşke bende de olmasa doymak bilmiyorumaynen ben de hiç enerjik olamadım.iştah diye birşey yok bulantı halsizlik devam ediyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neee iştah mı yok keşke bende de olmasa doymak bilmiyorumaynen ben de hiç enerjik olamadım.iştah diye birşey yok bulantı halsizlik devam ediyo..
csanım gecmıs olsun cokk sımdı nasılsın yaz bebegımız nasıl cok merak ettık senı dunnGunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Ayrica beni surekli arayan @begri poncikella @Elisita B bsrd iyi ki tanimisim sizleri iyi ki varsiniz..
cok yıyıncede karnım cook gerılıyor amaaa ıstahım kesılsın bıraz benımmmneee iştah mı yok keşke bende de olmasa doymak bilmiyorum
Gunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Ayrica beni surekli arayan @begri poncikella @Elisita B bsrd iyi ki tanimisim sizleri iyi ki varsiniz..
çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi?Gunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
bende de hem bulantı var hem iştah hiç azalmıyor maşallahcok yıyıncede karnım cook gerılıyor amaaa ıstahım kesılsın bıraz benımmm
Gunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Kizlar körkütük yatıyorum aman dikkat edin bugünlerde,,,,,,eşim corba falan yapti bakalım nasıl olcak
Kizlarrr.instagramda takip ettiklwrimmm.vee edenleri.burdaa hanginiz kik.biomiyorummm
gelıyormu kılolarrr yoksaaaabende de hem bulantı var hem iştah hiç azalmıyor maşallah
Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. İnşallah biran önce toparlarsın canım. Allah acil şifalar versin.Gunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Kizlar körkütük yatıyorum aman dikkat edin bugünlerde,,,,,,eşim corba falan yapti bakalım nasıl olcak
Arkadaslar saglik ocagindan aradilar tetanoz asisi olan var mi aranizda?
gelmesinlerrr valla şu ana kadar iyi gittim ama asıl kilo bundan sonra alnıyor, hayırlısı artık..gelıyormu kılolarrr yoksaaaa
oyyy kuzum dualarımız seninle , aklımız sende bir an önce iyileş gelGunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
hahhahah bende aynı 2 kilo aldım ama mübarek bi iştah var tavan yaptıgelmesinlerrr valla şu ana kadar iyi gittim ama asıl kilo bundan sonra alnıyor, hayırlısı artık..
çok geçmiş olsun cnm.
canım geçmiş olsun... acil şifalar..
cok sagolun kizlar doktora gittim 3gun rapor verdi....yarina kadar iyilesmezsen tahlil yaptir dedi.....enfeksiyon icin....Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
aynen benım dr da dedıkı bundan sonra artık cok dıkkat et odemlere kılolara dedı eee napıcaz pekı acmı gezıcezzzgelmesinlerrr valla şu ana kadar iyi gittim ama asıl kilo bundan sonra alnıyor, hayırlısı artık..