canım 4ü bitirip 5e girmiş olman lazım ben de 5 in içindeyim 2 haftadır falan doğrusun yaniBendee istiyoomm bendesen 19. haftadasın gebelik takvimine baksana 4 aylık diyo 4 ay bitmedi mi ya ben hep 5. ayın icindeym diyoduum bak yine kafam karıstı
canım 4ü bitirip 5e girmiş olman lazım ben de 5 in içindeyim 2 haftadır falan doğrusun yani
heh iyi tamam soran komsulara hep öyle dedm
Ay benimde aklim karisti simdi ben kac aylik hamileyimya 1 ay 4 haftadan bir kaç gün fazla olduğu için o karışıklık oluyo ben sorana haftasını söylüyorum ayı da kendi hesaplasın bananeya da mesela son adet tarihim 1 haziran 1 eylül de 4 ay doldu o şekilde hesapla
Ay benimde aklim karisti simdi ben kac aylik hamileyim bir bilen varsa cevap versin
İnşallah bende hissederim biran evvel:)walla durtukluyoo hemde nasıl elımı koyıunca duruyor hemenn
günaydın canım aynen benim mesai de başldı ve ben de üşüyorum kış geliyo soğuk hava ellerim dondu..günaydın kızlar nasılsınız benim mesai başladıpfff havada kapalı içim sıkıldı bide soğuk üşüdüm
günaydın canım:)Günaydın Güzel Annişler
canım dikkat et yaa havalar kötü gerçekten yanıltıcı benimde burnum akıyor fakat her gün olan alerjimdir die geçiştiriyorumgünaydın kızlar... bugün ankara da da hava soğuk benim burnum akıyo iki gündür sanki grip gümbür gümbür geliyor gibi
gunaydın canımmm ewet yagmus yagacak gıbı sankıııı serın bırdeeeeGünaydın kızlarİzmirde de hava kapalı bugün
kıyamammm canım dıkkat et kendıne aksam bır guzel vıckslende yattgünaydın kızlar... bugün ankara da da hava soğuk benim burnum akıyo iki gündür sanki grip gümbür gümbür geliyor gibi
kızlar ben cumartesi minikomu görmeye gidiyorum sabah 09.40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?