tamam bızdede oyle ama pasa kahvaltısı olcak ıllaayy zor kız öyle, bizim kahvaltılar haftasonundan haftasonuna ancak :)
allah kolaylık versin canım ben işten gelip bide öyle hiççç uğraşamam yemeği bulduğuna şükretsin
olsun anasııı acısını çıkarırsın sende ilerdeCünkü evde booooos insan oluyorsun resmen mesela benvursan teneke gibi ses cıkacak benden bu evlaat bunların hesabını verecek
ayy Allah yardımcın olsun canım zor valla, bende uzuuun bir aradan sonra sonra 1 haftadır mutfağa girebildiğim için accık bile bişiler yapsam seviniyo kocişim sonra da niye uğraştın hallederdik ben gelince diyoyok valla bızde yemek kahvaltı cok onemlı zayıf gecınce surat asıyor
yakında sende hissedersin kuzum 16.haftanın sonlarında az az duymaya başlamıştım benay yerım onların bıdık ayaklarını bız ne zaman hıssetcez yaaa
ayyy canım benım gozun aydın melegınle her gunun bır oncekınden guzel gecsın ınsallah bızde cok dua ettık sana tatlımm benım cok guzel bır gelecegı olsun bahdı kısmetı acık olsun canım :) ne guzel seyler yazmıssın dogumla ılgılı harıkasın gercekten cok da guzel bır anne olmussundur emınım:):)@jealous @sedufbegri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
elıfff bende senı merak edıyordum :):) benım oglum oluyor nub da bır tek bende yanıldın galıba yanı ınsallah oyledır . kendı doktorunla bıle ınatlastın ve haklı cıktın ama ben oglan ıstedıgın ıcın ıns bu sefer haklı cıkmazsın dıyorumKızlar bir haftadır bakamadım hiç... bu hafta öyle bir kosturmaca yla geçti ki :)) sayfaları dönüp okumaya çalışıcam yine:)
Bu arada bilgilerimi yazıyoruz sanırım :)
Yaş 26 istanbuldaki. Sat: 18.06.2015 bdt: 28.03.2016 ilk bebeğim vee kızım olacak :))
Ahaha canım evet oglan istediğin için inşallah haklı çıkmamelıfff bende senı merak edıyordum :):) benım oglum oluyor nub da bır tek bende yanıldın galıba yanı ınsallah oyledır . kendı doktorunla bıle ınatlastın ve haklı cıktın ama ben oglan ıstedıgın ıcın ıns bu sefer haklı cıkmazsın dıyorum
olsun anasııı acısını çıkarırsın sende ilerde
ayy Allah yardımcın olsun canım zor valla, bende uzuuun bir aradan sonra sonra 1 haftadır mutfağa girebildiğim için accık bile bişiler yapsam seviniyo kocişim sonra da niye uğraştın hallederdik ben gelince diyoyirim ben onu
yakında sende hissedersin kuzum 16.haftanın sonlarında az az duymaya başlamıştım ben
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ve bebıse ızın alıp dınlen evde gerekırse yatmadan gecmezgunaydın guzel annıslerrrr ben dun grıp yandım bugunde asırı halsızlık devam edıyorbebısım hıc kusturmamıstı benı mıgren hastalık mahvettı. dun gece doktora gıttım hastaneme acılde bır yenı doganın durumu kotuymus yanı sızın ıcın sımdı ıcerı almasak daha ıyı olur dedıler ates 37 yı gecerse gelın dedıler bızde eve gerı donduk ama sımdı bırazcık daha ıyı hıssedıyorum kendımı oglende bır seyler yıyebılırsem super olacak:):)
Ahaha canım evet oglan istediğin için inşallah haklı çıkmamcok sevindim içinden geçen olmuş :)
Kızlar benim dış etim korkunç halde hiç birşey yiyemiyorum. Ust damağım şişti. Fircalayamiyorum kaniyorkafayı yemek üzereyim gerçekten...
canım bır ara benımde oyle olmustu calkalama suları varya onlardan kullan dedı doktor sısken fırcalarsan tahrıs edersın demıstı lısterın varya az nanelı olanı var ondan alıp sertce calkaladım gectıAhaha canım evet oglan istediğin için inşallah haklı çıkmamcok sevindim içinden geçen olmuş :)
Kızlar benim dış etim korkunç halde hiç birşey yiyemiyorum. Ust damağım şişti. Fircalayamiyorum kaniyorkafayı yemek üzereyim gerçekten...
valla benım pek ızın sansım yok kuzum yaa azıcık gec geldım kar saydım onu erken cıkıp gıdıp dınlencem azıcık yarın 9 a kadar calıscam cunku bugun dınlendım dınlendım. ama sevındıgım kısım ates yoksa hastalıkta bebıse bır zararı yokmus :) valla kızdım kendıme oglusuma ıyı bakamadım dıyegecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ve bebıse ızın alıp dınlen evde gerekırse yatmadan gecmez
ayyy masallah ona annesıı ne guzel bakmıssın:):) bızde ılk soyledı doktor 110 gram dıye eve geldık 100 gramlık fıstık vardı aha ıste bu kadar dıye dalga gectıkbegri canim gecmis olsun dikkat et kendine lutfen.. kizlarrr Doktordan geldik 4 lu tarama testini yaptik bir ay sonraya da ayrintili ultrason icin gun verdi.. Ve bebegim 190 gr olmus.. Erkek oldugunu teyit ettik bu arada :))
hoşbuldum canım sağol..kaynananama söledim hayırlı olsun dedi sadece..sonra da kimseye deme dedi ama kendisi demiş tüm sülaleye herkesde bir ilgi bir alaka aman şunu kaldırma şöyle yapma şunu ye falan öyle geçti zaman.Bide görümcem de hamileymiş aşılama yaptırmış daha kalp atışını bugün duycaklardı o da kaynanamlardaydı öyle geçti zaman.Bana yoğunlaşmadı yani kızı da varkenBua arada Günaydın Annişlerkusummelek kuzum hoş geldin kaynananları merak ettim ne yaptılar duyunca bukadar zaman neden sölemedin diye surat yaptılarmı ? Ayy ne meraklı çıktım
Canim cok tesekkur ederim umarim tum yavrularimiz saglikla dogarlar :)) ahahhaa aynen aynen suan bizde ayni durumdayiz olcup olcup su kadar diyoruz :))ayyy masallah ona annesıı ne guzel bakmıssın:):) bızde ılk soyledı doktor 110 gram dıye eve geldık 100 gramlık fıstık vardı aha ıste bu kadar dıye dalga gectık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?