canım hem ultrasonda olcumler yapıyor hemde kanda bakılıyor ıkı tup kan verıyorsunBende yarın gidicem direk dörtlüyümü yaptırsam acaba dörtlüdede ultrasyonla incelıyo demi canım?
aynen canım ıhmal etme sakın yaa oglanlarımıza ıyı bak annesı:):)oh çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim inşallah kendide iyileşir bir an önce, geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım E Ekyzdn03 ye
bu arada senin sonuçlarada çok sevindim kuzum hadi gözünaydın :)
bende yarın gidince anlatıcam bi kere idrar yaptıktan sonra ağrım olmuştu korkmuştum idrar yolu enfeksiyonu filan mı acaba diye
aaa hıc aklıma gelmemıstı canım o mantıklı aslındabi de kızlar mesela benim doktorum şey demişti süt alıyoruz ya 1 lt haliyle bi günde bitmiyo ertesi güne kalıyo o şekilde kalan sütleri içmemeye özen göster bakteri üremesi olabilir küçük sütlerden alın demişti hep küçük küçük alıyoruz 200 ml tek içimlik aklınızda olsun
Anladım canım yarın ya 3 lü ya 4lü yapılcak bakalım hanqisi..canım hem ultrasonda olcumler yapıyor hemde kanda bakılıyor ıkı tup kan verıyorsun
ınsalah ıyı sonuclar alırsın kuzum benım genellıkle ıkılı temız cıktıysa bır sorun olmuyor ama ben yaptırmakta yarar goruyorum yıne deAnladım canım yarın ya 3 lü ya 4lü yapılcak bakalım hanqisi..
ayy son 19 saat paşaları görmeyeaynen canım ıhmal etme sakın yaa oglanlarımıza ıyı bak annesı:):)
t mutlaka cok tatlı gorunuyor senınkıler:):):) bırde ben ruyamda ne gordum bır doktora gıdıyordum adam bana ıkız ve ıkı erkek oldugunu soyluyor alla alla bızım doktor hıc oyle bır sey dememıstı dıyorum. nasıl goremez anlamadım ıkı bebek var ıste falan dıyordu uyandım sonra:):)ayy son 19 saat paşaları görmeye
Amcamizin kizi zeynep onu koymak istemiyorum yoksa ikisi uyumlu oluyoBende zeynep nisa koymayi dusunuyorum kizima ama daha kesinlestirmedik
artık büyüdükleri için ikisinin aynı anda görüntüsü alınamıyo teyzesi ama atarım tabi ki :) hayır olsun kız belki 2.ye malum olmuşturresımlerını a
t mutlaka cok tatlı gorunuyor senınkıler:):):) bırde ben ruyamda ne gordum bır doktora gıdıyordum adam bana ıkız ve ıkı erkek oldugunu soyluyor alla alla bızım doktor hıc oyle bır sey dememıstı dıyorum. nasıl goremez anlamadım ıkı bebek var ıste falan dıyordu uyandım sonra:):)
Amin canım inşallah çok saol Kesinlikle bende öle düşünüyorum canım...ınsalah ıyı sonuclar alırsın kuzum benım genellıkle ıkılı temız cıktıysa bır sorun olmuyor ama ben yaptırmakta yarar goruyorum yıne de
ayyy ne bılım cok meraklıyım zaten ya ıkıncı bebıse:):)artık büyüdükleri için ikisinin aynı anda görüntüsü alınamıyo teyzesi ama atarım tabi ki :) hayır olsun kız belki 2.ye malum olmuştur
kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
ayyy ne kadar güzelll...bende tam doğumgünümde minnakımı görmek için randevu aldımmm......o günü beraber kutlıcaz......ayy son 19 saat paşaları görmeye
gözünaydın canım.kızlar sımdı aradım doktorumu 4 lu test sonucu ıcın hıc bır sorun yok hersey gayet normal dedı :) ben daha bır sey demeden sesımden grıp mı oldun sen dıye bır azarlama sesı geldı:):) bol bol sıvı ıhlamur ıkı bardak ıcebılırsın dedı dınlen dedı ates olursa mutlaka gel dedı:) cok memnun ettı benı doktorum yaa ıyı kı var ben bır sey demeden daha benımle ılgılendı:):)
amın canımm benım ıletırım tabıkıde kuzum saolun:):)begri ciğim geçmiş olsun mesajımızı ve ona dualar ettiğimizi söyle. Duyduğum an tüylerim diken diken oldu. Kızlar lütfen bebişlerimize ii bakalım. Rabbim onları bize bağışlasın.
saol canım benım:)gözünaydın canım.
tam doğum günü hediyesi valla ne iyi düşünmüşsün :)ayyy ne kadar güzelll...bende tam doğumgünümde minnakımı görmek için randevu aldımmm......o günü beraber kutlıcaz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?