2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar sımdı aradım doktorumu 4 lu test sonucu ıcın hıc bır sorun yok hersey gayet normal dedı :) ben daha bır sey demeden sesımden grıp mı oldun sen dıye bır azarlama sesı geldı:):) bol bol sıvı ıhlamur ıkı bardak ıcebılırsın dedı dınlen dedı ates olursa mutlaka gel dedı:) cok memnun ettı benı doktorum yaa ıyı kı var ben bır sey demeden daha benımle ılgılendı:):)

ohhh canım gözünaydın.....valla bende de bi üşüme titreme derken gümbür gümbür grip geldi....napcaz bilmem.....

begri canımmmm mısesteye cok gecmıs olsun dıleklerımızı ılet lutfenn yaz bebısımızee ıyı baksınnn halay felan cektırıp yormasın prensesımızııı

kuzuumm bu süper bir haberr çok çok sevindim güzel haberler alalım yaaa E Ekyzdn03 te dende güzel haber gelsin..

ohhh canım gözünaydın.....valla bende de bi üşüme titreme derken gümbür gümbür grip geldi....napcaz bilmem.....
havalar bır anda degıstı canım bırde salgın var resmen kımı gorsem hasta bol bol sıvı dınlenmeye calısacasın fırsat buldukca ama atese dıkkat canım cıkarsa mutlaka gıt doktoruna

oh çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim inşallah kendide iyileşir bir an önce, geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım E Ekyzdn03 ye
bu arada senin sonuçlarada çok sevindim kuzum hadi gözünaydın :)
bende yarın gidince anlatıcam bi kere idrar yaptıktan sonra ağrım olmuştu korkmuştum idrar yolu enfeksiyonu filan mı acaba diye

kızlar E Ekyzdn03 ile konuştum şimdi iyi çok şükür yatış işlemini yapmışlar dahiliye 4 gün yatacaksın demiş kadın doğumcusu 2 gün yeter demiş ama gidişata bağlı haberiniz olsun

kızlar sularda tehlike büyükmüş içme suyu olarak hazır kullanıyoruz ama yemeklerde ben normal su kullanıyordum o bile çok sağlıksızmış pffff

kızlar sularda tehlike büyükmüş içme suyu olarak hazır kullanıyoruz ama yemeklerde ben normal su kullanıyordum o bile çok sağlıksızmış pffff
valla bende yemeklerde çayda kahvede hep çeşme suyu kullanıyorum canım

bi de kızlar mesela benim doktorum şey demişti süt alıyoruz ya 1 lt haliyle bi günde bitmiyo ertesi güne kalıyo o şekilde kalan sütleri içmemeye özen göster bakteri üremesi olabilir küçük sütlerden alın demişti hep küçük küçük alıyoruz 200 ml tek içimlik aklınızda olsun

aaa ben onu bilmiyordum canım valla en azından 2-3 gün içiyordum iyiki söyledin bende öyle yapayım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…