ahh yavrum kıyamamAyy büyümüslerdir kuzucukların masallah onlara yaaaaaaaa benim heyecandan tansiyonum cıktı biliyomusun dr dabegri demistide bu kadar olacagını düsünmemistim
valla benim durum şu an vahim duruyo canımcanikolar yola kaç kg ile devam
sormaa bende hep aç hep aç anacım hiç doymuyorum ve deli gibi yiyorum normalde pek yemediğim şeylerde bile zor tutmaya başladım kendimi ve hayatımda ilk defa kendimi frenlemeye çalışıyorumKızlar ben hep açım ya , 12 'de yemek yedim şimdi yine acıktım.
bir de cmt kontrolde doktorum 2 haftada kilo almamışsın iyi dedi ama ardından ekledi 6 hafta görüşmeyeceğiz ( Arada detaylıya gideceğim çünkü) bu sürede en fazla 1-2 kg al dediNasıl yaniii diyemedim....
Demi insan kendine yoldaş arıyo :)ohh bee bana bunlarla gelın ıste herkes 1.5-2 yazınca hatta kılo veren arkadaslar var onları ayrıca tebrık edıyorum zaten
valla bılemedım canım mıde bulantıları ıyı mı kotu mu bende olmadı yedıkce yedım yedıkce yedım yanıvalla 300 gr vermısım buket doktorum dıkkat et dedı kg almanı beklemıyoruz ama vermede dedı
bıde aaaa cok fazla dıye tepkı verenler var onlar ayrı zatenDemi insan kendine yoldaş arıyo :)
yok canım yaa onlar hatalı oluyor genellıkle sen carsamba gunu tartık o adar cıkmaz benceahh yavrum kıyamam
valla benim durum şu an vahim duruyo canımen son 7 eylülde gittiğimde 44,9 dum bayramın birinci günü tartıldığımda 47,3 idim cumartesi akşamıda yürüyüşe çıktığımızda 1 tl ile çalışan tartılarda baktım bakmaz olaydık ( inşallah yanlıştır) 50,3 çıktım eğer gerçekse yandım yani 1 ayda 6 kilo almış oluyorum gerçekse eğer
sormaa bende hep aç hep aç anacım hiç doymuyorum ve deli gibi yiyorum normalde pek yemediğim şeylerde bile zor tutmaya başladım kendimi ve hayatımda ilk defa kendimi frenlemeye çalışıyorum
valla bılemedım canım mıde bulantıları ıyı mı kotu mu bende olmadı yedıkce yedım yedıkce yedım yanı
bıde aaaa cok fazla dıye tepkı verenler var onlar ayrı zatensankı kendımıze alıyoruz arkadas bebısın bıle gobusu cıkmıs doktor ıyı bakmısısn dedı
benımkıde sey dedı nıye aldık acaba bu kadar kıloyu dedı. tatlıı mı cok yedın dedı hıc sevmem tatlıyı yok dedım gece cok acıkıp yıyorum o zamanlar sadece ayran yogurt gıbı seylerle gecıstır. normal zamanda da beyaz ekmek,hamur ısı kızartma yok dedı ama canım cektımı yıyorum valla ohhh mıss:):)canım bosuna sorun yapma 4-5 kg kadar normalmıs ılk 3 ayda fazlası zarar ablama 4 .ay rejım vermısdı doktor dusun tatlı hamur ısı yasak dıye
tamam ben acıklıyorumkızlar ne yaptınız sız 1.5-2 kılo ne bebısler kesesyle o kadar ben tam tamına 5 kılo aldım sımdı sız soyleyınce psikolojık olarak cokuntuye ugradım B bsrd poncikella E Ekyzdn03
benımkıde sey dedı nıye aldık acaba bu kadar kıloyu dedı. tatlıı mı cok yedın dedı hıc sevmem tatlıyı yok dedım gece cok acıkıp yıyorum o zamanlar sadece ayran yogurt gıbı seylerle gecıstır. normal zamanda da beyaz ekmek,hamur ısı kızartma yok dedı ama canım cektımı yıyorum valla ohhh mıss:):)
benponcikella in cevabına göre yazcamm
ahahahaah rahatlamak içinde beni mi etiketledin acep :) :) :)
kuşum yanlışlık vardı 1 ayda 6 kg alsan kendin çok rahat fark edersin başka yerde bi dene senahh yavrum kıyamam
valla benim durum şu an vahim duruyo canımen son 7 eylülde gittiğimde 44,9 dum bayramın birinci günü tartıldığımda 47,3 idim cumartesi akşamıda yürüyüşe çıktığımızda 1 tl ile çalışan tartılarda baktım bakmaz olaydık ( inşallah yanlıştır) 50,3 çıktım eğer gerçekse yandım yani 1 ayda 6 kilo almış oluyorum gerçekse eğer
sormaa bende hep aç hep aç anacım hiç doymuyorum ve deli gibi yiyorum normalde pek yemediğim şeylerde bile zor tutmaya başladım kendimi ve hayatımda ilk defa kendimi frenlemeye çalışıyorum
yok canım yaa onlar hatalı oluyor genellıkle sen carsamba gunu tartık o adar cıkmaz bence
valla bende öyle tahmin ediyorum bakalım çarşamba doktorumun tartısında tartılıcam o kesin olurkuşum yanlışlık vardı 1 ayda 6 kg alsan kendin çok rahat fark edersin başka yerde bi dene sen
acaba neden kiiii......İşte bana TATLI yasaaakk acaba NEDEEEENN??
yanı bı soyle bakalım rahatlar mıyım strese mı gırerım bılemedımahahahaah rahatlamak içinde beni mi etiketledin acep :) :) :)
sennn cıtır cerezzz sennn o tatlılar neden yasaklandı ACABAAAAPeki sizi anladık ben ki o ben cıtır cerez ne isim var bu yorumdaaaaaa
ohhh hadı gozun aydın canım cooook sevındım öncelıkle hıc bır sorun olmamasına tabı :):) saglıkla kucagına al ınsallah canımm:)Merhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
ay canım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna......Merhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?