2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ayy büyümüslerdir kuzucukların masallah onlara yaaaaaaaa benim heyecandan tansiyonum cıktı biliyomusun dr da begri demistide bu kadar olacagını düsünmemistim
ahh yavrum kıyamam
canikolar yola kaç kg ile devam
valla benim durum şu an vahim duruyo canım en son 7 eylülde gittiğimde 44,9 dum bayramın birinci günü tartıldığımda 47,3 idim cumartesi akşamıda yürüyüşe çıktığımızda 1 tl ile çalışan tartılarda baktım bakmaz olaydık ( inşallah yanlıştır) 50,3 çıktım eğer gerçekse yandım yani 1 ayda 6 kilo almış oluyorum gerçekse eğer

sormaa bende hep aç hep aç anacım hiç doymuyorum ve deli gibi yiyorum normalde pek yemediğim şeylerde bile zor tutmaya başladım kendimi ve hayatımda ilk defa kendimi frenlemeye çalışıyorum

yok canım yaa onlar hatalı oluyor genellıkle sen carsamba gunu tartık o adar cıkmaz bence

valla bılemedım canım mıde bulantıları ıyı mı kotu mu bende olmadı yedıkce yedım yedıkce yedım yanı

bence bulantılarla ve benım su yanmayla alakalı degıl ben hala aynı yıyorum benım oglus abur cubur sevmıyor sanırım bırde cok yemek yıyemıyorum yarım porsıyon butun yemekler yoksa rahatsız oluyorum

bıde aaaa cok fazla dıye tepkı verenler var onlar ayrı zaten sankı kendımıze alıyoruz arkadas bebısın bıle gobusu cıkmıs doktor ıyı bakmısısn dedı

canım bosuna sorun yapma 4-5 kg kadar normalmıs ılk 3 ayda fazlası zarar ablama 4 .ay rejım vermısdı doktor dusun tatlı hamur ısı yasak dıye

canım bosuna sorun yapma 4-5 kg kadar normalmıs ılk 3 ayda fazlası zarar ablama 4 .ay rejım vermısdı doktor dusun tatlı hamur ısı yasak dıye
benımkıde sey dedı nıye aldık acaba bu kadar kıloyu dedı. tatlıı mı cok yedın dedı hıc sevmem tatlıyı yok dedım gece cok acıkıp yıyorum o zamanlar sadece ayran yogurt gıbı seylerle gecıstır. normal zamanda da beyaz ekmek,hamur ısı kızartma yok dedı ama canım cektımı yıyorum valla ohhh mıss:):)

bende yıyenlere ozenıyorum ya hamılelıgımdede yıyemıceksem ne zaman yıcem esımde yesene ne bıcım hamılesın sen dıyor ne asermen var ne bısı ıstedıgın dıyor kızıyor

kuşum yanlışlık vardı 1 ayda 6 kg alsan kendin çok rahat fark edersin başka yerde bi dene sen

yok canım yaa onlar hatalı oluyor genellıkle sen carsamba gunu tartık o adar cıkmaz bence

kuşum yanlışlık vardı 1 ayda 6 kg alsan kendin çok rahat fark edersin başka yerde bi dene sen
valla bende öyle tahmin ediyorum bakalım çarşamba doktorumun tartısında tartılıcam o kesin olur

ohhh hadı gozun aydın canım cooook sevındım öncelıkle hıc bır sorun olmamasına tabı :):) saglıkla kucagına al ınsallah canımm:)

ay canım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…