2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bendee istiyoomm bende sen 19. haftadasın gebelik takvimine baksana 4 aylık diyo 4 ay bitmedi mi ya ben hep 5. ayın icindeym diyoduum bak yine kafam karıstı
canım 4ü bitirip 5e girmiş olman lazım ben de 5 in içindeyim 2 haftadır falan doğrusun yani

E Ekyzdn03 yaz :) çok güzel maşallah allahım sağlıkla doğduğunu günüde görmemizi nasip etsin bizimkide belliydi canım kağan olucaktı ve oldu :)

Amiiiin canım benim insalah hepimize nasip oluuuuuur Masallah Kagan cok tok cok güzel bir isim adıyla yasasın

canım 4ü bitirip 5e girmiş olman lazım ben de 5 in içindeyim 2 haftadır falan doğrusun yani

heh iyi tamam soran komsulara hep öyle dedm

heh iyi tamam soran komsulara hep öyle dedm

ya 1 ay 4 haftadan bir kaç gün fazla olduğu için o karışıklık oluyo ben sorana haftasını söylüyorum ayı da kendi hesaplasın banane ya da mesela son adet tarihim 1 haziran 1 eylül de 4 ay doldu o şekilde hesapla

Ay benimde aklim karisti simdi ben kac aylik hamileyim bir bilen varsa cevap versin

fatal evet aynen 4ü doldurmamışsın 3,5 falan. ya son adet tarihinden hesapla işte bu 9 ay 10 günlük süreç adetin 1. günü ile başlıyor

günaydın kızlar nasılsınız benim mesai başladı pfff havada kapalı içim sıkıldı bide soğuk üşüdüm

gunaydın annıslerrr benımde mesaı basladı bakalım ınssallah gunumuz guzel gecerrr :) boyle hafta ıcı 8 5 calısmak nede guzelmısssss

günaydın kızlar nasılsınız benim mesai başladı pfff havada kapalı içim sıkıldı bide soğuk üşüdüm
günaydın canım aynen benim mesai de başldı ve ben de üşüyorum kış geliyo soğuk hava ellerim dondu..

Günaydın kızlar İzmirde de hava kapalı bugün

günaydın kızlar... bugün ankara da da hava soğuk benim burnum akıyo iki gündür sanki grip gümbür gümbür geliyor gibi

günaydın kızlar... bugün ankara da da hava soğuk benim burnum akıyo iki gündür sanki grip gümbür gümbür geliyor gibi
canım dikkat et yaa havalar kötü gerçekten yanıltıcı benimde burnum akıyor fakat her gün olan alerjimdir die geçiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…