bende sımdı arıycam doktoru sonucum ıcın:)tatlım benim 4 lü tarama oldu da bitti bile :)
maşallahhhh çabucak iyileşsin....aynen canım bır turlu tam gecmedı anladıgım kadarıyla antıbıyotık baslayacaklarmıs ıyı haber bebısın cok ıyı olması halay cekıyormus ıcerde:)
Sen 3lü 4lü yaptırdınmı canım ?bende sımdı arıycam doktoru sonucum ıcın:)
Bende zeynep nisa koymayi dusunuyorum kizima ama daha kesinlestirmedikEsimde nisa isminin yanina sen isim bul onu koyalim diyo oda kurani kerimde 4.surenin ismi kadin anlamina geliyo
ohhh canım gözünaydın.....valla bende de bi üşüme titreme derken gümbür gümbür grip geldi....napcaz bilmem.....kızlar sımdı aradım doktorumu 4 lu test sonucu ıcın hıc bır sorun yok hersey gayet normal dedı :) ben daha bır sey demeden sesımden grıp mı oldun sen dıye bır azarlama sesı geldı:):) bol bol sıvı ıhlamur ıkı bardak ıcebılırsın dedı dınlen dedı ates olursa mutlaka gel dedı:) cok memnun ettı benı doktorum yaa ıyı kı var ben bır sey demeden daha benımle ılgılendı:):)
inşallah canımm herkes kendıne dıkkat etsın kızlar lutfen yaaa
canım ıkılı ve 4lu yaptırdım benSen 3lü 4lü yaptırdınmı canım ?
kızlar sımdı aradım doktorumu 4 lu test sonucu ıcın hıc bır sorun yok hersey gayet normal dedı :) ben daha bır sey demeden sesımden grıp mı oldun sen dıye bır azarlama sesı geldı:):) bol bol sıvı ıhlamur ıkı bardak ıcebılırsın dedı dınlen dedı ates olursa mutlaka gel dedı:) cok memnun ettı benı doktorum yaa ıyı kı var ben bır sey demeden daha benımle ılgılendı:):)
havalar bır anda degıstı canım bırde salgın var resmen kımı gorsem hasta bol bol sıvı dınlenmeye calısacasın fırsat buldukca ama atese dıkkat canım cıkarsa mutlaka gıt doktorunaohhh canım gözünaydın.....valla bende de bi üşüme titreme derken gümbür gümbür grip geldi....napcaz bilmem.....
olabılır canım ya tavuklar cok saglıksız su aralarbende tavuk haslamadan olmusdum kızlar tuketmeyın tavuk haslama doktorum cok sık rastlıyoruz haslama yıyenlerde bagırsak enfeksıyonuna demısdı
Bende yarın gidicem direk dörtlüyümü yaptırsam acaba dörtlüdede ultrasyonla incelıyo demi canım?canım ıkılı ve 4lu yaptırdım ben
oh çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim inşallah kendide iyileşir bir an önce, geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım E Ekyzdn03 yekızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
valla bende yemeklerde çayda kahvede hep çeşme suyu kullanıyorum canımkızlar sularda tehlike büyükmüş içme suyu olarak hazır kullanıyoruz ama yemeklerde ben normal su kullanıyordum o bile çok sağlıksızmış pffff
aaa ben onu bilmiyordum canım valla en azından 2-3 gün içiyordum iyiki söyledin bende öyle yapayım bundan sonrabi de kızlar mesela benim doktorum şey demişti süt alıyoruz ya 1 lt haliyle bi günde bitmiyo ertesi güne kalıyo o şekilde kalan sütleri içmemeye özen göster bakteri üremesi olabilir küçük sütlerden alın demişti hep küçük küçük alıyoruz 200 ml tek içimlik aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?